הודו-תאילנד

satyr82

New member
הודו-תאילנד

משתלם הודו הלוך תאילנד חזור 765ג€$ג€ כולל מיסים פתוח לשנה. ? כמה עולה טיסה ביניהם באיזור פברואר?

taleran

New member
אלעל

אני קניתי עם אלעל ב 1000$ אז המחיר שלך נשמע יותר טוב, אבל זה גם תלוי עם אתה טס. בדקתי באתרי תעופה מחירים לטיסות בין בומביי לבנגקוק והם נעים בין 400$-500$ אבל כמובן שהאילו מחירים רשמיים. אחרי התיעצויות עם אנשים הבנתי שהמחיר הוא בין 150$ ל 200$. תהנה.

satyr82

New member
אלעל כמו כל ישראלי יודעים לתת . . .

אותו שירות כמו כולם רק ב200דולר יותר מכולם.

taleran

New member
כן אבל....

אני לא נוסע עם ערבים ולא מעל ערבים ולא עושה עצירות אצל ערבים, בשביל רמת ביטחון כזו שיהנו מעוד 200$.

satyr82

New member
יש בזה משהו.

אני בכל אופן אומר שהכל גורל. יהיה עוד חודש להיות בהודו. . .

ערבים אמאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפשר לחשוב? הירדנים התייחסו אליי כמו למלכה, והם ערבים. איזה מין הכללות גסות? לא שאני אומר לך שאתה לא צודק במאת האחוזים וכן, אני לא אטוס מעל אירן או מעל פקיסטן, מדינות שאם המטוס יעשה בהם נחיתת אונס, סביר להניח שיאנסו גם אותי. אבל צריך להיות מודע להבדל, ידע זה כוח. וגם חיסכון..

taleran

New member
Royal Jordenian

אני נסעתי עם הירדנים לפניי שלוש שנים, ואני חייב להודות שהיתה לנו טיסה טובה. אבל ...... מה לעשות, אני חשדן, ובשביל הספק שלי ורמת הביטחון אני מוכן להתפשר על המחיר. בכל אופן, שלא נדע מצרות, שנחזור בריאים ושנפסיק לדבר כמו אמא שלי. ביי חבר'ה, תהנו.

s20782

New member
אני

טסתי הלוך להודו וחזרתי מתאילנד- יצא לי 760 דולר דרך הירדנים. מהודו לתאילנד עלה לי 180 דולר כולל רכבות. מה שכן אני לא ממליצה להתחילה בהודו ואחרי זה תאילנד, אלא להיפך. אנ עשיתי את הטעות הזאת ואני לא ממליצה. כי אחרי הודו תאילנד מאוד מאכזבת. אחרי הודו הכל מאכזב אבל זה לא קשור.

למעלה