הודעה חשובה ומשמחת לכל אלה שהם לא מנויי HOT

ilovenewyork

New member
הודעה חשובה ומשמחת לכל אלה שהם לא מנויי HOT

וגם לשאר MGM תוציא סט DVD של כל העונות וכל הפרקים + קטעים חדשים לגמרי במחיר מדהים !!!! 299.98 $ !!!!!!!! המכירה תוצע למכירה החל מה 9 לאוקטובר !!! אני כבר החלטתי שאני הולך על העסקה הזאתי :) מה אתכם ?

ilovenewyork

New member
אגב כמו שנאמר פה בפורום

AXN אכן הופכת להיות ערוץ ה SCI FI הישראלי רוזוול תחזור להיות משודרת בקרוב !

Iced Hammer

New member
אני חייב להבין דבר אחד... למה זאת הודעה

משמחת רק אלו שהם לא לקוחות HOT? בנוסף איפה ראית את זה? חיפשתי בamazon ובאתר של MGM ולא מצאתי כלום...

ilovenewyork

New member
הרעיון היה לשמח את לקוחות YES

וגם אם תשים לב כתבתי - "וגם לשאר "

אלוניס

New member
שווה לחכות עוד קצת לפי דעתי

עד שיצאו גם הסרטים ותהיינה יותר הנחות. 300 דולר זה עדיין די הרבה כסף עבור פרקים מלפני עשר שנים. כמו כן נראה לי עדיף לחכות גם לתרגום לעברית.

ilovenewyork

New member
תסלחו לי מראש

אבל לאמר ש 300 דולר עבור 10 עונות + קטעים חדשים שלא נראו מעולם + יתכן ויהיו הנחות נוספות זו חוצפה ! פרקים לפני עשר שנים ? מקבלים פה את כל הסדרה זה יוצא 30 $ לכל עונה בסך הכל שכעת כל עונה עולה הרבה יותר ! ובקשר לתרגום אני כמעט בטוח שיצא עם תרגום גם לעברית אם תהיה דרישה ( כמובן שאנחנו צריכים להעיר ל MGM כי יש פה קהל שמאוד מעוניין בחבילה הזאתי ויתכן כי תבוצע ריכשה מרוכזה מה שיוזיל עוד יותר את הקנייה ) כי MGM תשווק את זה גם לחו"ל כמו גרמניה ועוד ארצות אירופאיות לא דוברות אנגלית.

kinspirit

New member
../images/Emo83.gif אנשים - תתילו לכתוב למפיצים בארץ!!!

בשיא הרצינות - תראו להם שיש נכונות ורצון בישראל לרכוש את המארזים. ועכשיו עם התכנון ליציאה של המארז המלא זאת בכלל הזדמנות מעולה לעשות את זה. הפצה במיילים אינדיבידואלים זהו השלב הראשון במאבק להבאת DVD מתורגם...

ilovenewyork

New member
המאבק החל ! VIVA LA REVULATION ! ../images/Emo195.gif

מממ אולי נחשוב על נוסח אחיד וכל אחד יוכל לשלוח את זה בעצמו אבל עם החתימה שלו או שאפשר לשלוח עם חתימה של כולם ביחד

ilovenewyork

New member
נוסח המכתב שלי

שלום רב הובא לידיעתי כי החל מראשית אוקטובר חברת MGM תפיץ לרכישה מארז של הסדרה STARGATE SG-1 בעלות של כ300$ הכוללת את כל 10 העונות ובנוסף קטעי וידאו חדשים. בהדמנות משמחת זו ארצה לבקש שלא ישכחו את קהל הצופים הנאמן של הסדרה וישתדלו להכין מארז שכזה עם תרגום לעברית.

ayan2

New member
אני חושבת שנוסח אחיד עלול להיות פחות אפקטיבי

לא? אני מתכוונת שאם יגיעו הרבה מיילים שבכולם כתוב אותו הדבר זה עלול להיראות כמו יוזמה של קומץ אנשים ששכנעו את החברים שלהם לשלוח מייל מהכתובת שלהם. לא? אני טועה? אני חושבת שניסוח אישי (יותר או פחות רהוט/קולע/וואטאבר) יעביר טוב יותר את התחושה שמדובר בהרבה אנשים עם רצון אמיתי לרכוש את המארז+תרגום. וזה כמובן בהנחה שהרבה אנשים יכתבו

סלמאק

New member
מסכים בהחלט ../images/Emo45.gif

צריך פשוט להפציץ אותם במכתבים ממספר רב של מוענים, בניסוחים שונים. ולהשתדל בניסוח למנוע את האפשרות של התשובה ההיא של "נכון לעכשיו אין בכוונתנו... וכו' וכו' ", פשוט להבהיר שלא שאלנו אם בכוונתם, אנחנו שואלים אם יש אפשרות לשקול מחדש את כוונתם, לא מעניין אף אחד מה הם החליטו לפני חמש שנים. אני בטוח שאת הסרטים והסדרות שהם מוציאים עכשיו לספריות הם לא החליטו לשווק לפני 4-5 שנים...

Freemee

New member
שלחתי וקיבלתי תשובה!

להלן התשובה: שלום אבירם תודה על פנייתך. גלובוס יונייטד מפיצה סרטי DVD רבים כולל סרטי MGM. כרגע החברה לא מתכננת להפיץ את מארז 10 עונות של סטארגייט. עם זאת, במידה ויחול שינוי הוא יעודכן באתר הבית שלנו. בברכה, סלעית דוד מנהלת מכירה ישירה גלובוס יונייטד 1-800-220-901 החזרתי להם בשאלה נוספת אם אולי רק עונה אחת גם.. נראה מה יענו. אני חייב לציין שענו מהר!! תוך שעתיים.

ayan2

New member
שלחתי גם.

אני חושבת שאחד הדברים שיכולים להביא לאותו שינוי עשליו כותבת המשיבה הוא התעניינות מצדנו. אם אקבל תשובה - אעדכן.

סלמאק

New member
עכשיו תבין,

הנוסח הזה של התשובה הוא בדיוק אותו נוסח שקיבלתי לפני בערך שנה כתשובה בדיוק לאותה שאלה... זה קצת גורם לי להרגיש כאילואין באמת מישהו שמקשיב, קורא ועונה, זהמערכת אוטומאטית שבודקת ומשיבה מיידית. טוב, אני אומר להפציץ... נתחיל מיד במשימה.

kinspirit

New member
גם אני קיבלתי תשובה כזאת לפני שנה וחצי

באמת מאכזב, בטח עושים copy paste

למעלה