הודו VS תאילנד

עמית22

New member
הודו VS תאילנד

אני שונא את תאילנד ושונא תאילנדים אני חולה על הודו ומת על ההודים פגשתי במהלך הטיול הרבה אנשים שמרגישים כמוני והרבה שאצלם זה עובד אותו דבר אבל הפוך. האם אין אפשרות לאהוב את שתי המדינות יחדיו? האם מטיילי הודו ומטיילי תאילנד חייבים להיות אנשים שונים? אשמח לשמוע את תגובותיכם

sela v

New member
אני הייתי רק בהודו

ככה שאני לא יכול לעשות השוואה. בזמן שהייתי שם לא ממש אהבתי את המקום, קשה להתרגל למשהו כה שונה, אבל כיום אני כן רוצה לשוב להודו (לטיול). אני לא יודע אם זה המקום האהוב עליי ביותר, אבל עדיין אני חושב שלא ראיתי מספיק ממדינה זו.

Yo-man

New member
הייתי בשתי המדינות

קודם בהודו, ובאמת כשהגעתי לתאילנד ממש סבלתי מהצביעות של האנשים שם שמגישים לך אוכל, משכירים לך חדר או מסיעים אותך בריקשה - הכל עם חיוך, ואתה רואה שהחיוך הזה לא אמיתי. אני בפירוש לא שנאתי את תאילנד, ויש לי אפילו תוכניות לחזור אליה עם האישה והילד עוד השנה, אבל במהלך הטיול עצמו ההבדלים האלה מאוד בולטים וממש צורמים, כך שאני מבין את השאלה. לעומת זאת, אחרי 10 שנים אני יכול להגיד לך שאתה סולח להם על הכל ורק רוצה לחזור לעוד כמה ימים באיים
...

נראה לי שמדובר בזנים שונים

כי בהודו נהנים למרות/בגלל החום, הזוהמה, העוני, הרוחניות, השוני תאילנד זה מזרח לייט הנופים יפים, החופים מהממים אבל.. חסר מהו אני לא שנואת אותה, אבל היא סתמית בעיני והודו.... הודו היא עולם ומלואו. תות

למעלה