הודעה די ארוכה

הודעה די ארוכה

ראו הוזהרתם! ובכן, בשני עניינין אדון, הראשון, החלפת תוכנית עבודה. לכבוד החופש עבדתי 4 פעמים בשבוע, תכונית קלאסית כזאת של A וB, העליתי 5 קילו בחופש! ואני מאמין שהרוב שרירים (כיום אני 1.86 שוקל 69). ובכן, מאוד חשוב לי להמשיך לעבוד על הזרועות, הכי חשוב לי לעבוד על החזה, שבגלל פגם גנטי בית החזה שלי בפנים, מה שגורם לחזה להראות הרבה יותר קטן ממה שהוא, וגם הכתפיים חשובות לי. בגלל שנת הלימודים, ואימוני הכדורסל 3 פעמים בשבוע, אאלץ לעבוד רק 3 פעמים בשבוע, אז הנה תוכנית, שפחות או יותר עונה על המטרות שלי, ורציתי לדעת אם היא טובה, ואם זה נורא, שאני עובד יותר על שרירים מסוימים. יום שני:חזה, ידיים, כתפיים, גב יום חמישי:חזה, ידיים, כתפיים, רגליים יום שבת:חזה, ידיים, כתפיים, גב (כמובן שבשבוע הבא הגב והרגליים יתחלפו). על בטן אני עובד בבית, יום כן יום לא, ארבעה סטים של 35, במכשיר הביתי הזה לא יודע איך להגדירו, זה נראה קצת כמו הדבר הזה ששמים לאנשים ששברו את המפרקת. הנושא השני, הוא קפיצה. במשך הקיץ, ביצעתי בחדר כושר פעמיים בשבוע אימוני רגליים, שכללו שלושה סטים של פושטי ברך, שלושה סטים של כופפי ברך שלושה סטים של הרמת עקבים, ושלושה סטים של מעין סקוואט, במכישר שנקא LEG PRESS. כל סט כ30 חזרות. מטרתי היא אחת ויחידה, שיפור קפיצה, לא היפרטרופיה ולא כלום, בנוסף על כך ביצעתי 3 פעמים בשבוע אימון פלואמטרי או איך שלא קוראים לזה. בכל מקרה, את האימון הפלואמטרי הזה, ממש לא הבנתי איך עושים, ממש לא הרגשתי שהוא עוזר לי, וממש הרגשתי כמו אידיוט כשעשיתי אותו, המסקנה היא כמובן שלא עשיתי אותו נכון, אז הייתי רוצה קצת להבין יותר. העניין הוא, שלא רק שהקפיצה שלי לא השתפרה, אלא נהיתה יותר גרועה, אולי בגלל 5 הקילו שהעליתי, בכל מקרה, מה לעשות כדי לחזק את הרגליים?

בנושא שיפור הניתור

אני לא מומחה בנושא, אבל אני יכול לעזור לך על סמך ניסיוני האישי כמורה לאומנויות לחימה, ועל סמך תשובות מאוד מקצועיות שנתנו כאן רמי ואלי. אני יכול להעיד שהתרגילים עובדים, רק צריך לבצע אותם נכון. באופן כללי, הייתי משנה מעט את תוכנית אימון הרגליים שלך. בקשר לכופפי ברך (ארבע ראשי) צריך 8-9 סטים, המגוונים ל3-4 תרגילים, 2-3 סטים מכל אחד. כל סט 8-15 חזרות ולא 30 !!! אתה צריך עבוי השריר ופיתוח כוח מתפרץ(ולא סיבולת שריר). לדעתי סקווטים ומכרעים יהיו יותר יעילים למטרה שלך מאשר מכשיר של פושטי ברך. תשלב גם סקווט רגל אחת. תוסיף גם עבודה על שריר הסולייה (הרמת עקבים בישיבה) בנוסף להרמת עקבים בעמידה. אני מצרף לך קישור שנתן אלי לגבי תוכנית לשיפור ניתור אנכי של איאן קינג. אם תבצע אותה נכון, בטוח שתראה שיפור. רק תדאג לקבל גם הכוונה נוספת על מנת להימנע מפציעות. בהצלחה

aviva89

New member
תשמע..

כדאי לשפר את הניתור אתה צריך לבצע כך!!!1.ללכת לשחק כדורסל ופשוט לקפוץ כמה שיותר לקפוץ גבוה וגבוה בלי הפסקה2.תרגיל סקווט!!! נ.ב שימוש של משקולות בלבד לא ישפר שום ניתור!!!!!!!!!!!!!!!אתה חייב לשלב עבודה אם משקולות וניתורים רבים!!!!

למעלה