הודעה חמה

הודעה חמה

בזכות זה שאמי רואה ערוץ 132 של צרפת ביס זו תוכנית אירוח והופיע קרלוס עם אתם זוכרים לזכירכם קרלוס וסילבי ורטאן העלו את מייק לדולות אז קרלוס דיבר קצת על מייק שברקע הופיעו תמונות מדהימות של מייק ומכתב שכתב קרלוס והוא הקריא אותו בזמן ששדרו את התמונות הוא סיפר בקצרה איך חבל לו שמייק מת ושקשה לו להאמין שאם כל התהילה הכסף והנשים בנאדם יכול לסבול בצורה כזו וכמובן שמייק חסר לו מאד והוא לא יכול לשכוח אותו כנ"ל היה גם לגבי דלידה וז'ו דאסן זו תוכנית מעולה וכל יום שישי יש אותה בין השעות 21:00 ועד 12.00 שיהיה לכם לילה טוב מדליה ושירן

Malka61

New member
אני גם ראיתי ! !

אני כל הזמן עוקבת אחרי הערוצים הצרפתים בYES ואני מבינה צרפתית אז מאוד התרגשתי כשדיברו עליו ועוד לראות את תמונותיו ברקע איזה אושר זה היה בערך בשעה 23:00 איך קרלוס הזדקן מאז הסרט ב2002 אבל רואים שהוא אדם טוב. דיברו גם הרבה על דלידה היא היתה יפייפיה וגם הסוף שלה היה מר. שבת שלום שירן דליה וכולם אני כולי עסוקה עם האורחים והילדים אז תסלחו לי
אוהבת מלכה

מלכה

איזה מרגש היה שקלוס קרא את המכתב שהוא כתב למייק איך תמונות יפות שמו ברקע שיהיה לך ולכולם אחלה שבת שירן

Malka61

New member
כן מאוד ממרגש חבל למי שפיספס

קרלוס בעצמו התרגש כשקרא את המכתב כולם אצלי בבית היו בהיסטריה שאני יתרגם להם מה הוא אומר

M i k e s F a n

New member
קרלוס

אתמול הייתי אצל חמתי אז לא יצא לי לראות לא את כוכב נולד ( שונאת את התכנית הזאת!) ולא ערוץ 132..
אבל כן יש לי תמונה עדכנית של קרלוס עם אחד המעריצים של מייק שיש לו אתר ברשת
שירני המשיכי לפקוח עין וד"ש לדלידה המקסימה שלי
מלכה'להאל תזניחי את האורחים .. הפורום לא יברח
שבת שלום חבריה

Kelin

New member
שירן מאיפה כל התמונות המעוצבות האלה ?

זה ממש "מגניב" !

Malka61

New member
כן זה הוא

סיגלי כולם אצלי עכשיו ישנים אפילו האורחים (אחיינים של בעלי) אני כל שניה קופצת למחשב לראות מה כתבתם חח

Kelin

New member
לא ראיתי ../images/Emo44.gif אתמול

אבל יפה שאתם עוקבים אחרי מייק בטלויזיה , מישהו הקליט אולי את התוכנית ?

למעלה