הודו

shar75

New member
תראה... תשמע...

בהודו עדיין לא הייתי, ואין לי ספק ש31 מעלות זה לא קר אבל אמרו לי שיורדים שם עדיין גשמים. איפה אפשר לטייל באיזור דלהי ( מקומות מומלצים ). לנפאל אני לא מתכננת להגיע ולכן נראה לי שסדר הדהרמסלה יהיה טוב. אשמח לשמוע עוד

פיני007

New member
הייתי בהודו בדצמבר ינואר

אז חמים בדרום וקר קר קר מאד בצפון. באיזור דלהי לח מאד, מלא עשן והשמש מופיעה רק ככדור צהוב ברקיע. אז מהר לצאת מאיזור הערים הגדולות במיוחד במישור הגנגס. ברג´סטאן יופי של מזג אויר, כמו באר שבע בחורף. דרומה יותר מתחיל להתחמם אפילו בחורף ומגיע ל30 מעלות. בקייץ רבה יותר. סעי לפני תחילת המונסונים כי אז בכלל לא תהני. קני לך מדריך הודו (2 חלקים) ותחרשי אותם. אם את שגורה באנגלית לכי על לונלי פלנט. אפילו ישן ולא חייבים חדש כי הודו לא מתחדשת כל כך מהר. ושהיה לך כייף ואל תמהרי לאף מקום כי ממילא לא יעזור לך להתעצבן.

shar75

New member
הודו

אהלן לכולם..... אני טסה להודו בסוף חודש מרץ ורציתי לשמוע כמה שיותר טיפים וסיפורים על מקומות, לאן כדאי להגיע במיוחד בעונה הזו של הנה שבדרום כבר חם מידי ובצפון עדיין קר... מאיפה להתחיל, לאן להגיע והכי חשוב, יש לי בערך שלושה שבועות לטייל לפני סדר פסח. איפה עושים את הסדר ( על בית חבד בדהרמסלה שמעתי כבר ). בקיצור חבר´ה כל טיפ וכל חוויה שלכם יתקבלו בברכה.

פיני007

New member
כנסי לאתר של למטייל וחפשי את

הכתבות על הודו. תמצאי של המון עצות במיוחד במדור הטיפים. www.lametayel.co.il

shar75

New member
תודה רבה.

עברתי קצת על הטיפים באתר של המטייל, ושמעתי סיפורים מחברים שלי, נראה לי שאני אתחיל בג´יפור ופושקר, אני מקווה מאוד שזו עונה טובה להגיע לשם שלא חם מידי

syair

New member
אם כבר

ולא אכפת לך לקרא באנגלית, אז אפשר להסתכל באתר של לונלי פלנט. הודו גדולה, ולכל אזור יש את העונה המומלצת. לכמה זמן את מתכוונת לסע? מקומות ליד דלהי. אגרה - בית הטאג´ מאהל, וישנו גם מבצר אגרה. ג´איפור גם לא רחוקה במיוחד מדלהי, ויש הרבה מה לעשות שם. באמריצר לא הייתי, אבל הבנתי שהמקדש הסיקי שם מאד יפה. שאני הייתי היו אנשי חב"ד במיין באזאר, במלון הרי ראמה או הרי קרישנה לא זוכר בדיוק. אותי כל העניין הזה בכלל לא מעניין אז אין לי שמץ לגבי הפעילויות שלהם. אני זוכר שאני הייתי בטרק בנפל בראש השנה שעה שכל הישראלים עשו את דרכם לחגוג את החג.

shar75

New member
תודה.

אני מתכננת לנסוע לשלושה חודשים, לא הרבה... אבל אני אתחיל כנראה מג´ייפור ואח"כ לפושקר ואז לעלות לצפון. אני נוחתת בבומביי אז ההתלבטות עכשיו היא האם לקחת טיסת המשך לדלהי או טיסת המשך לג´ייפור או לעלות באוטובוסים ורכבות

syair

New member
הודו

הודו מדינה לא קלה, גם למי שכבר טייל קצת בעולם. בהתחלה נראה לי שכל אחד יהיה בשוק (עם חולם). אם היה לי כסף אני הייתי עושה זאת בטיסה. תחפשי טיסה ממומבאי לג´ייפור. לא הייתי במומבאי, אני התחלתי מדלהי, ודלהי פשוט מפחידה בגלל גודלה הרב, וג´ייפור לעומת זאת הרבה יותר קלילה. נראה לי שהנסיעה ממובאי לאזור ג´ייפור או דלהי ברכבת אורכת כיום שלם. אני הייתי נשאר לפחות יום במומבאי לפני נסיעה ארוכה כזו. אם את כבר ברג´סטן. תבקרי באודייפור (מאד אהבתי), ונראה לי שג´ייסלמר צריכה להיות גם מאד יפה.

למעלה