הודעה חדשה...

Minerva

New member
הודעה חדשה...../images/Emo136.gif

|אלן|
|ריקמן|
... טוב, בטח רבים מכירים אותי- אני אביגיל, ABIGAIL, ABBIE, ABBY WHATEVA.
ואלן הוא.... *נמסה* *נופלת מהכיסא* *הופכת לשלולית* *מזילה ריר בטירוף* *מאבדת את יכולת הדיבור* *חוטפת שבץ* ארמ.... זה יספיק. מזל טוב להילה על הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא בית, כך שאין לי כאן תמונות.
אבל בבית יש לי הרבההההה, הפוטריסטים ישמחו להעיד!

מלאכית16

New member
אני הופכת שירשור זה לשרשור הכרות!

כל אחת תכתוב:
שם
הדמות שאותה אלן שיחק והכי אהבתן....ולמה (אם בא לכן..)
סרט עם אלן ריקמן שהכי אהבתן...ולמה...
קצת על עצמכן...
תמונה שאתן אוהבת של אלן ריקמן...אם יש...ו/או אם מתחשק לשים... אני אתחיל (למרות שאביגיל כבר די התחילה)....
שם: הילה
אני בת 16 וחצי!!!
הדמות שאלן שיחק והכי אהבתי זה המטטרון....הוא כל כך שולת שם....ובכלל מלאכים זה דבר כל כך יפה.....*נמסה*.....והוא מצחיק כמו תמיד כמובן....
סרט שאלן שיחק בו ואהבתי- "עד שהחיים יפרידו בינינו" סרט כל כך עצוב...ומרגש....ואלן כל כך חתיך שם...*נמסה פעם שניה*
קצת על עצמי- אני לא שפויה רשמית עם תעודות, אני מטורפת על אלן ריקמן (אפשר לראות, לא?), אני גם אוהבת את ספרי הארי פוטר, ושר הטבעות...אני כותבת הרבה..וקצת שרה...מתחתנת עם יותר מידי בעלים בצורה אובססיבית....וזהו..אני חושבת...
תמונה מצורפת

Penny s

New member
Hi girls ../images/Emo140.gif

My name is Penny, I´m 16 y/o and I´m a Rickmaniac
I´ve followed Hila from another forum, so she´s the only one I know, I guess, at the moment..but I do hope to get to know all the other Rickmaniacs
ehm, where shall I start..okay - My favourite Alan character is the one he plays in the Texas video, where he Tangos with Sharleen, the lucky bastard! Oh, and then there´s Snape and the Sheriff
The best Alan movie will have to be Truly Madly Deeply
A bit about myself: I don´t have a Hebrew keyboard around, so I´ll just have to wait till I do have one.

יאללה יאללה לפתוח את ההודעה........

אוקיי.......... שם: שירה גיל: 13 הדמות........: סנייפ בהארי פוטר (זה בעיקרון הסרט היחיד שראיתי איתו....) סרט: הארי פוטר (כנ"ל) קצת על עצמי: אממממ.............דיי אוהבת לקרוא הארי פוטר, לרקוד, לבלות בפורומים, לראות "חברים" (rules!!!), לבלות וזהו בעיקרון! תמונה של אלן

מלאכית16

New member
*מק../images/Emo78.gif* ../images/Emo110.gif

באמת..לא יכול להיות שרק אני, אביגיל ושירה חברות בפורום הזה......

מלאכית16

New member
וכמובן.....פני....../images/Emo110.gif

איך יכולתי לשכוח את פני? *מכניסה לעצמי כפה רצינית*

וונקי

New member
אוקי

שם: הדס דסדס דמות שהכי אהבתי שהוא שחק סנייפ הוא פשוט שולט בסרט הזה סרט שהיכ אהבתי את כולם ותמונה איו לי כרגע

הדס22

New member
מי אני

שלום לכולן (האם ניתן להניח שכולנו פה בנות?!) גם לי קוראים הדס, ולמעשה הפעם הראשונה שפגשתי בשחקן האיכותי הזה היתה בהארי פוטר....סנייפ. כל כך לא הסנייפ שדמיינתי, אבל פשוט מדהים ולמעשה אני כבר לא יכולה לדמיין סנייפ אחר. קול מדהים, סמכותיות...ומבטים מרשימים. הוא לא צריך לדבר הרבה בסרט כדי להפגין נוכחות. זהו, אז רק רציתי להביע את תמיכתי המלאה בפורום. בתקווה שיהיה לי זמן לחזור לכאן, ולהרגיש שאיני היחידה שיצאה מדעתה

מלאכית16

New member
את לא היחידה *קולות של קבוצת תמיכה*

(קולות של קבוצת תמיכה?!....טוב הרי כבר כולנו יודעים שאני מאושפזת שנים) הוא כל כך מושלם!! בורכה הבאה גם לך הדס.....

Penny s

New member
welcome Hadas ../images/Emo24.gif

We hear the voices too, that´s pretty normal wherever Alan is concerned, so don´t worry about it

PureBlood1

New member
באיחור קטן...... אני!!!!!!!!!

שם: נטי.
אוי יש כ"כ הרבה דמויות... אה, מטטרון כי זה הסרט שבו גיליתי את אלן (אהבה ממבט ראשון
)
על תבונה ורגישות.... כי אלן פשוט מהמם שם!!!!!
תמונה
קצת על עצמי..... אוהבת לקרוא ספרי פנטזיה ומדע בדיוני... (הארי פוטר, שר הטבעות, כל ספר של ניל גיימן). אוהבת לישון... (במיוחד בבית הספר) ומטורפת על אלן ריקמן!!!!!

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה, נטי! ../images/Emo110.gif

נוכל להקים קבוצת תמיכה לשרוטות ריקמן.... *מדמיינת מפגשי פורום בהם כל אחת תביא סרט ונשב ונתענג על סירטי ריקמן מתחת לפוך עם שוקו חם והרבה אנחות.....*

למעלה