הודעה חדשה!!!

amirhorev

New member
הודעה חדשה!!!

אז ככה שרון צודקת.... יאלה אנשים תגידו כל מה שעובר לכם בראש אבל רק אם זה קשור לקורס יש לי כמה דברים על הלב שאני רוצה להגיד.... אז ככה..... אני מתגייס עוד מעט ואני ממש בדיכאון לא רק בגלל שאני מתגייס אלה גם בגלל המצב הבטחוני וכלכלי וגם בגלל שגיליתי שכל החבר´ה שלי מעשנים סמים אז אם יש לי תקווה אחת לחיים האלה זה הקורס וגורג מייקל וסימפלי רד ושלמה ארצי אבל בעיקר הקורס אני כל כך רוצה ללכת להופעה שלהם אני אתן הכול התגייסתי מאוחר כי חשבתי שאולי תהייה להם הופעה אז זה מה שאני רוצה לעשות לפני שאני עוזב לטובת חיי הצבא. לטוס לדבלין או ללונדון ולראות הופעה של הקורס. אין לי מושג למה אני משתף אתכם בזה....

AndreaCorr ©

New member
אמירוווש! ../images/Emo168.gif

המצב הביטחוני מדכא את כולנו (אני מניחה שעלייך זה משפיע כמובן הרבה יותר, בגלל שאתה מתגייס)... ואין מה לעשות נגד זה. אז אתה תלך ותגן לנו על המדינה...! החבר´ה שלך הם חבורת מפגרים, ואתה שלא תעז להיגרר אחרייהם!!! לא משנה מה אל תיגע בזה... זה לא הפתרון לכלום! ואני מבטיחה לך שיום אחד תגשים את החלום שלך ותראה הופעה של הקורס! גם אני חולמת על זה (אמנם אני די קטנה.. אבל עדיין)! והם יוצאים שנה הבאה לסיבוב הופעות חדש עם דיסק חדש ככה שיש הרבה הרבה למה לחכות! אבל...זאת לא התקווה היחידה בחיים! נכון שאני מטורפת על הקורס, אבל תאמין לי שיש עוד הרבה בשביל מה לחיות! ודרך אגב..אתה יכול לשתף אותנו בכל מה שתרצה בקשר לקורס! וכולכם יכולים לשתף! אפילו אם זה חלומות, מחשבות, רגשות... רק ככה הפורום יתפתח! With All The Love In The World
, שרון

MELLER

New member
זה לא נורא חבר

1,00על אף שאני לא מכיר אותך אני מעריך את אומץ לבך להפתח אליינו גם אני מתגייס ולא בשביל לעשות רושם הייתי כבר בהופעה ואז מה יש לך את כל החיים לפנייך אני הייתי שמח מאד עם היית הולך ואני מקווה בשבילך שתלך

amirhorev

New member
תודה חבר...

זה כייף שאתה תומך בי ככה[ אתה באמת בחור טוב....

mprb

New member
אמיר...

אתה לא יודע כמה אני מבינה אותך... אומנם אני בת וגם לא עשיתי צבא (עשיתי שירות לאומי) אבל יש לי 3 אחים גדולים שמסתובבים כל הזמן במקומות מסוכנים בגלל התפקידים שלהם ואני תמיד חוששת להם! ואני מבינה אותך שאתה חושש. לגבי הסמים- לפי ההכרות שלי איתך עד כה אתה נראה לי בחור עם ראש על הכתפיים ושאתה לא תיפול לזה. (לדעתי כל מי שאוהב את הקורס בוגר וחכם
) ואני סומכת עליך שתעשה את הבחירה הנכונה ושגם תעזור לחברים שלך לצאת מזה! ועכשיו לגבי ההופעה של הקורס- גם אני חולמת על זה! תאמין לי שאפילו הייתי נוסעת לחו"ל למופע שלהם. פשוט נצטרך לחכות בסבלנות לשנה הבאה אחרי שקרוליין תלד ותוכל להופיע...

למעלה