הודעה חדשה

moshavnikit

New member
הודעה חדשה

נורא מוזר לי שבכלל לא שמתי לב להראל סקעת עד שנכנסתי לפורום הזה.. רוב הבחירות שלי מההתחלה היו די דומות לשלכם.. נכנסתי לפה, ראיתי הראל סקאת ולא ידעתי על מי אתם מדברים.. וזה נורא מוזר לי כי אני עדיין לא מוצאת בו משהו כ"כ מעניין.. לא חשבתי בכלל שכ"כ אוהבים אותו. מה אני רוצה להגיד פה.. אני לא יודעת. הוא שר נחמד, טיפה נשי לטעמי. וסתם מעניין אותי לדעת מה אהבתם בו שאני לא שמתי לב אליו.. לא להתעצבן עלי או משהו כזה, כי בד"כ יש נטייה לאנשים להתעצבן אם מישהו אומר שהוא לא אוהב מישהו שהשני כן אוהב.. לא מובן? לא חשוב.. בקיצור. באוירה ידידותית זו.. אני מבקשת סתם תשובות לסתם שאלה. אני אישית נורא אהבתי את סשה מההתחלה, את הראל מויאל, אוריאל שאלתיאל- אחרי פעמיים שראיתי אותו שמתי לב אליו, לירון לב חמוד, האחים צנחני, אני אוהבת הרבה מאלו שיש עכשיו.. אני חושבת שהמתכונת הנוכחית של התוכנית הרבה פחות כיפית מהשנה הקודמת, זה גם נראה כאילו יש פחות מוכשרים כי יש כ"כ הרבה אנשים. שיתחילו כבר את הדו קרב

yoooni

New member
סקעת

הראל פשוט מקצוען, זה מה שמצאו אצלו. עזבי את העובדה שהוא חתיך ובקרוב מאד יהייה אליל הבנות (ע"ע גבסו), הראל לא מתאמץ להוציא את הקול שלו, הוא שר מדוייק ונקי... הוא בוחר בחירות כל כך נכונות ומחמיאות... מה עוד צריך לבקש? גם סשה אכן מקצוענית, והאחים צנחני הם בכלל תענוג, אפילו אטרקציה... אוריאל שאלתיאל לעומת זאת נמצא שם ממש בטעות... כל מה שהוא יודע זה לסלסל, וזאת לא חוכמה גדולה. לירון לב, לא אהבתי =\ אבל גם אין לי טיעונים נגדו
נראה איך תמשיך העונה...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלומית16

New member
תאמיני לי שאני האחרונה שאתעצבן כי

יש פה אנשים שלא רוצים שיביעו דעה לגבי משהו שאחרים לא אוהבים!!!רק מה שהם אוהבים!!(אני מזכירה למי שיודע על מה אני מדברת-שחר ישי ושמעון טפאטה) ובקשר להראל סקעת הוא ממש מרגש וכמו שאמרו פה יש לו קול נקי וומאוד יפה ולא נשי לפי דעתי . הוא פשוט כובש וזה הכל! ולגבי סשה גם אני אהבתי אותה מאוד ואני מקווה בשבילה שהיא תעלה לשלישית הגמר ואני מאמינה שכן

שלומית16

New member
לדעתי הוא בכלל לא גבסו!אז הוא אולי

קצת דומה לו ביופי אבל לדעתי יש קול יותר יפה משל גבסו בהרבה יותר יפה

moshavnikit

New member
גמני רוצה להגיב

לגבי שאר החבר'ה בכוכב.. גם אני לא אהבתי את שמעון, אני לא מוצאת משהו יפה בקול שלו. הוא צרוד ונורא לא נעים לאוזן והוא לא שר יפה.. יש כל מני שהם די מיותרים. בגלל כל התוכניות אודישנים האלה כבר כל אחד די מקובע לגבי מי שהוא רוצה לראות בגמר ושנה שעברה זה לא היה ככה.. לא נראה לי שזה היה ככה. לא נראה לי שישר אחרי האודישנים נכנסו לפה ואמרו "נינט/שירי/גבסו יהיו בגמר!" והשנה/העונה זה כבר שי ברור, נראה לי שאני ארוץ לשים כסף על הראל וסשה בזה של ההימורים. בטוח אחד מהם יזכה.. זה לא כיף ככה.. שכבר יודעים שאחד מהם יזכה. אני בעד 0שה! וראינו את הקופצנית בטיילת בתל אביב יום שבת שעברה.. אני לא זוכרת איך קוראים לה.. זאת עם האף

שלומית16

New member
טוב אין מה לעשות כי זה פשוט דרך

מחשבה של אנשים וכאילו זה לא נורא כל כך שיודעים כבר ואני מאוד נהנת ולא אכפת לי שזה ככה גם אני בעד סשהההה!!!

למעלה