הודעה בשם ידיד שלי

סיון b

New member
הודעה בשם ידיד שלי

שלום. אני בן 27. די מאמין בפנטזיה, פיות וכנראה גם גלגול נשמות. התעוררתי מחלום/סיוט מוזר והייתי שמח לשמוע פירוש, אם יש? אני בלב ים, באוניה/סירה גדולה. כנראה באיזו מלחמה גדולה (מלחמת העולם הראשונה/שנייה) הספינה עליה אני נמצא הותקפה ע"י טורפדו שנורה ע"י הצד שלי. (אין לי מושג למי אני שייך בחלום), בחלום, אנחנו מנסים להתחמק מהטורפדו וללא הצלחה. הספינה מתפוצצת ואני נזרק/מושלך לאוקינוס. ושם, בשלב זה חוויתי את המוות של עצמי. אני יודע שזה לא חלום אלא משהו שקרה לי בעבר. אני יודע שחייתי שם וששם גם נהרגתי. הרגשתי את המוות עוטף אותי. הדבר המפחיד הוא שאני גם מודע לכך שהגופה/נשמה שלי התעוררו מיד אחרי הטביעה. לנדוד באוקינוס. התעוררתי מזה מבועת ומזיע. אני פשוט יודע שזה משהו שחוויתי בעבר. דרך אגב - עד היום אני לא אוהב/מפחד מהאוקינוס. הייתי שמח לשמוע או להבין את פשרו של חלום זה. תודה אלעד

HUhybrid

New member
תשובה שלי לאלעד ../images/Emo26.gif

"...בשלב זה חוויתי את המוות של עצמי...הרגשתי את המוות עוטף אותי" למה כוונתך? האם הרגשת באותו שלב של החלום, שאתה יוצא מהגוף הפיזי, מתוך נק' הייחוס הזאת? באם תשובותך חיובית לגבי אחד או יותר מהסממנים הבאים, ייתכן שכך: - תחושת עילפון - אויר קר סביבך - הסתכלות על עצמך מלמעלה או מהצד - רעש זמזום - אור גדול, חזק ופתאומי במידה ואכן היה זה שחזור להכרה של זכרון גלגולי, הרי שתת-המודע שלך מנסה לרמז או להגיד לך, שעליך להתנקות מפחדים תת-הכרתיים הקשורים באותה טראומה. אפשר להתחיל להתמודד מול הידרופוביה (פחד ממים), אם יש לך, בדרכים שונות (ספרים על התמודדות מול פחדים, קבוצת תמיכה, עלוני הדרכה והרגעה של שירות/ייעוץ רפואי נפשי כלשהו, שחזור גלגולים באמצעות רגרסיה היפנוטית וכו') וזה יעזור לנקות את הטראומה, שנשארה אצלך. אולי בתור התחלה נסה להירגע בים? נניח, לשבת קרוב לגלים, או לטייל על שפתו?
בהצלחה
, ומחכה ממך לתשובה.

I am a freak

New member
למה ללכת רחוק../images/Emo35.gif

העובדה שהבחור אומר שהוא ממש הרגיש איך הנפש עוזבת את הגוף- לא בהכרח אומרת שזה אכן זיכרון מגלגול קודם- יכול להיות וזהו חלום ברמת צלילות נמוכה. לדעתי, זהו חלום ניבואי שבא להזהיר אותך מהטורפדו שאנשים מהצד שלך יזרקו עליך. כמו המשפט החכם שאומר "אלוהים, שמור עלי מידידי ומאויבי אשמר בעצמי"- אז, אתה כנראה צריך לשמש תפקיד של אלוהים כרגע- ולהישמר גם מפני הידידים- כי יש לך התראה מוקדמת. בהצלחה, הפריק.

smooky

New member
שמע

לא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד לך אבל אם רשמו לך שתיזהר מטורפדו שיזרקו עלייך... קיצור אם אתה צריך לעשות מילואים בקרוב אז תיזהר שאחרים לא יעשו טעויות ואתה תהיה בין הנפגעים, בצבא יש דברים כאלה (גם לעבריינים אם אתה כזה)

I am a freak

New member
מטאפורה איש, מטאפורה.

אתה צריך לקרוא יותר ספרים... זה יועיל לך בעתיד.

ש ח ו ת

New member
טוב... אני אנסה לעזור...

מים מסמלים רוחניות... עכשיו אתה יכול להבחין בין רוחניות טהורה ללא טהורה לפי מצבם של המים.. אם המים נקיים.. הרוחניות שלך טובה... אם המים הם מלוכלכים ומלאים באבק וחלקיקים אז הרוחניות שלך שלילית... עכשיו לפי מה שסיפרת... הרוחניות שלך מקשה עלייך... יש לך הרבה מכשולים בדרך... השאלה היא לאיזו רוחניות אתה מצפה להגיע... לטוב או לרע, הדרך שלך לא תהיה קלה... הסופה בים היא שוב... בילבול של רוחניות טובה ורעה... או שאתה לא יודע להחליט באיזה צד לבחור, או שכבר בחרת אבל קשה לך להגיע כי הרבה דברים מפריעים לך להגיע לשם( סיאנס, תיקשורים, בא במגע עם אנשים כאלה וכו'....). אשמח אם תפרט יותר... ואני אוכל לנסות לעזור לך יותר... :) שחות

למעלה