הודעה: הסתפרתי

oooooOFIR

New member
הודעה: הסתפרתי../images/Emo66.gif

כן אחרי הגוונים שרובכם לא אהבו אותם... ולמען האמת גם אני לא כל כך אהבתי. החלטתי ללכת לספר... בעיקרון בשנים האחרונות, לאחר שרעל הצבא חדר לעורקי, הייתי במראה הקצר.. אבל בחודשים האחרונים (אחרי אותה קרחת מזוויעה) החלטתי לגדל שיער, מתוך הבנה שיתאפשר לי להיות בעל שיער לתקופה מוקצבת... אז היה לי קשה לוותר על השיער שלי, לכן אתמול כשהלכתי לספר ביקשתי ממנו תיספורת מעוצבת תחילה, לשמור על האורך... הוא אמר לי שאם אני לא רוצה את הגוונים אפשר לעשות שטיפה וכו'... אניווי, הוא אמר שהוא יעשה לי משהו מגניב עם שפיצים. אחרי כמה דקות הוא סיים. האמת זה היה נחמד, אבל איך לומר את זה זה לא הייתי אני. ואז הוא התחיל לזיין לי את השכל שצריך לשים וקס ולא ג'ל לתיספורת כזאת כי ג'ל כבד מדי, ולשאול אותי אם אני רוצה שטיפה לצבע הטבעי ובלה בלה בלה. הסתכלתי על עצמי במראה ואמרתי לעצמי מה אני צריך את כל השטויות האלה. אז מה אם אני לא אהיה הכי מגניב לפני הצבא.. לפחות אני אהיה יותר שקסי.. אמרתי לו "תוריד הכל". לשם שינוי המצלמה דיגיטלית אצלי לכן אני אציג בפניכם את התוצאות. קודם כל הינה תמונת ה"לפני" בלי הגוונים אמנם, כי אין לי תיעוד להם, אבל עם קצת אורך...

oooooOFIR

New member
תמונת אחרי

מצטער שיצא קצת מטושטש.. קשה לצלם את עצמך...

Arielcohen

New member
אופירוש ../images/Emo13.gif

תספורת פצצה זה ישמע מתחנף, אבל זה נכון: לאנשים עם פרצוף יפה כמעט כל תספורת תיראה טוב תתחדש!

oooooOFIR

New member
האמת שאני לא מת על זה

אני מצטער שלא גידלתי שיער כזה חצי קרה מדורג

למעלה