הודעה אחרונה ודיי~!

חיפושיט

New member
הודעה אחרונה ודיי~!

אני לא טוענת שצריך להשתיק דעות, גם אם הם מנוגדות לשלי, וגם אם הם אפילו פשוט לא נכונות, אני לא מאמינה בצנזורה אבל אין סיכוי שנלבן את העיניינים, אז בואי נהייה בוגרים ו"נסכים שלא להסכים", כי סך הכל הפורום נהרס, מפורום טלוויזייה זה הפך לפורום הרוג את היריב, לא כל כך יאה ונאה אני אהייה הראשונה אגיד, די, נמאס, אין לנו סיכוי להסתדר, אז בואו נפרוש בשיא, כי אין סיבה שנמשיך לריב וללכת מכות כאן, כי אין סיכוי לפתור שום דבר אז תקראו את ההודעה הזאת שלי פעם פעמיים, תראו דברים מבחינה אובייקטיבית, ובואו נשאיר זאת מאחורינו בואו נחזיר את הפורום הזה לפורום טלוויזייה, כי זה הייה פורום טוב עד ללפני כמה ימים אין פה ניצחון או הפסד, יש פה את העובדה הפשוטה שלא בא לי לקבל מיגרנה כל פעם שאני נכנסת לפה אני אורמת: החזירו את הפורום!! אני מקווה שהשאר יסכימו, ואגב לילה והשאר מוזמנים להשאר פה אבל לא כדאי שיתחילו וויכוח נוסף שכזה, ואני יכולה להסכים עם דעותיכם ואני יכולה לא, א בגלל שאני אישית לא מחבבת אתכם, אלא בגלל שיש לי דעה עצמאית וחשיבה עצמאית, ככה שאם תראו תגובה מנוגדת לשלכם על נושא מסויים, לא תקפתי הבעתי לדעה, בלהט יש הבדל אז ,,,, קדימה!! הזמן מועט והעבודה מרובה!

חיפו..?! זאת את? ../images/Emo29.gif

מי כותב בכינוי שלה?.. אני שונא את אלה שפורצים לאנשים לכינוי..

חיפושיט

New member
גרררר

נו אולי נהייה בוגרים ונסיים את זה? זה לא מוביל לשום מקום, סתם הורס מי שבעד אז שישים סמל של טלוויזייה בכותרת ולילה, די להיות נחמד!!! אני אמורה לא לחבב את הדעות הכמעט פשיסטיות שלך די!! אני כבר לא יודעת למה להאמין!!!!

../images/Emo29.gif אין בעיה לדעתי....

תאמיני רק למה שאת רואה.... קצת קשה לדעת מי אני כשאני מדבר על רוסים
... .... ... .. .

חיפושיט

New member
לא הסכמנו על משהו?

תעמוד מאחורי המילים שלך די עם השרשר! התקווה היא גם הימנון שלי, אבל אתה צודק, המנון נרכש ככה שרק בזה יש אמת מסויימת לדעתי אבל הסכמנו על משהו תעמוד במילה שלך, אני אעמוד במילה שלי

חיפושיט

New member
מהודעותך הבנתי

שהסכמנו לא להסכים, ולהשאיר את השרשור המכוער מאחורינו אל תגיד לי שלא הסכמת לזה באופן עקיף

חיפושיט

New member
לילה לבן

פור דה לאב אוב גוד, אל תגיב! תהייה בוגר! תבין שאין להתנצחויות שלנו מטרה ואל תגיב, אין לי כוח לקרוא עוד

הסכמתי בלב.. ../images/Emo13.gif...

זה לא יצא לי.. עדיין במילים כאן.. . ביישן מה לעשות ..

חיפושיט

New member
אתה גם דו פרצופי

אתה לא יכול להסכים ואז ללכת ולשרשר לא דעת מה יותר עצוב לי, הפוטנציאל העצום והמבוזבז שלך, או כיעור דבריך

שירשורי לילה.... ../images/Emo29.gif

חיפקו..... קצת קשה לי לספוג בלי להגיב.... אולי אני לא מספיג בוגר בשביל להתעלם.... אולי?
..

חיפושיט

New member
לספוג?... איכשהו נראה לי שתשרוד

התעלמות עושה רק טוב לפעמים, אז חבל אגב, אני לא רואה שום הבדל ביני לבין אף אחד לא יותר טובה, לא פחותה, חבל שאתה מקטלג אנשים

אני מקטלג.. אבל... ../images/Emo29.gif

כולם באותו קטלוג... רק תחת פרק שונה
זה הכל...

mikloi

New member
../images/Emo44.gif

אני איתך. מהיום והלאה או באימיילים, או בפורום זבל לבן, בו הרד נקס ישטחו את דעתם המזוויעה, ואנחנו ננסה להסביר להם שהעולם יפה, רק אם מקבלים את כולם....

חיפושיט

New member
../images/Emo44.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo44.gif

שתי טלוויזיות בנתיים, אגב מיקלוי, אהבתי מה שכתבת נו לילה, חושב שתצליח לשים טלוויזייה בכותרת?... <לא בציניות> יחסוך לכולנו הרבה כאבי ראש ויתן יותר דיבורי טלוויזייה

המממ.......

אני חושש... חששות גדולות...
... כי אם אני יתן ת´מילה שלי אני לא יוכל פתאום להתחיל שוב... זאת בעיה.. את חושבת שתצליחי לשכנע את מיקה לא לקרוא לי "זבל...WHATEVER" כמו שאת אומרת
...?.. היא פוגעת בי אישית, כשאני לא עשיתי לה כלום ל.. @#$@.. הזאת....

לילה לבן!!!!! ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

אממממ הרבה תסריטים כבר נכתבו וחלקם אף נגנזו... והשפריריות כתומות הכנף והיתושים ירוקיי הזנב עפו להם מ... ו-ל... ואין קול ואין עונה!!!
רק טוב!

למעלה