הודעה חשובה ביותר

lilou2

New member
הודעה חשובה ביותר

לא ראיתי תמופע סגרתי שבת בבקשה לא למחוק תהודעה בקשר לשאלה שלי.. האם משהו מכיר או יודע אם הולך ליהיות איזה ריפ להופעה הענקית הזאת או לפחות לחלק של פינקפלוייד באיכות גבוהה שאני יוכל להוריד או לקנות דיוידי שעומד לצאת או משהו בבקשה בבקשה עידכונים משהו בטוח מישהו הקליט אתזה בדיוידי מקליט ויעביר לרשת או משהו אני חייייייייייייייב עזרה

יהיה DVD - ייצא בנובמבר

בינתיים אפשר לצפות במופע בשרתים של AOL: www.aol.co.uk www.aol.de www.aol.fr ובפורום הזה אנחנו לא מדברים על הורדות, צריבות ושאר מרעין בישין. אנא עיין בתקנון הפורום.

oribarak

New member
ואם זה הורדות חוקיות?ומכך יש לי שאל

שאלה יכול להיות שיתנו להוריד באופן חוקי את הלייב 8? בכל זאת זה היה אירוע התרמה בשידור ישיר וחי לכל העולם. ואם יוצאים באתרים הורדות של זה, זה נקרא לא חוקי?

תחנות טלוויזיה ו-AOL

שילמו הרבה כסף בשביל זכויות השידור, והן בידן בלבד. כל הורדה אחרת פוגעת בזכויותיהם - וזו פגיעה כלכלית עבורם. אין לי מושג אם יתנו להוריד את ההופעה באופן חוקי - אולי כן? ואולי החוזה ש-EMI חתמו עם מארגני הארוע, נותן להם בלעדיות על ה-DVD, ואוסר אפשרות הורדה באינטרנט. מי יודע. נחכה ונראה.

במקום הודעה שנמחקה

עקב עבירה על תקנון הפורום (שוב), בנוגע לדיון על הורדות וכד'. הכותב קיבל מסר אישי בעניין, עם הסברים מפורטים.

למעלה