הודו

s a l a l a

New member
הודו

אני טסה כנראה באמצע אוקטובר , אני נוחתת עם אל על בבומבאיי והייתי רוצה קצת לדעת פרטים על מה עושים מה הרגע שנוחתים. מנסיונכם .. לאן כדאי ללכת ? איפה יש ללאן באיזור ? חשוב לי לציין שהטיול שלי להודו הוא יותר טיול "רוחני" .. הכוונה שלי לשהות באשרמים כמו שציינתי .. ואני רוצה להיות גם בפונה ובאיזורים שאני יכולה לספוג כמה שיותר לעצמי . אז מי שהיה ויש לו המלצות .. לאן כדאי גם להגיע לפי מזג האויר ואיך לתכנן את המסלול .. אני מאוד יישמח. תודה .

עמית22

New member
אז ככה

השאלה שלך כללית מדי... אני ממליץ מאוד ללכת להרצאה באחת מחנויות המטיילים וככה לקבל בסיס רחב של ידע, גם קריאה אחורה בפורום תעזור. מעבר לזה, מאוקטובר מתחיל העונה למרכז ודרום הודו. היינו: דלהי ודרומה... המלצות רוחניות... אין בהודו הרבה מקומות שהם לא רוחניים, כל המדינה הזאת מלאה ברוח ודת. אם יש לך שאלות קצת יותר ספציפיות תשאלי וכולם פה ישמחו לענות. רק שהשאלות שלך קצת מעורפלות

יש שיגידו..

..שאצל אושיק (המרכז שלו בפונה, שהוא ד"א ממש לא אשרם), זה לא ממש רוחני, כלומר ממוסחר. יש כמובן שאוהבים. אני אהבתי יותר ללמוד בקבוצות קטנות, במורים שפגשתי 'על הדרך', והתחברתי אליהם. קיצר, ההמלצה שלי היא בעיקר להסתובב לאן שבא, ולשים לב. ד"א, אנלא מכיר ממש את המרכז והדרום, אבל חוף שקט בגואה יכל להיות יופי. הממ, ויש עוד בטח מיליון מקומות..

taleran

New member
מה לעשות??

קחי את המטוס/רכבת הראשון/ה לדלהי ותתחילי משם, אם את נוחתת בבומביי(ואני משער שאת גם חוזרת משם) אז עדיף להתחיל מהצפון ואז להדרים והדרך מהדרום לבומביי יותר קצרה. זה מה שאני עושה. תעשי חיים.

למעלה