הודעה ארוכה מאד ...

אנילה1

New member
סובלנית, אולי אלה השיעורים שהיא

צריכה לקחת בחיים, אז למה שנפריע לה?

sovlanit

New member
להפריע?!אני?!

זה תחום המומחיות שלי! למה לקלקל לי,אה?!

TJSBZ

New member
סלחי לי על השאלה

אבל למה את מאשימה אותה? הוא זה שבוחר להיות עדיין מתחת לסינור ולהתנהג כמו כלבלב אחרי שיעור אילוף... היא נוהגת כמו כל אדם נורמלי - נותנים? תיקח. נותנים לה שליטה באדם אחר, ועוד מוסיפים עוד אחד כבונוס (אותך), היא לוקחת. ועוד משהו - על גבולות צריך לשמור. על גבולות חובה לשמור. ואם היא לא מכבדת את גבולותיך היום, היא לא תכבד אותם לעולם. הגדירי את גבולותיך באופן חד משמעי. ולקינוח, טיפ קטן: ארוסך ואת חזרתם להיות ביחד. הוא אוהב אותך, הוא לא רוצה לוותר עליך, והוא מראה סימנים של התחלה בתהליך הכואב של גידול עמוד שדרה. עובדה שהוא חזר אליך למרות התנגדות אמו. קורה שגברים מגדלים עמוד שדרה רק אחרי הנישואין. אני ממליצה לך להשקות את עמוד השדרה הזה, ולטפח אותו. להסביר לארוס מה מציק לך ולמה, בשקט ובהיגיון. אם הוא לא מוכן לעמוד מול אמו, עליך לחשוב היטב עם עצמך, אם את רוצה בחבילה הזו בשלמותה (כי הוא לא יפרד מהסינור).

אני לא רואה סוף טוב לסיפור שלך

לדעתי את נכנסת לגוב אריות ותסבלי מכך לאורך שנים אם תתחתני עם בנה. גם אם בנה יחליט להתחתן אתך היא תרדוף אותך ותעשה לך את "המוות" כל השנים, היא תמאיס עליך את החיים עם ברוגזים והעלבות וכו'. היא תצליח להרוס לך את חיי הנישואין היא לא תוותר כי היא אוהבת לצאת המנצחת. היא כל הזמן תסית את הבן שלה נגדך. אם היא לא רוצה אותך לא יעזור לך. כמה שתתחנפי אליה יותר כך היא תשפיל אותך יותר כי היא תראה את זה כאילו חולשה מצדך. ואם תלכי אתה ראש בראש כל הזמן יהיו מריבות אתה ועם בנה, כל דבר קטן שתעשי ולא ימצא חן בעיניה היא תנפח את זה לממדי פיל, את תמיד תשארי אצלה "סוג ב'". עצתי אם את רוצה להיות מאושרת חפשי לך חמות אחרת.

אנילה1

New member
אימיראל , אצל אחי ואמא שלי היה

אותו סיפור. אחי בפירוש העדיף את הקשר שלו עם אמא שלו על הקשר שלו עם אשתו. גיסתי קיבלה את אמא שלי כעיסקת חבילה, כי אמא שלי הייתה מאוד טובה אליה. תמיד עודדה אותה לעשות מה שהיא רוצה. וגיסתי לא תשכח את זה. אז מערכת כזאת יכולה להתקיים, בתנאי שהחמות היא בסדר ומפרגנת. אצלך, נראה לי שאתן לא מסתדרות מבחינת האישיות שלכן. אולי היא רצתה כלה שתעזור לה בעסק? לא נראה לי שהעסק מעניין אותך. הבן שלה שהוא בטח צעיר מאוד, כי חמותך צעירה, עדיין לא יצא מתחת לסינור של אמו. במקרה של אהבה לא מספיקה. אולי לא כדאי לכם להתחתן? הכל נראה לי כמו מתכון לחיים קשים עבורך. גם המנטליות המשפחתית של חמותך לא מתאימה לך. תחשבי פעמים. את עדיין צעירה.

ברוכה המצטרפת

נראה לי שההורים שלכם מנהלים את העניינים, במקום שאת והחבר שלך תנהלו את חייכם.(סיפרת על כל מעללי חמותך לעתיד ועל כך שההורים שלך נעלבו ובגלל זה נפרדתם) אולי אתם צעירים מדי לנישואין? ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

pikov

New member
שמרי נפשך, שמרי חייך

קראתי את שכתבת ולבי נחמץ. טרם נישאת וכבר את אסקופה נדרסת, חשבי מה יהיה אחרי הנישואין? מציע לך, בלב כבד, להימלט מגורלך. ותרי על החבר וצאי לחיים חדשים. אם בכל זאת ירצה להינשא לך ואת לו, אז באמת תצטרכי יעוץ פרטני ומציע לך לפנות במסר, למי שאת חושבת לנכון ומתאים.

ר של ניב

New member
וואו איזה סיפור קשה

אני חושבת שאת לא מבינה את העיקר מהמציאות בה את נמצאת. בזוגיות צריכים להיות רק את וארוסך. את יכולה להאשים רק אותו ולבוא בתלונות רק אליו אם אמא שלו מתייחסת אליך כך, כנראה שהוא נותן לה. הוא צריך להגן עליך ולהסביר לאימו שאותך הוא רוצה ולהם אין ברירה. אחרת תחיי כל החיים שלך במלחמה. ברור שעכשיו הוא מעדיף את אימו על כל דבר מאשר להקשיב לרצונותיך. מה זאת אומרת שהם מענישים אותך ודחו את החתונה? איזה מן יחס זה? חשבתי שגם הוא רוצה להתחתן איתך, בדיוק כמו שאת איתו. ומה זה המשפט שאמר לאימו: שוב את מוותרת לה? למה לא הגבת למשפט כזה? כמו שאמרו קודמותי, זה לא נראה טוב ולא מציעה לך להתמסד עד שלא תבהירי את הדברים מראש, תמיד אחרי החתונה זה יותר קשה.

שש שבע

New member
אוישששששששש

יוני יולי אוגוסט הםן החודשים הכי לחוצים בסלוני הכלות, ככה שבזה טוב שהתחשבתם ב. צפויים לך חיים קשים עם חמות שלא מעריכה אותך. עדיף לחתוך עכשיו ולא לסבול יותר אחר כך. אלא אם כן הבחור ילך אחריך, מה שנראה מאוד לא סביר לאור גילכם הצעיר , אתם עוד תצטרכו הרבה את העזרה של ההורים...

חמודה את בצרות צרורות

אני יודעת רק מה אני האיתי עשה היפוך של 180 מעלות ובורחת כל עוד אני יכולה מה זאת אומרת הם דחו את החתונה שלך זה לא שלנו כלומר והחבר שלך לא מבינה ? דבר שני שש שנים זה המון זמן יותר מידי זמן להיות חברים עם עד היום לא היתחתנתם ולא משנה הסיבות לא ניראה לי שם תתחתנו בקרוב ואולי אף פעם למרות האהבה לדעתי שאת חושבת שיש בינכם לי מיתוך הסיפור שלך לא ניראה שהוא אוהב באמת ראיתי הרבה זוגות שיצאו שנים וזה אף פעם לא ניגמר בנישואין בניהם תמיד זה היה עם משהוא אחר לדעתי את צריכה לצאת מתוך מערכת היחסים האלו ולחפש את עתידך במקום אחר כי פה לא צפוי לך עתיד ורוד . מבחורה לבחורה תברחי מהר אל תראי נואשת מולם לחתונה זה משפיל ונותן להם הרגשה של ניצחון אבל זו דעתי ואת לא חייבת להיתיחס אדית יורם אוהבת אותך

Galit29

New member
בדר"כ אומרים שמתחתנים עם הבן

ולא עם המשפחה שלו במקרה שלך זה בדיוק ככה וכשתתחתנו, תתכונני שכל המשפחה שלו ובפרט אמא שלו יישבו לך על הראש, אם הגעת לכאן לספר את סיפורך כדאי שתשקלי טוב טוב או שפשוט תתחתנו ותעברו לגור בחו"ל. אני לא רואה איזה עתיד טוב יכול להיות לך עם בן שעדיין מתחבא מאחורי הסינר של אמא שלו ואמא שלו היא סגנית של אלוהים בעיניו. תשמרי לך. אני יודעת שהדברים קצת קשים אבל זה המצב. במה שלא תבחרי שיהיה לך המון בהצלחה.

תעשי טוב חושבים,

כי אם היא תמשיך לתכנן לכולם את החיים, חתונה לא יהיה מה שימנע ממנה להמשיך. ואם הבן שלה לא מעמיד אותה במקום,ומסביר לה שאלו החיים שלו, אז בכלל חבל על הזמן. חוץ מזה, אם את נכנסת לאוטו ונוסעת איתם בניגוד לרצונך, למה את מתלוננת? מותק, תופסים מונית ספיישל וחוזרים הבייתה. תתני לה להבין, ולהבין טוב, שהיא לא תתכנן לך את החיים. זה שיש לה סלון כלות, זו בעיה שלה. כל אמא שמחתנת בן, עושה פסק זמן לאותו הערב. ואם יש לה עובדות בסלון הכלות, לא יקרה כלום אם הן תנהלנה את הסלון באותו ערב. מה עושה מישהי שהיא רופאה, אחות בבי"ח בחדר-ניתוח, וכו'... לאנשים האלה יש חיים, והם גם מוצאים פסק זמן לנסוע לחופשה או לחו"ל, אז בוודאי ובוודאי שימצאו להקדיש ערב לחתונה הצאצא שלהם.וכמו-כן גם היא תמצא ערב כזה. ושלא תחרטט לך במוח שאין לה זמן. והיא עמוסה בעבודה. תחשבי טוב לאיזה כיוון ילכו החיים שלך, אם היא תמשיך לנהל ולהתערב.

אימיראל - תקחי את הדברים יותר בקלות

אל תתיחסי לכל מה שאמא של ארוסך אומרת ואל תקחי כל דבר ברצינות. מה שאת צריכה - זה לדבר עם ארוסך, לקבוע עמדות ולהחליט החלטות ביחד ולאמו לא תהיה ברירה - אלא לקבל את ההחלטות שלכם.

באמת ברוכים הבאים לעולם המופלא

של "חמותי", ברצוני לומר לך שהאבה גוברת על הכל בתנאי שהגבר שעומד לצידך עומד לצידך באמת, נראה לי שאם החיים שלך הולכים להיות גיהנום עם חמתך אז אולי כדאי לבחון שוב את מערכת היחסים בינכם, זה יהיה מאוד לא נעים לגור עם בעל שתומך באמא שלו במקום באישתו

למעלה