הודיה ז"ל....

*rinat*

New member
הודיה ז"ל....

ז"ל אלו הם צמד המילים המתחברות לשמה של הילדה התמימה וחסרת הישע הזאת מה לעזאזל עבר לו בראש שהוא תיכנן מהלך כל מחושב כמו זה...... למה???? המח שלי לא מסוגל לקלוט זוועה מסוג זה וזה כל כך כואב היה לי עוד איך שהוא ביום השני והשלישי איזה שריד תקווה כל שהוא שהיא נחטפה ושהיא לפחות בחיים אני אומרת ךלכם לא הפסקתי לחשוב על זה כל שעה עגולה הייתי פותחת רדיו לראות אם יש התפתחות ולבסוף לגלות שהיא נרצחה ועוד בידי מי (!!!!) בידי האבא שלה דם מבשרה... אבא שאמור לגונן עליה לשמור עליה מכל רע לעטוף לאהוב ולחבק אותה לראות את איך גודלת איך היא נהיית אדם שמפתח לעצמו עקונות .. אבא... כן כן אבא.... לי זה עדין לא ניקלט איך אפשר להטביע את הילד שלך ולראות אותו נלחם בכוחותיו לנשימה... להסתכל לו בעיניים ולחרוץ את גורלו... כולנו צריכים להתאחד לקחת איש איש יוזמה ללכת ולהאסף בבית המשפט בקריאות שהעם רוצה לראות את "האב" הזה משלם על מעשיו בעונש מוות...

מיקי 35

New member
אני בעד..

אכן זהו מעשה שמצדיק עונש מוות... אדם כזה צריך להוקיע מכל חברה נורמלית, ומאסר עולם נראה לי עונש קל עבורו... אסור לו לראות יותר אור יום, ים, שמיים... אבל מה כל זה יעזור ? את הילדה המסכנה הזאת זה לא יחזיר לחיים... מה שמטריף אותי הוא שיהיו כאלו שיטענו כאילו הוא לא שפוי, ולכן הוא זכאי ל"טיפול" על מנת שיהיה נורמלי, וכך הוא עוד עשוי להתחמק מעונש חלילה... נקווה כי מערכת המשפט שומעת את הזעקה, ואת הצורך בענישה חריגה במיוחד, על מנת למנוע - אולי - עוד מוות שכזה...

Dark Muse

New member
לא מסכים.... זה פתטי....

להיות צבוע ולהכריז על האב עונש מוות? באממממת למה כל מי שנרצח עד היום כנראה לא היה מספיק יקר כמו תינוק בן שנתיים רצח זה רצח לא משנה הגיל נכון שזה יותר אכזרי שזה תינוק אבל לאמא לא איכפת אם זה תינוק בן שנתיים או חייל בן 18 או נשוי בן 35 הכאב אותו כאב ועכשיו להכריז עונש מוות זה צביעות יכול להיות שהוא לא שפוי יש דבר שנקרא סכיזופרניה אם אתה לא יודע מיקי וזה ממש מחלה שנשמעת לא הגיונית אבל מאוד מאוד אמיתית שלבן אדם יש פיצול אישיות ואם אכן יטענו שהוא חולה אז שיסגרו אותו במוסד כמו עונש של מעצר רק עם טיפולים עונש מוות לא כי זה פשוט צביעות

GALI02

New member
אבל מה שייקרה בסוף

זה שלאחר מספר טיפולים איזה רופא יחליט שהוא נרפה ואז ישחררו אותו. אני לא בעד עונש מוות אבל אני בהחלט חושבת שהבן אדם הזה צריך להיות סגור אם זה בבית כלא אות בבית חולים לחולי נפש-לכל שארית חייו. לא ייתכן שבן אדם כזה יתהלך לו חופשי.

Dark Muse

New member
אם הוא ימשיך להיות מסוכן הוא לא

יילך בחופשי... ואף אחד לא אמר שיש מחלת נפש עדיין כי זה נשמע כיאלו הוא רצה לנקום או משהו העניין הוא שלפי דעתי להציע עונש מוות בגלל שזה תינוקת בת שנתיים זה ממש פוגע באמא שהבן שלה בן ה16 נדקר במועדון ובאמת למי בכלל יהיה איכפת שוב רצח זה רצח לא צריך לשנות משהו כי בסופו של דבר הכאב של המשפחה הוא זהה בידיוק לרצח של מישהו אחר

GALI02

New member
גם אם זאת נקמה אז זה גובל לדעתי

בבעייה נפשית. בכל אופן אני מסכימה איתך שרצח זה רצח. עונש מוות לא יעזור לאף אחד במקרה הזה. זה לא יחזיר את הילדה וכל עוד האב ייכלא אז הוא לא יהווה סכנה לציבור.

angel151

New member
מה זה כבר משנה מה הנבלה יקבל

זה כבר ממש ממש לא משנה כי הוא את שלו עשה. לקח את חייה של המלאכית הוא הרגיש סיפוק בזה . להרוג לגמור אותה שהיא לא תנשום יותר לדעתי הוא לא יכול היה להתמודד עם עצם גירושיו מאשתו ולכן החליט לקחת גם את חיי הילדה כי הוא כואב על משהוא. אני הייתי שואלת: היכן היכן היו אנשי המקצוע? ה?? היכן?? הוא ביצע החלטה לקחת את האושר של האם כבר מראש. שום עונש כבר לא יעזור ואין לי מילים יותר על כך.. פשוט אין!! חברים יקרים יכולה אני להרצות לכם על כך ימים שנים ומה לא.. יש לי ספרים בנושא מכאן ועד הודעה חדשה .. איך לא זיהו סימנים מוקדמים על אדם כזה? ואולי לא היה אפשרי לראות שום דבר אך אני בספק. זהוא עכשיו המלאכית הלכה. הוא מלא בסיפוק על כך שהעניש את האם כי הוא אהב את הילדה אבל זהוא זה מה שהוא רצה . יחקרו , יבדקו , תהיה קצת שערוריה ונעבור הלאה.. אגב יש לי דבר כזה זהה שאני זועקת למי? למי? אבל הם אטומים חברים אטימות שכזו. האימא לא סתם סרבה להראות את הילדה לאבא .. יתכן ולא רק בגלל אי תשלום מזונות אך אין היא ראתה ולא יכלה לראות הסכנה במעשיה!!!!!

מיקי 35

New member
מה זה קשור לצביעות ?

נכון, יש עוד מקרי רצח, חלקם יותר מזעזעים וחלקם פחות מזעזעים... דעתי היא כי אדם אשר רוצח בדם קר בשר מבשרו, יהיה חולה ככל שיהיה, ראוי לעונש חמור במיוחד וייתכן כי גם מוות. אין זה אומר כי מקרי רצח אחרים אינם ראויים לאותו עונש... ועדיין לא הבנתי למה זה צביעות ? זו פשוט דעה

angel151

New member
נכון מה הקשר לצביעות ? לא הצלחתי

להבין את דבריו של הקודם שדיבר על עונש מוות צביעות.. אז אולי יש לך איזה עונש אחר או ? לא יודעת מה?? מה בכלל אתם שמים עונש מוות על השולחן הרי חוק זה עדין לא נחקק.

Dark Muse

New member
קשור מאוד

אף פעם לא שמעתי אנשים קופצים ואומרים תנו לרוצח זה עונש מוות ואל תשחקו אותה כמה פעמים שמענו השנה שבעל דקר את אישתו למוות בעל הצית את אישתו למוות מול שני בנותיה להיות בוטה ככל שאפשר בטח אמרתם "אוי ואבוי איזה מקרה מזעזע" ולמחרת כבר אף אחד לא שם זין כי זה כבר רגגגיל שנשים נרצחות פה לכן שמדובר בתינוקת אז זה משהו אחר זה יותר מזעזע פה צריך עונש מוות הרי חיים של אישה בת 35 לא שווים כמו חיים של תינוקת האמא גם היתה חסרת ישע מה היתה יכולה לעשות שכולה עולה באש מול שני בנותיה?? בלי להשמע קר... רק בגלל שעשו את הרעש הזה שחיפשו אותה והכל במשך יומיים שלוש אז זה נשאר על סדר היום בתקשורת (כן התקשורת קובעת כמה מזועזעים אתם תהיו) אם זה לא היה בתקשורת לפי דעתי זה היה עובר לכולם בידיוק כמו כל רצח אחר.... ואם אתם מדברים על סימנים מזהים אז המשפחה היתה צריכה לדעת מזה ולדווח ואי אפשר להאשים אותם או שכן אפשר כי זה מה שאתם אומרים.

Dark Muse

New member
השורה האחרונה היא

אם אתה רוצה לתת לו עונש מוות תתן גם לכל הרוצחים עונש מוות ולא בגלל ארוע מסויים מיוחצן על הידי התקשורת (ותאמין לי שאני תומך בעונש מוות אבל שוב לא חד פעמיים בגלל שהתקשורת סיקרה את הארוע במשך כמה ימים ואנשים נקשרו יותר ויותר למקרה) העונש שהוא צריך לקבל לפי דעתי זה להיות בכלא כמה שיותר שנים שמותר לפי החוק (שיהיה כל החיים שלו מצדי)

מיקי 35

New member
נכון... אבל...

יש אלפי מקרים מזעזעים, מה זה אומר ? אם מביעים דעה על מקרה אחד ספציפי זו צביעות ? וכי למה ? האם לדעתך זו דעה לגיטימית ? ואם כן כדי שזו לא תהיה צביעות האם היה צורך להעלות כאן כל מקרה מזעזע אחר ולהגיד שלכל אלה מגיע עונש מוות ? הגישה שלך פשוט ילדותית... הבעת דעה אינה צביעות, זו פשוט הבעת דעה מבלי שזה אומר שכל המקרים האחרים לא היו ראויים לעונש מוות

angel151

New member
אוקיי אז הרי אני עונה לך!!

כאשר יקבע עונש מוות יהיה זה לגבי רצח נכון! ואז יכול להיות מצב של אולי ניתן עונש מוות על רצח מזוויע כזה או אחר. עונש מוות צריך להנתן על כול אחד שנוטל חיים של אדם אחר לדעתי! ואז אולי אנשים יראו מכך. אולי אני אומרת!! 2. ללא תקשורת איך נדע על כך? 3. לא באתי באשמות כלפי משפחה אלה אני שואלת את עצמי היכן היו כולם? אתה תראה אני יכולה להוכיח לכם קבל עם ועדה שהוא היה בטיפול כל שהוא , היו סימנים .. אבל אףאחד כנראה לא ממש שם דעתו על כך שהוא מתעסק בעצם עם אדם חולה ,נואש ולא יודעת עוד מה.. אחרים היו עסוקים בדברים יותר אולי חשובים.. תאמין לי.. מתוק תאמין לי..

Dark Muse

New member
כן אנגל

אם עושים עונש מוות עושים לרצח עונש מוות ולא עושים עונש מוות בגלל שבעייני מישהו זה יותר מזעזע וכואב למישהו אחר למה זה צביעות מיקי?? כי בגלל שהיא תינוקת בת שנתיים שנרצחה על ידי אביה הוא צריך לקבל עונש מוות ורוצח שרצח את אישתו מספיק לו לשבת רק בכלא ל20 שנה ולצאת התקשורת מודיע בד"כ במשך חצי דקה שבעל רצח את אשתו לה לה לה ועבר זהו נגמר פה היה סיפור מתמשך של שלושה ימים מבינה?? ואני ממש לא ילדותי... דווקא יותר ילדותי לבקש עונש מוות וכמו שאתה אומר ככל שמזעזע זה יהיה...

Dark Muse

New member
וכנראה ששחכת מה אמרת אני יזכיר לך

"אכן זהו מעשה שמצדיק עונש מוות... אדם כזה צריך להוקיע מכל חברה נורמלית, ומאסר עולם נראה לי עונש קל עבורו... אסור לו לראות יותר אור יום, ים, שמיים..." תקרא טוב טוב ותשכיל

למעלה