הודעה חדשה מותר לי!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/05 #2 בטח שמותר לך ../images/Emo70.gif *חיבוק גדול גדול* אז מה איתך ?..
E E m i l i K o New member 28/12/05 #3 שאלה למה את מניחה שכל מי שלא רושם עם רווחים או בלי אייקונים כותב מהפלא? אם ככה, גלעד הוא החלום הרטוב של כל חברות הסלולר( לא שכחתי גם אותך אנאבל )
שאלה למה את מניחה שכל מי שלא רושם עם רווחים או בלי אייקונים כותב מהפלא? אם ככה, גלעד הוא החלום הרטוב של כל חברות הסלולר( לא שכחתי גם אותך אנאבל )
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/05 #4 במקרה אני יודעת בוודאות שמותר לי כותבת מהפלא אז שה! ילדון! אל תתערב!
E E m i l i K o New member 28/12/05 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ה- בקשר ל-"במקרה אני יודעת בוודאות" לא בקשר ל"ילדון"
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ה- בקשר ל-"במקרה אני יודעת בוודאות" לא בקשר ל"ילדון"
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/05 #12 ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
E E m i l i K o New member 28/12/05 #16 מטכנפט../images/Emo88.gif טטבישי לח ../images/Emo46.gif סוף מאסה במכשבא תכילה
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/05 #20 עני סוברט עט השיניים עם הקטיבה העילגט הזעות ועט רוצע לעתחטן עיטו ? זונע!
E E m i l i K o New member 28/12/05 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זדייני=עקת מיני שמתרכש בין גבר לעישא (לפכוט אלי עני יודא שזא בין גבר לעישא, לו יודא עיח זא עצל גבי)
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זדייני=עקת מיני שמתרכש בין גבר לעישא (לפכוט אלי עני יודא שזא בין גבר לעישא, לו יודא עיח זא עצל גבי)