הודעה די חשובה

באסטר1

New member
הודעה די חשובה

איכסה פחסה של פורום. כמה הצפות..כמה ספאם..כמה תנוקיות יש פה יו...לכל המתאבדות ברור לכם שזה סידרה? טלוויזיה? ואחר כך אומרים שהילדים מושפעים מהטלוויזיה. שתיהיו גדולים תיראו כמה טיפשות אתם כותבים. מצטער ככה פורום של סדרות וכו' כולם ילדים קטנים שחושבים שפורום זה צ'ט ומותר לכתוב כל דבר איפה שרוצים כמה שרוצים ועוד זה ממש יפה ליראות את אותה ההודעה "אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זכיתייייייייייייייייייי" 10 פעמיים אחד אחרי השני. בהתחלה של הפורום כבר ידעתי כי זה פורום תינוקי ומטופש..אף שחקן לא יאהב ילדיםם קטנים כמוכם. חבל על הזמן שלכם לכו תיראו פוקימון בטלוויזיה או טלטביז יותר מתאים לכם.

yoooni

New member
rest my case

רק היום הייתי צריך להסביר למישהי איך מסתכלים על הפורום הזה מהצד.

גלושש

New member
ניכנעתי יוני צדקת ../images/Emo45.gif

אבל עדיין זה לא קשור למשחק בפורום אמור להיוץ פעוליות בנושא של הפורום..

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
באסור 1- מסכימה איתך....

ולכן שלא זכיתי לא פתחתי הודעות מפגרות כמו חלק או רוב הילדים פה בפורום...(גילאי 10-14)

Ivan Pedroso

New member
פוקימון זה פאסה ../images/Emo13.gif

עכשיו יש יוגי הו ועוד מיליון סדרות יפניות קיצר הכי טוב מה שהיה פעם... המחסן של כאילו, ביל וטד, מייטי מקס וזה עכשיו היפנים השתלטו על העולם חבל

חחחחחחחחחחח מיכה

קרעת אותייייייייי איזה תגובהההה... פוקימון זה פאסה
אין אין גדול
חחחחח חלק קצת תינוקיים וחבל שבאמת שמים פה ספויילרים חופשי בלי האייקון והורסים למי שלחא רוצה לדעת.. גם חבל שפותחים כאן הרבה הודעות חדשות על שטויות ועל דברים שכבר אמרו.. אבל זה עדין הפורום שלנו והרבה אוהבים להיות פה.. ורואים את זה
אז נקווה שיום אחד מי שצריך לקלוט
יקלוטטטטטטטט....
וזהו

מגי והמפלץ שלה בארץ כלוםםםםםםם בארץ

כלוווווווום הצטרפו(?) ילדיםםםםםםם מגי והמפלץ שלה בארץ כלוםםםםםם זה מגיייי והמפלץ שלה
מגי שליטה
וגם נילס
וגם מרקווווו
כי אימו שלווווווו שם במרחקיםםםםםם והלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הוא רוצה אל אמא

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחח איך אהבתי את זה

היה לה קול מרגיז רצח! ומרקו!! אויי פעם הקלטתי את הפרקים
פשוט מכורה לזה! אני מתאהבת בזה כל פעם מחדש!!

KiShKooSh

New member
מישו זוכר את בולי איש השלג../images/Emo35.gif

בולי קטן וליבי גם
מוטי בולי טייס
ובולי ים בולי דייג ודובי שם
חבריו הטובים של בולי הקטן

Ivan Pedroso

New member
חחחחחח ברור ../images/Emo13.gif

חליתי עליו
שידרו פרקים שלו בדיוק לפני שהייתי הולך לבי"ס וככה כל בוקר הייתי מקבל את מנת הבולי היומית שלי
בולי ג'ירפה ובולי פיל חבריו הטובים של בולי פדופיל

KiShKooSh

New member
גם אני וגם ../images/Emo9.gifמוטי

ואיי יש לי עוד את כל הפרקים מוקלטים חליתי על הסידרה הזו
זה הזמן לפתוח את הקלטות הישנות ולצפות בבולי איש השלג

גלושש

New member
"לילה אחד בחוף קר

"עשה הירח מעשה קסמים הכניס חיים באיש שלג מוזר בלה בלה בלה בלה בלה בלה בולי קטן וליזי גם בולי צייר בלה בלה בלה בולי בלה בלה ובולי גם חבריו הקטנים של בולי הקטן"

j e n n y lopez

New member
יהההה בולי איש השלג../images/Emo99.gif

איזה מאמי הוא היה!!!!!!!!!!!!!!!! חח אתמול ראיתי מקרנה 2 עם הביביחרא 2ואי יודעת את כל השירים בעל פה ואת כל הריקודים איזה כיף לי........... נשיר לכם משו: או אה גם של ליצנים או אה וליצניות או אה גן של ליצנים כל היום עושים שטויות או אה ...... ויש גם: מה נעשה בכיסא? הוא מן דבר שעושההההההה חשק לשבת ולא לשחק אז מה נעשה בכיסא חחח חחחח אבל זה טוב לא? אין לי את הקלטת הזאת וזה היה הפעם הראשונה שראיתי את זה

למעלה