הודעה אחרונה שלי

leeloo

New member
ברוכים השבים לעולם האינטרנט!

אתה רואה? אמרתי לך בהצלחה עם החיבור, והנה, אתה מחובר. אני מקווה שאני לא עושה לזה עכשיו ג´ינקס, אבל כל פעם שאני מאחלת לאדם בהצלחה, הוא מצליח.. אז.. קול איט פייט, אבל הנה, אתה מחובר. ברכותיי.

taz512

New member
אז את יכולה בבקשה

לאחל לי בהצלחה בהגרלת הלוטו מחר, לא יזיקו לי כמה מליונים טובים. טאז, השד והמליונים

leeloo

New member
אבל אתה צריך להאמין בכך שזה יעזור

אחרת זה לא יעבוד...

taz512

New member
השד חזר ובגדול

אחרי מעבר דירה קשה, דן.צ תחזיותך התגשמו. הבית כמובן בבלאגן (כי אני עצלן) בחדר שלי עדיין יש שיפותים קלים, צריכים לצבוע את המסביב של הדלת החדשה. וסוף סוף חיברו אותי לאינטרנט. בקיצור הבית בבלאגן אטומי, מה שנקרא לחיות מהקופסאות. מה שכן טוב זה שזרקתי חצי מהבגדים הישנים שלי. סוף סוף אני יכול לראות מה יש לי בארון. אז אני פה, קראתי כמעט את כל ההודעות (אנשים למה כל כך הרבה? רחמנות) ואני פה. וכמובן מזל טוב למחליפתי בתפקיד שירה, בהצלחה. ועכשיו אמרו מזל טוב על הדירה החדשה
טאז, השד שחזר

אושר מ

New member
יפה

מזל טוף... עכשיו תארגן, שנוכל לעשות ביקורת. וספר איך עיצבת בסוף את החדר!

taz512

New member
העיצוב הסופי

השתמשתי בחלק מהעצות, שמתי את הטלויזיה ואת המיטה בצד אחד של החדר, ובצד השני שמתי את הארון ולידו את המחשב, ככה שהחדר התחלק לשני חלקים. באמצע יש שולחן קטן על גלגלים שאליו השתיה הסגריות הטלפון והמאפרה, ככה הוא יכול לעשות טיולים ביו המיטה למחשב. והבית עדיין לא מוכן לביקורת, תני לי עוד יומיים ככה. טאז, השד והבית

טאזוש!

מה קורה? קודם כל, מזל"ט על הדירה. אנוכי רוצה להתנצל על היעדרותי ביממה האחרונה. מי מכם שזכו לשמוע את קיטורי על מחשבי הסורר בוודאי ישמחו לשמוע שהמחשב פורמט בתקווה שהבעיות יחלפו. אנא החזיקו אצבעות עבורי... כעת אני כאן, מוכנה ומזומנה לענות על כל בעיה וטענה

למעלה