הודעה די חשובה

נשממי

New member
אמממממממ...... כן!!!!!!!!!!

יש לי חתימה מהממת ואם יש לך בעיה איתה בעיה שלך!!!!!! מה בדיוק לא בסדר איתה.......???????????????

GILADOS

New member
הקטע של הבננות הוא כשיש מישהו שכותב הודעות כמו זה שפתח את השרשור, במקום להגיב, שולחים לו בננות, הבנת?

Dark Force

New member
מר באסטר ../images/Emo56.gif|פגרה\

"איכסה פסחה של פורום"
מה אתה עושה פה? מישהו הכריח אותך להכנס? אנחנו פורום ייחודי, מנהגים ייחודים, כולנו ייחודים. יש לך בעיות, אל תכנס, אל תצפה, ואם אתה לא חלק מהפורום אל תעביר ביקורת. לא מעניינות אותנו הדעות שזו רק סדרת טלוויזיה, ולא שואלים אותך אילו הודעות לרשום, ובטח ובטח לא שואלים אותך אם אנחנו תינוקות או בוגרים. אל תהיה משועמם תכנס תביע ביקורת כאילו אתה מלך העולם, כי אתה... איך להגיד את זה.... הדיעה שלך לא גירדה לי את הביצה הימנית. לילה טוב, חיים טובים, ואל תכתוב משהו אלא אם כן אין לו משמעות נעלה, שיר.

j e n n y lopez

New member
חחח אני מתה על פוקימון\!!!!!!!!!!!!

פיקצו צא!!!!!!!!!! חחח איזה חמוד הכוכב של מיסט נו איך קוראים לו זה שעושה דזה קול מתוק חחח והחתול יק מיאו שניה מה ההתחלה? כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה כדי לאחד את כל תושבי המדינה כדי לשלוט ביבשה האוויר והמיים כדי להגיע עד לכוכבים שבשמיים ג'סי ג'ימס צוות רוקט במהירות האור ללא רחם תיכנע עכשיו או שתיאלץ להילחםחםחם מאיו בדיוק!!!!!!!

חן הדגה

New member
זה טוגפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אבל אין כמו פיקצ'ו

GILADOS

New member
שכחת את ההתחלה היכונו לצרות כפולות המכופלות כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה כדי לאחד את כל תושבי המדינה כדי לשלוט ביבשה האוויר והמיים כדי להגיע עד לכוכבים שבשמיים ג'סי ג'ימס צוות רוקט במהירות האור ללא רחם תיכנע עכשיו או שתיאלץ להילחםחםחם מאיו בדיוק!!!!!!!

Ivan Pedroso

New member
לא יעזור כלום, צ'ארמנדר הכי שווה../images/Emo13.gif

צ'אר צ'אר צ'ארמנדר

חן הדגה

New member
צ'ארמנדר תעשה לי ילד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

NOT חחחחחחחחחחחח מיכה אמר כוסון
חחחחחחחח

למעלה