הודעה אחרונה ודיי~!

גחליליתוש !!!!!! ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

איך הגעת לפה? יש לך אישור לצאת מהפורום שלך
... (ככה אני אומר מה נשמע?)..
.... התרגשתי לשמוע ת´ "רק טוב!" .. שלך... ורק שלך..... אני מקווה שלא קרה כלום לפורום שלך שאת משוטטת לך ברחבי היקום הוירטואלי..
... גיחללת למישהו את הצורה לאחרונה?
ממתין בקוצר רוח לילה לבן (בטח קראת את כל השטויות שכתבתי כאן בפורום. אז.. מממ.... בהצלחה
)

לילה לבן!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

...ובכן הגעתי לכאן בקלות...לקחתי טרמפ עם יתוש החורש...פשוט לא היה לי כוח לעוף לבד... ואצלי הכל טוב מאאאאאד טפו טפו טפו... (סליחה על היריקה) ..פשוט חיפשתי אחריך....זה הכל ו...כן אני מגחללת כל פעם מישהו חדש..... שא ברכה ורק טוב!!!

היי..... רק טוב.. ../images/Emo13.gif...

טוב לשמוע שאת חיה עם חיי השדה שלך. בצורה כל כך הומניטארית..
.. סתם.. תקשיבי התקשרו אלי שהיה עכשיו פיגוע ליד הבית שלי.. בקריות... אני רץ לבדוק.. ביי בנתיים

חיפושיט

New member
המ, קאן ו בליימ הר?...

גם אני קראתי לך ככה, וזה בגלל אופן החשיבה המעוות שלך, לדעתי לפחות, ובגלל השפה שבה השתמשת. אגב, אם בא לך להתחיל את זה שוב, יש מקומות אחרים לכך, לא בבית ספרינו כמו שאומרים.... אבל אם תחליט עוד פעם, אל תדאג, תמיד אהייה כאן להלחם, אני לא אעלם אף פעם, אל תדאג......אגב, פגעת בי אישית כשלא עשיתי שום דבר.... ו..?.. מה זה משנה?...מישהו בכה עלי?... אני בכיתי על עצמי?. >שניקו תשתקי< אני לא מאמינה בצנזורה, וכמו שלך יש יכולת להגיד מה שאמרת, גם לה וגם לכווולנו, אל תהייה צבוע עכשיו

חיפו......

אני לא פגעתי בה אישית......... אבל זה לא משנה ממש כבר.... התעוררתי היום לבוקר חדש..... (יש לך צ´ט להתחבר אליו כרגע?)

חיפושיט

New member
אהמ

>מצביעה על השלט הגדול שמתנוסס מעל הפורום: "צאט"< כן, נראה לי שיש איזה צ´ט

למעלה