הודו

הודו

אהלן חבר'ה אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שלי אני כבר תקופה ארוכה חושבת על טיול ארוך בחו"ל (אני כבר בת 25 ועדיין לא עשיתי את "הטיול הגדול" שלי..) הסיפורים על הודו תמיד הקסימו אותי, ובתוך תוכי תמיד ידעתי שאגיע לשם אבל עכשיו, כשהטיול להודו מתקרב (מאוד) אני קצת חוששת כולם מדברים על התבואה הנמוכה של ועל "הלם התרבות" שמקבלים מיד כשיורדים מהמטוס אני לא יודעת אם אני מספיק חזקה בשביל זה.. אני ממש אודה ואשמח אם מישהו שהיה שם יוכל קצת להרגיע אותי ולחלוק איתי חוויות טובות מהטיול שלו שמה... ובעיקר מהלם הנחיתה... גילי

גל דגן

New member
הודו מדהימה - נקודה

אל תקשיבי לאף אחד שמספר לך על הליכלוך ועל הריח אלה סיפורי סבתא זה אולי 0.5% מכל החוויה של הטיול הזה בהודו הודו מדהימה - עדיין לא פגשתי מטייל אחד שחזר משם ולא היה מוקסם ממנה השילי מעצמך את כל החששות ותני לטיול הזה לסחוף אותך וברור שאת מספיק חזקה!!! רק תאמיני בעצמך

develop

New member
אין שאלה בכלל

אל תתני לעצמך לפספס את הודו ואם את כבר בשלב הזה בחיים שאת יכולה להרשות לעצמך טיול ארוך אל תחשבי פעמיים אפילו - ההזדמנות הזאת של "חור" חסר התחייבויות לתקופה ארוכה לא מראה את פניה יותר מפעמים ספורות בחיים... (דרמתי אה??) הודו מדהימה קסומה יפיפיה

exterior

New member
מאמי שלי,

אתה צודק

למעלה