הודו- היי חבר'ה חוזרת

הודו- היי חבר'ה חוזרת

לעוד כמה שאלות.
המסלול שלי כבר בנוי וסגור, טסים באוגוסט. כמובן ובמידה ויהיו בלתמים (מישהו אמר רישיקש-מזג אוויר?) זה נתון לשינוי אבל פלוס מינוס סגור...

מבחינת מעברים- סגרנו טיסת פנים מדלהי לאמריצר, ואז משם בגדול אנחנו ממשיכים לדראמסללה-מנאלי-רישיקש-דלהי. (מרישיקש לדלהי, התכנון הוא רכבת לילה מהרידוואר לדלהי)

האם מישהו מכם ניסה לבצע את המעברים מעיר לעיר עם נהג פרטי? ויכול לפרט קצת לגבי איך זה הולך ואיך מתמחרים? אנחנו 6 אנשים. מאחר ועומד לרשותנו 3 שבועות והכל נורא לחוץ חשבנו שזה יזרז ויהיה נוח יותר.

לאגרה- כבר סגרנו נהג מהארץ שיקח אותנו מדלהי לטאג' ויחזיר אותנו... אבל מעניין אותי לגבי נסיעות יותר "כבדות" כמו דראמסללה-מנאלי,
ומנאלי-רישיקש.....
אגב ההעדפה היא לבצע נסיעות לילה כדי להרוויח ימים... זה גם חשש האם נהג פרטי יסכים....מן הסתם נסיעה פחות קלה..

תודה מראש לעונים!!

kogawa

New member
יה אלללה...

מאיפה כל הלמדים בדהארמשלה?
בכל מקרה, בחרתם לעשות שעה נסיעה לשדה התעופה, שעתיים המתנה ועוד שעת טיסה לאמריטסר במקום שש שעות ברכבת שטאבדי סופר נוחה - בחירה מוזרה (ותאמיני לי - עשיתי את הדרך הזאת בטיסה וברכבת לא מעט פעמים).
לדעתי נסיעת יום לאגרה היא החמצה ענקית, ובמיוחד שאתם נוסעים מהארדוואר לדלהי ברכבת ויכולים בעוד שעתיים להגיע עד אגרה ולראות גם את האתרים היפים שלה פרט לטאג', יש בה מה לראות.

וואו

כמה כיף לקרוא תגובה כ"כ מתנשאת על הבוקר....

וכמובן שזו תשובה שמאוד תרמה לשאלה ששאלתי.... נהדר. השכלתי.
יכלת לוותר בחייאת.... לא חבל על ה20 שניות הללו שכתבת את זה.....?

בכל אופן, אשמח לתגובות על מה ששאלתי המון תודה ושבת שלום חברים.

כמה זמן אתה ממליץ לטייל באגרה?

אני בטוחה שהיא יפה מאוד ואפשר לטייל בה שבועות, אבל אני כמובן מתכוונת במהלך טיול, בגיחה מדלהי :)
תודה.

kogawa

New member
לא עניין של זמן

להגיע לאגרה בלי לבקר באיטמיד אוד-דאולה, בלאל-קילה ובקבר אקבר בסקונדרה זה חבל. גם פוטפור-סיקרי ושמורת בהארטפור הם יעדי חובה, ולכן ממליץ לא לעשות סיבוב מדלהי אלא לקחת רכבת של שעתיים לאגרה ולטייל משם.

nzvia

New member
נהג פרטי יסכים?

נסיעת לילה עם נהג פרטי היא נסיעה בישיבה .
אני ממליצה על רכבת לילה בגלל האפשרות להיות המצב מאוזן היינו שכיבה שלדעתי הרבה יותר טובה לשינה.

למעלה