הודעה חיובית

הודעה חיובית ../images/Emo9.gif

אני כל כך מאושרת והחיוך לא יורד לי מהפנים ! היינו אמורים להיפגש רק ב16 לחודש אבל היום סוף סוף ההורים שלי הסכימו וביקרתי את חבר שלי בבסיס, הוא במחסום ארז שזה ממש ליד הגדר בעזה, ההורים שלי לקחו אותי והבאתי לו כל כך הרבה דבר (הכנתי לו עוגת שוקלד, קניתי לו חטיפים ושתייה) אני ממש שמחה שיכולתי לבקר אותו גם אם זה לרבע שעה בש.ג.. העיקר לראות אותו, לחבק ולנשק אותו! ראיתי שהוא העריך את זה ומאוד התרגש, ובאמת הבנתי בשביל הדברים הקטנים האלו זה באמת שווה לחכות לו עד שהוא יחזור הביתה גם אם זה קשה עם כל הגעגועים אליו. בנות גם אם קשה לכן, תתעודדו ותחשבו על זה עד כמה שזה משמח אותם שיש להן חברה אוהבת בבית שמחכה להם ושמרימה להם את המצב רוח בכל הרגעים הקשים שהם עוברים! בקיצור, חפרתי חח.. שתהיה שבת שלום :)

GrowingMadness

New member
משתנה כל הזמן

זה לא שיש לו בסיס אחד קבוע.. הוא כל פעם תופס קו ואחרי כל קו יש אימון...כרגע הוא בסוף האימון אז הוא בתבץ ואחרי האימון הוא יתפוס קו בחברון כנראה.

וואלה,

כן גם חבר שלי ככה.. ככה זה החיילים הקרביים.. חבר שלי עכשיו מסיים באוקטובר את הקו בצפון עזה.. נכנס לאימון בבקעה ואז תופס קו בחברון בינואר.. זאת אומרת שהוא ישר יחליף את חבר שלך חח :)

ליאטסי

New member
איזה כיף!

שומעים את השמחה שלך דרך המחשב! לשלי יש יום ביקור בשלישי אבל אין לי איך להגיע, ואני גם עובדת. למרות שזה קצת מטופש כי הוא גם חוזר באותו יום הביתה
מה הבאת לו בחבילה? אני אשמח לרעיונות!

חחח שמחה שזה ככה..

אין לך טעם לבקר אותו אם הוא חוזר באותו היום חח ולא הבאתי לו חבילה.. פשוט קניתי לו המון דברים.. הוא היה רעב אז הכנתי לו בקופסא שניצלים ותפוחי אדמה, קניתי לו מלא חטיפים שהוא אוהב, 2 בקבוקי שתיה ובנוסף הכנתי לו עוגת שוקלד (שכבר לפני 4 שעות חוסלה על ידי כל החיילים והמפקדים) ובנוסף לכל זה, הבאתי לו מכתב ממני עם תמונה שלנו, מחזיק מפתחות כזה של- תמיד איתך ועוד כמה תרופות ודברים כאלה שהוא ביקש :)

למעלה