הודו נפאל תאילנד

ran2506

New member
הודו נפאל תאילנד

שלום לכולם אני ועוד שלושה חברים מתכננים טיול הודו נפאל תאילנד בדצמבר אנחנו נוחתים בבומביי ומשם ישירות לגואה כנראה לאנג'ונה רציתי לדעת אם יש איזה חוף שאנחנו לא מכירים ששווה להגיע לשם אנחנו בעיקר מחפשים את המסיבות ואת כל מה ש"קשור" לזה משם עדיין אין לנו שום תיכנון אשמח לשמוע מאנשים שעברו את אותו מסלול חוות דעת לאן להמשיך רק צריך לקחת בחשבון שאחד החברים חוזר אחריי חודשיים מבומביי הבייתה אז החודשיים הראשונים חייבים להיות באיזור עד כמה שאפשר תודה מראש על כל תגובה נ.ב אני כבר לא יכול לחכות
דרך אגב הנסיעה היא למשהו כמו חצי שנה

ran2506

New member
תודה רבה!!!

באמת תודה רבה לכל העוזרים יש פה "המון" אנשים טובים שאוהבים לעזור

עמית22

New member
הסדר של המדינות מאוד לא מומלץ

תאילנד אחרי הודו זה משהו שעברתי ומאוד התבאסתי ואני מכיר עוד רבים שעשו את המסלול והתבאסו אימים. אם תאילנד אז בטיול אחר או לפני הודו. ובהודו, אם מסיבות מעניינות אותך אז אנג'ונה זה אכן המקום (למרות שאפשר גם לישון בחופים ליד ולבוא רק למסיבות - כולם משכירים קטנועים). מגואה אני לא אציע יותר מדי כי כשתגיע אתה תראה שאתה תשמע על כל כך הרבה מקומות והתכנונים שלך ישתנו כל 5 דקות (והם לא יגיעו הרבה פעמים לכדי ביצוע כי הצ'ילום של הבוקר מונע ממך ללכת לסוכנות לקנות כרטיס...
אקיצר, הכי קרוב לגואה ואחד המקומות היותר נחמדים שיש - האמפי, כפר הודי שנראה כמו הסט של משפחת פלינסטונס. תהנו

guymgk

New member
אנג'ונה

אח שלי, אנג'ונה מצויינת, המסיבות שם וכל "מה שקשור" אל תהיה מוטרד אם אומרים לך שהיא רועשת, אפשר למצוא דירות (ורצוי שאם אתם מתכננים להיות שם זמן מה תתאפסו על השכרת דירה) שנמצאות בנישות שקטות לאללה, כך שאתה יכול להיות בשאנטי אבל צמוד למסיבות. אם בכל זאת חוף אחר, אז ארמבול סבבה, מלא ישראלים חצי שעת נסיעה בטוסטוס מאנג'ונה (אם זכרוני אינו בוגד בי). בהצלחה! יהיה לך טוב תאמין לי גיא.

למעלה