הודעה חדשה...

שניש

New member
מי! מי!!!../images/Emo56.gif

היי!
קוראים לי שני!
אני בת 14 ושלושת רבעי השנה
הכי אהבתי זה המטטרון בגלל הציניות והקוליות והסקסיות וכל מיני דברים אחרים ....
על עצמי....אין הרבה מה לספר...אין לי חיים.....אני משועממת רוב הזמן.....אני מכחישה את העובדה שאני שפויה (כי אני לא!!)....... ואני מתה על גייל הרולד!!!!(בראין מהכי גאים שיש) ועל יווווקי!!!! ועל אייג´יי... ועל טום....ועל שון ביגרסטף......ועל בן אפלק........ ועל לוצייייייייי....עול אמינם (?) ............ועל המון המון המון אנשים! אני בעיקרן אוספת בעלים מהרחוב. וזהו.

Penny s

New member
Hey Shani ../images/Emo140.gif

Say, there´s one thing I didn´t get: You enjoy collecting Be´alim from the street, like abandoned puppies and straying cats, or do you enjoy collecting Be´alim, like husbands, from the street? The second sounds a bit kinky, I must say

מלאכית16

New member
בתור אחת שמכירה את שני ../images/Emo110.gif

האפשרות השניה היא הנכונה...... היא למדה ממני....אנחנו מתחתנות עם כל דבר של יכול להתנגד יותר משתי שניות....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שניש

New member
אני מאשרת ../images/Emo56.gif

דרך אגב התחתנתי היום עם עוד מישהו! (שון מקגווייר מ"על גבול השפיות"
)

Dracos girl

New member
שנייייייי!!!! ../images/Emo25.gif

לא פייר!!! חשבתי ששתינו סוגדות לו יחדיו! אסור לך לגנוב אותו! המפ! מזל טוף *נאמר במרירות רבה*

Minerva

New member
../images/Emo41.gifתגובה מסודרת!../images/Emo41.gif

קודם כל....היי לכולאאאאאם (כולן
)!
אביגיל
18 וקצת (זקנה
)
אהההההההההההההההההההההההההההה... קשה מידי להחליט. נראה לי שאומר סנייפ. אבם כי... הו.... הקולונל בראנדון....
מבולבלת.
סרט אהוב: המממ.... דוגמה או HP2.
על עצמי? אוהבת HP וLOTR... ציור, מוזיקה (בארוק
), מדע... ארמ... זה יספיק.

Penny s

New member
Hi Avigail ../images/Emo140.gif

I see you have a good taste in men - Snape *and* Lupin Yummy

Minerva

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נעים להכיר. גם אני כתבתי באנגלית במשך תקופה מסויימת... מדוע את נוהגת כך? OH, AND PLEASE CALL ME ABBIE!
אגב, אני אמליץ עליו לתפקיד רמוס לופין! *שיעול*קולונלברדון=לופין*שיעול* טוב הלב... היסורייייים...

Penny s

New member
Careful, Abbie..

One more *cough* and we might think you´re developing something
I don´t have a Hebrew keyboard around, that´s why I have to type in English, but everything´ll get back to normal on Monday, that´s when I´m coming back to my old computer

Minerva

New member
בדיוק הבעיה שהיתה לי! ../images/Emo6.gif

באמת כואב לי הגרון קצת.... מטריד לאור העובדה שיש לי קונצרט ביום ראשון...
HHEHE, זה הזכיר לי: "...MIGHT THINK YOUR´RE UP TO SOMETHING, POTTER..."

Minerva

New member
INDEED. ../images/Emo9.gif

סופראן לירי, משהו... אני שרה קלאסי בעקר.
עדיין חיה בתקווה לעשות יום אחר... דואט עם אלן.

מלאכית16

New member
זו חלומה של כל זמרת....../images/Emo99.gif

טוב, אולי לא כל זמרת....אבל עם קול אלוהי כמו שלו זה צריך להיות חלומה של כל זמרת..... בכל זאת זה החלום שלי....אבל קודם לצלם איתו סרט....ושהתסריט יהיה שלי!! ומשום מה אני יכולה לגלות לכם שאני עובדת על תסריט כזה...

למעלה