הודעה דחופה

uri32h

New member
הודעה דחופה

לכל מתאמי הגנה ומתאמי התקפה של הליגה !!!! הגיע אלי מתנה מקבוצת יוסטון טקסנס בדמות ספרי הדרכה למאמני פוטבול שכולל חלק הגנתי חלק התקפי ועוד ועוד כולל תרגילים וכו'. הייתי שמח שלכל קבוצה יהיה ספר כזה [בספר גם CD עם אנימציות רלוונטיות] כל מי שמוגדר ע"י הקבוצה שלו ראש קבוצה/מאמן או משהו כזה יכול לפנות אלי וקבל ממני את הספר . אבקש שהאדם יהיה מוסכם על קבוצתו ,שכל קבוצה תקבל עד 2 ספרים כאלה ושמי שמקבל את הספר ישתתף בהוצאה של ההובלה [ששלמתי מכיסי] מחכה להזמנות...

omrili77

New member
תגיד, גם הטקסנז משתמשים בזה?

כי אם כן אז אולי כדאי לוותר...

uri32h

New member
לא

מדובר במתנה שקיבלתי אחרי שדיברתי איתם במשך החצי שנה האחרונה והם היו נדיבים מאד כלפינו ושלחו לי ספרי הדרכה שהם מוכרים [!!!] בזמן קלינק של מאמנים שנערך אצל הטקסנס מטעם הליגה. אני מצטער אם אתה ושכמותך לא רואים את הנדיבות וטוב הלב שיש באירגון הזה במקרה זה ובמקרים רבים אחרים [שלחלקם אתה מודע ולחלקם אתה לא מודע] אך אני [נוסף לעובדה שאני אוהד מושבע של הקבוצה] חייב להם טובה גדולה על המאמצים הרבים שהם עשו למעני [לליגה שלי...] ומוקיר להם טובה מעבר לעובדה שהקבוצה כן או לא מצליחה בשנה זו... על טוב לב צריך לענות ב"תודה"!!!

zipfer

New member
ובונסף...

קודם נגיע לרמה שלהם ואז אולי נדבר....

ofribecker

New member
חבר'ה, לא נסחפתם קצת?

ההערה של omrili נאמרה לדעתי בחוש הומור, שאופייני לכולנו, אוהדי הפוטבול. קצת חוש הומור לא מזיק אף פעם. לא צריך להתיחס כלכך ברצינות להערות כאלה, אורי...

omrili77

New member
וואו

אורי, נא לפנות למחלקת LOST & FOUND, חוש ההומור מחכה לך שם...
לא צריך לקחת כל דבר כ"כ ברצינות...

כל הכבוד!

אורי, זה באמת מתנה מאוד מאוד יפה לקבוצות שמתהוות.... כל הכבוד על היוזמה!

למעלה