הודעה בשם בן

marsala

New member
הודעה בשם בן../images/Emo70.gif

אז ככה: בן כרגע התקשר!! הוא בברייטון שעל החוף הדרומי של ממלכתנו המאוחדת. אחרי טיסה רצופה עיכובים הוא נחת בהית´רו בסביבות עשר וחצי לילה חיכה לו נהג (שזה כבר סימן טוב) שלקח אותו למלון בברייטון וישר פגישה במשרדו של הבוס! (מה שבטוח אצל הבוס הזה ין ביזבוזי זמן..) הוא מבסוט סו פאר . מסתובב על הטיילת של ברייטון עם טי שירט!! הוא ביקש ממני לספר לכולכם שהוא בסדר ובהזדמנות ראשונה יתלבש על mחשב בא´זה אינטרנט קפה מבטיח לעדכן מויש

ben_holland

New member
והנה אני

אהלן חברים כרגע עוד לא הספקתי לראות שום דבר, אבל לפי מה שהבנתי אני נמצא בדרום אנגליה, במקום שנקרא ברייטון. בכל מקרה אני אעדכן אתכם מה קורה. בן
נ.ב הטיפשים האלו נוסעים הפוך

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כותב "ח" על כל צחקוק..... הם באמת טפשים מה שלומך מותק´לה?????? ייצא לך לפגוש את האדון מושה הנכבד??

marsala

New member
I AM NOT SO PLEASED../images/Emo46.gif

SO I WONT EVEN BOTHER WITH THE BL**DY VIRTUAL KEYBOARD STUPID??? US??? DRIVING THE WRONG WAY?? GET YOUR FACTS RIGHT ,CARS WERE DRIVEN ON ROADS FIRST IN BRITAIN BEFORE ANYWHERE ELSE MARSALA...............

marsala

New member
טעות טעות../images/Emo48.gif

איחצי גיחצי... טעות! אני חמוד כל הזמן...! לא רק כשאני כועס. מרסלה שהולך עכשיו ללוקאל שלו להוריד פיינט אוף ביטר. בן, מצטרף??

MARMELAD

New member
מושיקו

בסוף מרוב גיהוקים יום אחד תשהק החוצה את אחת הכליות או הלבלב

marsala

New member
מי מגהק האיחצי גיחצי

זה חיקוי של מיה טנא המהוללת

Yaniv-DC

New member
אוסיף ואציין

שכתבתי וביצעתי שיר בפסטיבל של הצופים והייתה שם שורה עליה, כבשתי את המקום השני מתוך 10!

למעלה