הודעה דרמטית לאומה !!

הודעה דרמטית לאומה !!

טוב, לא דרמטית, אבל גם אני רוצה לכתוב כותרות מפוצצות כאלה
אז נכון, לא הייתי פה מלא זמן, אבל עכשיו קצת ירד לי הלחץ בעבודה וחזרתי. אז לכל מי שלא מכיר אותי - אני אפרת ואני מאוסטין, טקסס (כן, בין כל הבוקרים...) ולמי שמכיר אותי - אני מקווה שכולם בסדר. אפרת.

מה זהו?

אז קודם כל אני רוצה לשמוע איפה היית ומה עשית ומה חדש ובכלל. וחוצמזה מה שלומך? והכי חשוב, תמשיכי עם הכותרות המפוצצות, יהיה פה קצת אקשן. נורא שמחה לראות אותך שוב בין שורותינו (תרתי משמע).

Mega Babe

New member
היי אפרת

אני מיכל שתכף בניו יורק אוי הקאובוי´ס...
ושאני לא אפרט... (זה לפורום אחר הי הי) אני תכף מנגבת את הריר וחוזרת

Welcome Back! אפרת מאוסטין

מקוים שזו תהיה גיחה קצת יותר מתמשכת הפעם. אם מותר לשאול, במה את מתעסקת שיש לחץ גדול? אני פיטנס .....שחי מצפון מזרח לטקסס ב-Sunshine State

Ho Oh

New member
היי FITNESS

הייתי בחופשה השבוע והתחלתי במהלך החופשה ללכת ל FITNESS CENTER ומאד נהניתי, הלכתי כל יום ובכל יום העליתי את הרף. עכשיו השאלה הגדולה היא האם אצליח להתמיד ברוטינת החיים שלי עם העבודה והילדים וכ´ו. הייתי מאד רוצה להתמיד. יש לך כמה טיפים?

היי Ho Oh..........

אני שמח על שאלתך אבל חייב להזהיר אותך מראש....זה נושא שאם מתחילים לדבר איתי עליו אי אפשר לעצור אותי........אבל מכיון ואני חייב לרוץ עכשיו (נחשי לאן?) אז אני מבטיח שאענה לך קצת יותר מאוחר היום ובהרחבה. See you later........

Ho Oh שלחתי לך מסר........

שלחתי לך מסר כדי לברר פרט לפני שאני עונה...אנא בידקי ואחכה לתשובתך. תודה, פיטנס

תשובה לגבי מוטבציה

מכיון ותשובתי היא די ארוכה ומתייחסת למוטבציה ולא בטוח אם כל אחד מעוניין בזה, החלטתי לכתוב את זה בדוקיומנט של Word 2000 ולצרף בתור קובץ ומי שרוצה יקרא. אגב, זה נכתב באנגלית כי זה פשוט יותר קל ומהר. הערה נוספת לך Ho Oh: לפני מספר שבועות ניסיתי לעלות מסמך דומה וזה לא הלך. אם אותו הדבר יקרה כאן ולא תוכלי לפתוח את הקובץ, אנא שילחי לי את האי מייל שלך דרך המסר ואשלח לך בתור attachment. זה גם מופנה לכל מי שמעוניין בנושא. שבוע טוב

מצורף קובץ משופר ../images/Emo63.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בקריאה שלישית עשיתי אי אילו תיקונים. אנא השתמשו בקובץ זה. תודה!

היי Maga Babe.......

אני מתפלא שאת לא מצליחה כי בדקתי ולי אין בעיה לפתוח אותו מהפורום. מעניין באם לאחרים יש אותה בעיה. בכל מקרה, אשמח לשלוח לך אותו ב-Attachment באם תוכלי לשלוח לי במסר את האי-מייל שלך. לצערי אין דרך לצרף קובץ למסר.

Mega Babe

New member
היי צדקת! ../images/Emo51.gif אין שום בעיה

ניסיתי שוב ופתחתי בקלות. תודה! האם אתה כתבת? זה בטח יעניין אותי . כבר שבוע וחצי בלי ביקור אחד בג´ים ואני די משתגעת. אין לכל האקסטרה אקסטרה אנרגיות לאן לצאת...זר לא יבין. כל כך הרבה סידורים וארגונים בשבוע האחרון לפני הנסיעה - עד כדי כך. בג´ים ניו יורקי נתנחם במהרה בקרוב אמן.

../images/Emo45.gifשמח שהצלחת לפתוח את הקובץ

אני מזדהה איתך לגביי הלחצים והסידורים של הרגע האחרון.עברתי את זה כמה פעמים בחיי. אחרי שתהיה לך הזדמנות לקרוא תביני למה אני מאמין שדווקא תחת לחץ הג´ים הוא מקום מצויין לשחרר לחץ ולמלא את המצברים...אשמח לשמוע את תגובתך לאחר הקריאה. שבוע טוב ועליז!

לשאול תמיד מותר

אבל לא אמרתי שאני אענה..
סתם... במקצועי אני מנהלת פרוייקטים בחברות אינטרנט, אבל בגלל שהמצב כל כך קשה עכשיו אז אני כרגע יועצת עצמאית באוניברסיטה להכנת עזרים לימודיים באינטרנט, והיה לי פרוייקט גדול באחת הפקולטות שהיינו צריכים לסיים. אפרת

nirnir1

New member
הנה כולם חוזרים הביתה ../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif

טוב לראות אותך פה! זה אומר ששוב המתכונים שלנו יתעדכנו והמבחר יורחב. למי שלא יודע, אפרת אספה ופירסמה את כל המתכונים שפורסמו בפורום, באתר שלה !!!

למעלה