הודעה ושאלה לכולם

DOCTOR W H O

Member
מנהל
הודעה ושאלה לכולם

שמי כהנא. חלקכם מכירים אותם חלקכם לא. אני לא הכי פעילה פה ולא באה למפגשים אומנם
אבל מציצה קבוע בפורום ורואה מה חדש.
אני די מקנאה במשפחתיות של כולם פה מאחר ואני תמיד אחת שעומדת בצד.
אבא שלי ניפטר לפני חודש. הוא תמיד אהב את הפאנפיקים שלי והתחיל לכתוב פאנפיק בעצמו על הארי פוטר.
לפני כמה חודשים טובים התחלתי בעזרת המנהלות המקסימות לפרסם פה את הפאנפיק שלי "מיס פוטר" והפסקתי כי לא ראיתי שיש לזה
עיניין.
אני שואלת גם את המנהלות, אם אני אוכל לחזור לפרסם כאן את מיס פוטר מהתחלה.
ואולי גם את הפאנפיק של אבא שלי?
התמיכה שלכם חשובה לי ואולי אני מבקשת יותר מידי, אבל....
אשמח לתגובות.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
משהו ששכחתי

העיניין שבעקבות מותו של אבי הפסקתי לכתוב, ואני מאוד רוצה לחזור לזה ולא יודעת איך. אשמח לעצות.

timetraveler900

New member
זה אולי ישמע קצת נדוש

אבל תנסי לתעל את הרגשות שסוערים בך עכשיו בעקבות האירוע כך שתוכלי להשתמש בהם לכתיבה שלך. הם יהיו מה שמניע אותך לכתוב - ההשראה לסיפורים, לרעיונות.
אני יודעת מניסיון שכשקורה אירוע שמשאיר אחריו הד, שהשפיע עלייך מאוד ולא תמיד לטובה, את נשארת עם המון תחושות ורגשות ונהיית מאוד אמוציונאלית. את לא יודעת מה לעשות איתם או איך להתמודד איתם וזה נהיה מחניק בשלב מסוים; משחרר בהתחלה אבל אז זה מציף אותך. הדרך הכי טובה להתמודד עם זה בשבילי (ולפי הבנתי אני חושבת שגם בשבילך) זו הכתיבה. וזה אפילו לא משנה מה את כותבת - סיפור, שיר, פיק, פואמה, כמה שורות אפילו.. כל עוד זה אמיתי ובא ממך. אחר כך זה יתפתח למקומות שתוכלי לצמוח מהם ולהפיק את מה שאת רוצה שיהיה

בהצלחה

HassiD

New member
את מוזמנת (מבחינתי לפחות) להמשיך ולכתוב

הרבה פעמים יוצא לי גם שאני קורא ולא מספיק להגיב (במיוחד בתקופה האחרונה שיש לי מבחנים ועומס לימודים על הראש).

אני מניח שעכשיו עם הפיצ'ר שהוסיפו ל"כמה אנשים קראו את ההודעה" יותר קל לדעת כמה באמת קוראים למרות שאין הרבה תגובות, אבל אני בטוח שכולם פה ישתדלו להגיב (כמובן אם הן יראו צורך...
)

בהצלחה...

Ayelet 363

New member
אני גם אשמח לקרוא

אני גם לא תמיד מגיבה, בעיקר כי אני לא מוצאת דברים מספיק מעניינים לומר, אבל אני משתדלת למצוא דברים שמספיק מעניינים כדיי לומר, ואם לא אז לומר דעה כללית, ואני גם אוהבת לקרוא פאנפיקים ואני בטוחה שאהנה.

אני משתתפת בצערך.

זה ממש מדהים

בדיוק היום תפסתי שמזמן לא היה כאן כאן פאנפיק, תרגישי חופשי ובהודעה משלך (ללא פינת היצירה)

כמובן שנשמח להיות במה ליצירות של אבא שלך ואת יודעת שתמיד יש לך כאן מקום..!

timetraveler900

New member

אני באופן אישי לא מתחברת לפאנפיקים מהסוג של מיס פוטר אבל אני בטוחה שיש פה הרבה אנשים שישמחו לקרוא את הפיק שלך

ויהיה מאוד מעניין לקרוא פיק שנכתב בידי אדם שהוא קצת יותר מבוגר מטווח הגילאים שבדרך כלל כותבים פיקים.

תהיי חזקה, הפורום הזה שייך לכולם ותמיד יש לך פה מקום

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה לכולכם!

אני באמת אנסה לחזור לכתוב עד כמה שזה קשה לי עכשיו. תודה לכם על כול התמיכה אני באמת מרגישה כאן בבית.
ושוב תודה.

למעלה