הודו

ב ן 28

New member
הודו

בעוד כחודש אני נוסע להודו ואשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: 1. מהם היעדים המומלצים בעונה זו של השנה (אני מתכוון להגיע לשם מסוף ינואר ולשהות כארבעה חודשים)? 2. מה רמת המחייה הממוצעת למטייל בהודו? (אני יודע שזה משתנה וכל אחד מוציא סכום אחר, אבל גם כיוון כללי יעזור לי) 3. איזה דברים חייבים לקחת להודו ועל מה לוותר באריזה..? כמובן שאמשיך ואעשה את כל שיעורי הבית בקריאת ספרים רלוונטים, הרצאות ושיחות עם אנשים שהיו שם, אבל אשמח לקבל גם כאן את מירב המידע שתוכלו לנדב. תודה רבה ויום נפלא לכולם :)

Malcolm X

New member
כמה שאלות..

1) האם אתה נוסע לבד? בזוג? או בקבוצה? 2) מה אתה אוהב לעשות? לטייל סולידי, לצלם, לעשות קניות? או טרקים וכו'? 3) איזה רמה של לינה אתה מחפש? מלון יקר? אכסניה נוחה וזולה? כמה שיותר זול?

ב ן 28

New member
אני נוסע לבד

לא יותר מדי טרקים, לא קניות, כן להכיר אנשים, קצת בטן גב, קצת מסיבות, קצת להכיר תרבויות, קצת יוגה, ויפאסנה וכו. לא מחפש מלון יקר, אבל כן רוצה מקלחת ושירותים (או מה שהגדרת - אכסניה נוחה וזולה)

jeshu

New member
לבקש מקלחת ושירותים פרטיים בהודו זה כבר לשים את עצמך בחצי העליון של האכסניות. בכל מקרה - אין לך מה לארוז כבד.הודו יכולה להיות שיא הפרמיטיביות במקום אחד ומעצמת הייטק בשני. יש שם בגדול הכל. אני כן ממליץ בחום לקחת איתך ציפה של שמיכה כי יש אכסניות שיש רק מזרון עם סדין. תעשה חיים

Malcolm X

New member
המממממ...

היעדים המומלצים ------------------- העונה עכשיו גם טובה מאוד לטיולים. לא חם מדי (הקיץ מגיע באפריל/מאי. גם עונת המונסונים די חלפה. בגדול אתה יכול לחרוש את כל הודו. רצוי שתתחיל מהדרום/צפון ותעשה את זה באופן שיטתי - מעיר לעיר. (או מאחז למאחז, אם אתה רוצה להסתובב עם ישראלים). לדוגמה גואה, פונה, דלהי, רישיקש, פושקר, מנאלי, נאפל אלה מקומות שתמיד תוכל למצוא ישראליים. רמת המחייה הממוצעת למטייל בהודו ------------------------------------ אתה תוכל למצוא אכסניות עם מקלחת/שירותים + טלוויזיה עם כבלים + טלפון בטווח מחירים של 50-100 שקל ליום. אני בטוח שתוכל למצוא דברים יותר פשוטים ביותר זול גם. תלוי בדרישות שלך. (כמובן שרצוי להתרחק ממרכזי הערים, שם הלינה יותר זולה). איזה דברים חייבים לקחת להודו --------------------------------- בגדים לא צריך יותר מדי. הכל תוכל לקנות שם בזול ובאותו איכות. ממליץ לקחת חומר נגד עקיצות ייתושים, כמה גלילי טישו, תרופות נגד כאבי ראש, קלקול קיבה וכו', מצלמה. זהו בגדול. כמה שהודו מושמצץ, זה גן עדן לקניות והכל תוכל לרכוש שם כבר.

למעלה