הודעה אחרונה שלי

taz512

New member
הודעה אחרונה שלי

לא לא לדאוג, אני לא נוטש אותכם (חשבתם שנפטרתם ממני?) עכשיו המעבירים פה ואני צריך לנתק את המחשב, ואין לי מושג מתי אני אחובר חזרה לאינטרנט, אני מקווה שזה יהיה היום, אבל מקסימום אני אחזור להציק לכם במשך השבוע. אז עם הבאה שאני אדבר איתכם זה יהיה מהבית החדש שלי, מהחדר החדש שלי. אז אני עוד אחזור ובגדול, כי אף אחד לא יכול לעצור אותי. נראה אותכם מנסים. ועכשיו כולם ביחד: *מעבר דירה קל* טאז, השד והמעבר

זיו25

New member
בהצלחה

ותרשום מספרים על הקופסאות (1, 2, 3) , וככה כשתגיע, תגלה פתאום שחסרה לך קופסה, לפחות תדע מה היה שם

../images/Emo42.gif סביר, הכתרת הראש הגדול הגיעה

בטרם נתחיל עם הודעות שוטפות וטקס הכתרת הראש הגדול החדש, נאמר רק שהנוירומטר קיבל הבוקר זווית ראייה חדשה על החיים. הודעות שוטפות:
ייתכן ולא שמתם לב שכמה שרשורים שלמים נמחקו אמש מעל דפי הפורום. ישנה איזושהיא בעיה עם כתיבת אורחים בפורום (ניקים +כוכבית), לכן כל המעונינים לכתוב הודעה כ"אורח", יכולים אתם להרשם למערכת "תפוז" ולכתוב בניק רשמי, או שמא לחכות עד שטובי המוחות יפתרו את הבעיה.
לכל חדשינו שהצטרפו בימים האחרונים, ברוכים הבאים וצרות רבות אנא הביאו למעוננו. למי שטרם מכיר את נוהלי הפורום, ניתן לעיין בהודעת המנהלת, ובחוקי הפורום, על מנת להתעדכן. כמו כן ניתן ללמוד מעט על הנוירומטר.
בעקבות ריאורגניזציה אישית, אשמח לשמוע מחברי הפורום המעונינים לקחת חלק פעיל בפורום: פינות אישיות, תפקידי מפתח למיניהם, רעיונות מעניינים, וכל אלמנט שתחפצו להכניס לכאן. אנא פנו אליי במסרים בשעת קבלת הקהל הקבועה (12:42 עד 12:47, כולל זמן התחברות המודם). וכעת להכתרת הראש הגדול החדש!!!. ראשית אודה לטאז על מילוי תפקידו בצורה נפלאה, למרות הקשיים הסביבתיים והנפשיים בפניהם עמד בשבוע האחרון. כמו כן על דבקותו במשימה להגיש דביקון זוועתי לכל מצטרף חדש וכן להרים את המורל לכשנפשנו קרסה למעמקי המצולות. הראש הגדול של השבוע היא בחורה חביבה ומלאת שמחת חיים, שלמרות גילה הצעיר-משהו, מצליחה הנערה להוכיח שוב ושוב את עובדת ראשה המונח היטב על כתפיה, את בגרותה הנפשית, את קלילות חשיבתה ואת נעימות נוכחותה. אם כן, הראש הגדול החדש הוא
שירה דיווידסון
אנא קבלוה בתופים ובמצילתיים, הללוה ושבחוה גם שלא בפניה, וספרו אודותיה לכל חבריכם !!!

inbale

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gifלשירה ../images/Emo24.gif

מסתבר שאפי שמה לב למה שאמרתי אתמול לשירה אז אני חוזרת על זה בפומבי - שירה את ניפלאה וכייף לקרוא אותך. עכשיו יאללה להתחיל לחלק אייקונים ....

zimes

New member
אפי אפי אפי

אפשר לעדכן לך את מכתב המנהל? הלואי שיהיה כתוב שם שהמתיעצים מתבקשים לעדכן אחרי ישום העצה. גם - כי אני סקרנית (אבל גם אושר) וגן - כדי שנשתפר בעצול לפעם הבאה... הלואי.

וואי אני, אנ´לא מאמינה!

תודה על הכבוד שנפל בחלקי, אם כי יהיה קשה להיכנס לנעליו של טאז (מעבר דירה קל, אגב...) אנוכי מתחייבת למלא את תפקידי כהלכה, למרות החזרה ללימודים הנראית מחר. לכן יקירי, זהו הזמן לשפוך את כל בעיותיכם, שאלותיכם ודילמותיכם כדי לשמוע את זיו פי. נו, שיהיה שבוע טוב!

adidas^

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב!!

מזל טוב שירה יקירתי. עשי לבני דורנו שם טוב!!

Outlast

New member
מעבר דירה קל!

אני עוד זוכרת איזה סיוט זה, ואצלי ההורים עשו את רוב העבודה, שיהיה בהצלחה, ויעבור מהר וקל!

inbale

New member
טאזי מעבר דירה קל ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

zimes

New member
לפני הכל.... טאזיק -

(מותר?) אכלת משהו כבר? כי אם לא תאכל - לא יהיה לך כח... תחזיק מעמד, ואל תתעצבן מים הג´אנק של אמא שלך.

דן צ

New member
מה מעבר קל??????

שיהיה לך מעבר קשה עם המון צרות ובעיות וקשיי קליטה במקום החדש כדי שאחר כך תבוא לפורום ותשטח בפנינו את צרותיך החדשות. ואני מאמין שאפי תסכים איתי בנושא , הרי לשם מה יש את הפורום הזה??

דן צ

New member
והאיחולים שלי כמו הההשקפה החדשה

שיהיה לך חרא של מעבר

taz512

New member
השד חזר ובגדול

אחרי מעבר דירה קשה, דן.צ תחזיותך התגשמו. הבית כמובן בבלאגן (כי אני עצלן) בחדר שלי עדיין יש שיפותים קלים, צריכים לצבוע את המסביב של הדלת החדשה. וסוף סוף חיברו אותי לאינטרנט. בקיצור הבית בבלאגן אטומי, מה שנקרא לחיות מהקופסאות. מה שכן טוב זה שזרקתי חצי מהבגדים הישנים שלי. סוף סוף אני יכול לראות מה יש לי בארון. אז אני פה, קראתי כמעט את כל ההודעות (אנשים למה כל כך הרבה? רחמנות) ואני פה. וכמובן מזל טוב למחליפתי בתפקיד שירה, בהצלחה. ועכשיו אמרו מזל טוב על הדירה החדשה
טאז, השד שחזר

למעלה