הודו

sarudi

New member
הודו

היי, אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל אני אנסה בכל זאת... אני מתכנן לנסוע להודו עם בן הזוג שלי, ואני מבין שהומוסקסואליות אסורה שם בכל צורה ואופן. שאלתי היא - כמה המצב קשה? האם מישהו היה או מכיר מה קורה שם בעניין הזה? האם יש סיבה אמיתית לדאגה, או שזה בבחינת מה שתעשה בחדר שלך לא משנה לאף אחד? תודה!

bulllli

New member
לפי האתר הזה

לא נראה לי שהם סובלים. בטח זה עניין של איזורים. ערים גדולות ידועות כיותר ליברליות וכך זה בכל העולם. פנה לפורום ישראלים באסיה, הם בטח יודעים. אבל תחזור ותספר לנו מה הם אומרים.

TrigATUSA

New member
יש חיים הומואים אבל במחתרת

על פי סיפורים של חבר מקומי שגר שם כלומר, בגלל האינטרנט אנשים מצליחם להיפגש ולהזדיין, אבל אין (כמעט) מקומות ציבוריים של הומואים, כמעט כולם מאוד בארון, ואין מה לדבר על זכויות פוליטיות השאלה היא לאיזה צורך אתה נוסע לשם? אם זה לחופשה אז אין בעייה לדעתי, אבל אם למגורים/עבודה/לימודים, אני חושב שאתה צריך לשאול את עצמך שאלות מעבר להאם ייתנו לי לעשות מה שאני רוצה בחדר המיטות שלי (כפי הנראה התשובה היא כן) האם תרגיש בנוח לחיות במקום שאין בו שמץ של קהילה? ואני לא מדבר דווקא על ברים או מועדונים - אבל אפילו על העובדה שיש 0 נראות לחד מיניים ושום צורה של קהילת התייחסות תומכת? לחיות תקופה ארוכה במקום שבו אי אפשר לשבת בבית קפה ול'הסתכל על הנוף' או למצוא חברים חד מיניים?

ro99

New member
חשוב לדעת ש...../images/Emo18.gif

Homosexuality is banned in India and punishable by up to 10 years in jail, but gay activists are trying to lift the veil of secrecy over the community in a country where public hugging or kissing even among heterosexuals invites angry stares, lewd comments and even beatings. Gay support groups say the anti-homosexuality law - framed by British colonial rulers in 1861 - must be scrapped for an effective fight against HIV/AIDS because many homosexuals refuse to come out in the open fearing harassment by authorities.​
לא מומלץ. אין לי מקורות/הוכחות כרגע, אבל שמעתי מספיק סיפורים (אמיתיים - לא רכילות) בכדי לדעת שזה לא מקום שהייתי רוצה להיות בו כזוג חד-מיני.

gabcake

New member
when I visited India

I was surprised to notice lots of local indian men walk holding hands. It is not homesexual couples, it is just male friends, but seemed kind of surprising to me.​

ciccio

New member
זה דומה

גם לאפקט החיבה הגברית בעולם הערבי, נשיקות וחיבוקים אוהבים שבעיני מערביים פוריטניים זה נראה גוועלד פריצות מינית! מה שלא מסמל דבר או חצי דבר על חוסר הקבלה שבהומוסקסואליות בעולם הערבי המסורתי.

../images/Emo19.gif מתחת לפני השטח

גם אני חושב שיש הרבה חיבה גברית בהודו בדומה למדינות מוסלמיות. רואים הרבה גברים משולבי ידיים וזאת הרגשת חופש נעימה ללכת עם מישהו יד ביד במדינה כל כך שונה ולא למשוך שום זוג עיניים מחשידות. ככה הלכתי עם בחור ישראלי שפגשתי שם והמבטים המוזרים היחידים שקיבלנו היו מזוג תיירות אירופאיות. עבדתי שנה בהודו (לפני 4 שנים) - בניו דלהי - ומעל לפני השטח אין שום רמז הכי קטן להומוסקסואליות. אבל הרבה דברים קורים מתחת לפני השטח - כמו הרבה דברים אחרים בהודו. באותה תקופה לא היה שום מועדון או בר או פאב או מקום התכנסות להומואים. הדבר היחידי שהיה זה פעם בשבוע מסיבה ל'בני אותו המין' באחד המלונות בניו דלהי. לפני שבאתי לשם בפעם הראשונה התקשרתי למלון אבל אפילו בטלפון לא הזכירו פעם אחת את המילה הומוסקסואלים. יחסי מין בין גברים נקראים MSM - MAN HAVING SEX WITH MAN ורוב האנשים לא יקראו לעצמם הומואים. אבל כן יש פעילות בגנים ובמקומות אחרים, רק שאף אחד לא קורא לזה בשם האמיתי. הגעתי גם לכינוס של אירגון למניעת התפשטות איידס ביחסים בין גברים ואפילו בכינוס הזה לא ממש קראו לילד בשמו. שוב - זה קיים כמו בהרבה מקומות רק שבהודו לא ממש קוראים לזה ככה. בבומביי המצב יותר פתוח וטוב, שם יש מספר מקומות בילוי. תעשו חיים בהודו.

sarudi

New member
וואו!

אני ממש מודה לכם, לכולכם על התגובות המהירות והרציניות. אנחנו נוסעים לשלושה שבועות, ככה שאני מניח שאין ככ מה לחשוש, לפחות לפי מה שאתם אומרים. ממש תודה, בכל מקרה. אם יש לכם עוד מידע, על מקומות בילוי וכאלה, אני אשמח גם לשמוע.

bulllli

New member
טיסה נעימה

ואם אחרי הטיול לא תבוא לספר לנו מה הולך שם למען ידעו כאן הדורות הבאים, אז נלשין עליך להודים

sarudi

New member
תודה,

אמא שלי קוראת לי נסיך. אני אחזור ואביא לכולכן פשמינות...

למעלה