הודעה בשם - lonely angel

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
הודעה בשם - lonely angel

ההודעה הזו נכתבה בשם ``המלאכית הבודדה`` בטעות בפורום אחר. אני מעבירה לכאן את ההודעה שלה... היא ממתינה לתגובותיכם. תגל ===================================================================== כל האמת..ו lonely angel יש לי אשקרה (איך שכותבים את זה..) וידוי, חיפשתי מקום להוציא את זה.. ואני מסתובבת פה בפורומים.. אז, נתקלתי בפורים וידויים..! וזה מקום שאני מתארת לעצמי, מקווה לפחות שהחברות שלי לא יכנסו אליו.. אם לא בא לכם לקרא.. חבל על המאמץ באמת ואם כן.. תתייכסו אל זה כאל הודעה של עוד משוגעת שמקומה בפורום- ``בעיות אכילה`` או משהו.. אתם רציני מתוודים פה?! טוב לא משנה.. אני פשוט חייבת להוציא משהו.. so.. here it gose... ``יש לי חברה שהייתה/ עדיין (אין לי מושג) חולה- באנורקסייה בולמייה.. היה סיפור ארוך.. וזה נכנס לי במוח ש.. אני רוצה לעזור לה לצאת מזה.. היא לא נותנת לי, אז, אם אני יבין אותה, אולי אני אוכל לדעת מה היא עוברת ולעזור לה.. אז ברוב טפשותי.. נכנסתי לתוך זה.. עם לדעת למה אני נכנסת..רק שלא היה לי במוח ``מה יקרה לי?`` היה לי- ``מה יקרה לחברה שלי?``.. אז כרגע אני במין מצב של שלב ביניים.. אני די חולה וגם בלי קשר לזה (הגרון משהו..) שזה השפיע קצת על הבולמייה והפסקתי קצת.. אבל עד עכשיו אני חודש ברציפות... הייתי מקיאה את כ-ל הארוחות שאכלתי וכל שאר הזבל שהכנסתי לפה (לא נעים).. ו-זהו!! what arelive... מה שנשאר זה לקוות שאף אחד שלא צריך לראות את זה לא יראה.. ושמי שקרא את זה.. ונמצא איפה שהוא באיזו/טרום דיאטה רצחנית.. שיתרחק מזה וישמור על איזון.. אז.. C YA... ואם למישהו בכל זאת בא להגיב.. אני אבדוק הודעות.. ביי.. המלאכית הבדדה.. ``

t@gel

New member
מלאכית חמודה שלי

היי מלאכית. שמי תגל, ואני בטוחה שכבר שמעת עלי... ראשית, אל תרגישי רע עם העובדה שהתבלבלת בפורומים...זה קורה...החיים שלך לא יהרסו בגלל זה...אני מבטיחה לך. אני יודעת שאת פוחדת שייגלו אותך כעת, אבל מה שיקרה מעתה והלאה יהיה אך ורק לפי בחירה שלך. אני מכירה את החברה שלך, זו שניסית לעזור לה. אני מכירה אותה כבר המון זמן ונכון, היא ילדה חולה. אני גאה בך על יוזמתך לנסות לעזור לה וחבל שלא פנית אלי כדי לקבל הסבר או הדרכה. על מנת להבין אדם החולה בהפרעת אכילה, אין צורך להיגרר למחלה הזו. הפרעת אכילה הינה סוג של התמכרות חולנית. אני לא אזריק סמים כדי לסייע לנרקומן...את לא צריכה להכנס להפרעה כדי לסייע לחברתך לצאת ממנה. הדרך היחידה שבה היא תוכל לצאת מהמחלה שלה היא ע``י כוח רצון אישי להבריא. כל עוד חברתך לא תהיה מוכנה לגשת לטיפול מקצועי ולהכיר בהפרעה שלה, שום עזרה משום גורם לא תעזור. אני יכולה להבטיח לך שחברתך מכירה במחלה שלה ומעוניינת לשקם את עצמה. מה לדעתך יקרה אם היא תדע מה את עושה לעצמך? אני מניחה שאתן חברות קרובות מאוד...אם נקטת בצעד חריף עד כדי כך על מנת לסייע לה. כאב לי לקרוא שאת חושבת על משתתפי פורום הפרעות אכילה-תמיכה כעל ``משוגעים``. הפורום הנפלא והחם הזה העניק ועודו מעניק בית ווירטואלי חם ואוהב לכל אחד ואחת הלוקים בהפרעת אכילה מכל סוג. אין שם משוגעים או חולי נפש. הפורום הינו קבוצת תמיכה המעודדת את המשתתפים לספר ולהקשיב. לקבל אהבה ולתת אותה כשיש כוח...אני מבטיחה לך שאיש כאן או בכל פורום אחר אינו רואה במשתתפי פורום הפרעות אכילה משוגע או חולה נפש. גם כשאת תכנסי לפורום הנפלא שלנו, אני מבטיחה לך שתקבלי את כל האהבה וההבנה שבעולם. מלאכית חמודה - על מנת לסייע לחברתך, עליך לדבר עם אנשים החולקים איתה את אותה מחלה...אותם אנשים נמצאים בפורום הפרעות אכילה. ייתר על כן - על מנת לסייע ולהציל את עצמך מהסיבוך אליו נקלעת אני מזמינה אותך לפורום שלנו, שם תקבלי תמיכה, תלמדי יותר על המצב בו את נמצאת ואף כמה עצות לאן עלייך לפנות כדי לקבל את הסיוע הרפואי באזור מגורייך. ראי עצמך יותר ממוזמנת אלינו...כבר עתה יש מי שדואג לך וזה טאי, מנהל פורום ווידויים ואנוכי. עזרי לנו לעזור לך ואני מבטיחה לך שלא תישארי לבד. בפורום שלנו מצויה כתובת האי מייל שלי וברשות חברתך מצוי מספר הטלפון האישי שלי. את מוזמנת ליצור עימי קשר בכל שעה שנוח לך. מבטיחה שתמיד אתפנה אליך. שלך באהבה ענקית מכל הלב t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה-תמיכה.

lonely angel

New member
אבל.. איך?

איך את מכירה את החברה הזו שלי? היא יודעת עלי? השאר יודעות? רק אני חייבת להגיד לך.. שתדעי.. שאמתול ממש הצלת את החיים שלי וכל היום דאגתי וחשבתי מה יקרה כשכולם יראו את ההודעה... אז.. לפי דעתי את בעצמך מלאכית!! ו.. אני לא רוצה שהחברה הזו שלי שגם לוקה במחלה תדע עלי.. כי זה יצור מצב לא טוב.. (אם תוכלי להשאיר אי סי קיו או אי מייל, אני אוכל להסביר לך).. וכבר ניסיתי את הפורום של בעיות אכילה בIOL.. אבל עדיין המצב היה מסובך.. כי לחברה אסור היה לדעת שאני גם שם.. ולומר את האמת לא ממש התייכסו להודעות שלי שם.. אני ממש ממש... אבל ממש לא חושבת על חברי הפורום ``בעיות אכילה`` כאל משוגעים.. פשוט חשבתי שהאנשים בפורום הזה אולי.. לא יבינו..!? אז.. ממש לחוץ לי בזמן.. ואני כל כך מודה לך על מה שעשית!!!! ושוב... המון המון תודות!!! מתה עלייך... (ומקווה שתצרי קשר) (האי מייל שלי הוא- [email protected]) שוב תודה... וביי המלאכית הבודדה..

t@gel

New member
תגובה מאת טאי מנהל ווידויים

היייי חמודה קודם כל אני רוצה לומר לך שאת אמיצה מאד ואני מבין שהיית סקרנית לדעת מה עובר על החברה שלך וכעת את נמצאת במערבולת ולא יודעת אייך לצאת מזה בדברים שסיפרת כאן גילית אומץ לב וזה כבר צעד בכיוון הנכון השלב הבא הוא לקבל עזרה בכדי לצאת מהמעגל אליו נכנסת ויש פה בתפוז מקום נפלא תומך ואוהב (פורום הפרעות אכילה) בו יוכלו לתמוך בך מאד בנוסף על זה את צריכה עזרה נוספת הורים משפחה אחים אחיות ואז לגשת למישהו מקצועי אני יודע שחשבת לפרסם את ההודעה הזו אצלי בפורום וקצת התבלבלת אל תרגישי רע אחרי הכל כולנו בני אדם וטועים תהיי חזקה ולעולם אל תתבישי במעשייך או בעצמך טאי/טאירון ****מנהל פורום וידויים

t@gel

New member
טאי נשמה שלי....

בכל מצב ובכל זמן... אני יודעת שכל שעלי לעשות הוא לחייג אליך... אתה תמיד כאן לסייע לי אישית... לסייע לי לסייע לאחרים... אתה פשוט כאן... אתה, חבר אמיתי אתה. אוהבת תמיד... t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה-תמיכה והכי הכי חברה שלך.

למעלה