הודעה חדשה

E m i l i K o

New member
../images/Emo9.gif

יס עיי דו....
עיפא ארב קשצריח עוטו ינאל רעבאק!

מותר לי

New member
מה איתי?

שאלוהים יקח אותי אם אני לא אצליח להוציא את חבר שלי מהסרט שהוא חי בו...

מותר לי

New member
אהבה ממבט ראשון, אהבה מהסרטים...

לשנינו אין מושג מה מצאנו אחד בשני, שנינו חשבנו שאנחנו מטורפים שאנחנו בכלל חושבים על זה כי במבט מהצד זה בלתי אפשרי (בגלל העבודה שלי, בגלל העבודה שלו...), שנינו התאהבנו, שנינו התגברנו על המכשולים, שנינו חלמנו על עתיד משותף, אוהבים אחד את השני יותר ממה שאוהבים את עצמנו, ואז הגיעה הבעיה האמיתית שלא חשבנו עליה בכלל ואין לנו שמץ מאיפה להתחיל לאכול אותה, מתוכחים ואוהבים, צועקים ומחבקים, כועסים ומנשקים, הזוי... אני מוכנה ללכת על גחלים אם זה מה שיעזור לפתור את הבעיה! אוףףף!

מותר לי

New member
לא ממש רבים

אי אפשר כל כך כי אני ישר בוכה (אני?? בוכה???) והוא מסכן מחבק אותי ומתאפק לא לבכות :( זה לא ויכוח של ריב וברוגז, זה סתם כי אין לנו על מי להוציא את העצבים, (ואני דיי קוטלת אותו: "את טיפשה!" "נכון!" ואז אין לו איך להמשיך אז הוא צוחק בייאוש...) זה לא משהו שתלוי בנו, וזה מה שמעצבן בכל הסמטוחה הזאת!

הוא: "תימניה לא מפותחת" את:"נכון"

תפסיקו לריב מרוב שהכל טוב ... תעריכו את העובדה שמצאתם אחד את השני! נקראה לי שמרוב שאתם עייפים ושחוקים מחיי היומיום את מוציאים את התיסכולים שלכם אחד על השני וזה ממש לא לעניין ..

מותר לי

New member
חחחח!

היום אחרי שהוא ביקש ממני לראות את הריבועים שלו בחושך בלי משקפיים (מי זה לא מפותח? הא?) ואמרתי לו שמה לעשות, אני לא יכולה לראות, אז הוא שוב אמר לי "תימניה לא מפותחת!" אמרתי לו "שקט! יא שמן!" והוא ישר קפץ- "אני שמן???" עניתי לו שהוא שמן כמו שאני לא מפותחת *בוקס* טוב, זה היה היום בשלב של הצחוקים, אחרי שהוא אמר שאני כועסת עליו ואחרי שבכיתי ואחרי שהוא חיבק...

gilad269

New member
ככה זה קורה תמיד

בעיות צצות מכויוונים לא צפוייים.יש כאלו שקוראים להם מבחני האהבה.כתבת שהתגברתם על המכשולים-אז אם יש בעיה אמיתית,אז סימן שלא התגברתם על כל המכשולים.אם שניכם תאמינו אחד בשני,אז הכל יפתר לטובה.

מותר לי

New member
החיים זה לא סיסמאות

ויש דברים שגם האהבה הכי גדולה לא יכולה לנצח... (בכללי, לא קשור למקרה שלי...)

gilad269

New member
זה אומר

מי שלא מאמין בעצמו מספיק. כולם יודעים שהאהבה מנצחת הכל.

למעלה