הודו באפריל

shara11

New member
הודו באפריל

טיול נשים. מה האזורים המומלצים לשבועיים ממחצית אפריל? טיסות מומלצות, אתרים חשובים, לינה, התניידות מאתר לאתר, והאם כדאי לכלול גם את נפאל? לסיימון וליובל: תודה מראש!!!

שרה .

לכמה זמן אתן נוסעות ? באפריל חם מאוד במרכז ודרום הודו וצפון הודו עדיין קריר אך אפשר להתחיל ולטפס , ולחילופין אפריל הוא גם חודש טוב לביקור בנפאל . תני קצת יותר פרטים כגון משך הטיול ושאיפות/רצונות /אופי הטיול כדי שנוכל לתת תשובה בהתאם . יום נעים .

סליחה ...

אך לא שמתי לב למשך הנסיעה שציינת , שבועיים . אם כך יהיה עלייך לבחור בין הודו לבין נפאל . כי בשבועיים קשה/לא כדאי לדחוס את 2 המדינות . אם לי היתה הבחירה , הייתי הולך על נפאל . מז"א טוב , יותר קל להתאקלם אליה ואפשר להספיק הרבה . אפשר 3-4 ימים לקטמנדו וסביבתה . 2-3 ימים לפוקרה . אולי טרק קצר ולא קשה 3-5 ימים . ביקור בפארק צ'טואן זו גם אפשרות . ובכלל נופיי ההרים ורחובות/סימטאות הערים יכולים להיות תפאורה מצויינת לטיול של שבועיים . טיול מהנה .

shara11

New member
טיסות ישירות לקטמנדו?../images/Emo51.gif

האם כדאי להגיע לקטמנדו באופן ישיר? מה זה טרק קצר ולא קשה?אנחנו יכולות לשלב טיסות פנימיות כדי לקצר טווחים. מלכתחילה חשבנו על: רישיקש-אמריצר, אגרה, דלהי - בעיקר למעברים, מדינת סיקים ו א ו ל י נפאל. לפי מה שאתה כותב, נראה שאולי הגזמנו במה שאפשר לדחוס...מצד שני הודו לא ממש זמינה לנו, בעיקר בגלל העיסוק של חלק מאיתנו בהוראה...כך שאנחנו יכולות, כנראה לנצל את שולי העונה המתאימה. תחילת הטיול עשרה באפריל עד 27.

נפאל .

הטיסות הרגילות לנפאל עוברות דרך הודו או תאילנד . ניתן גם לטוס דרך מדינות המפרץ (קטר ובחריין ) עד קטמנדו . אישית טסתי 3 פעמים עם הקטרים והיה אחלה . טרק קל וקצר יכול להיות הפון היל שבאזור פוקרה או משהו דומה . 4-5 ימים של הליכה לא קשה , טוב אולי קצת (-: אבל אין בעיה לעשות כן ולהנות מנופיי ההרים . לגבי הודו , כן , הגזמתם , בתוכנית . הרבה מקומות בקצת זמן , מה עוד שבאפריל חם עד מאוד מאוד בדליה , אגרה , רישקש אמריצר וכו' כך שנראה לי שכדאי לכם לחשוב ברצינות על נפאל . בהצלחה .

שקילה נעימה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שעוד אנשים יביעו דיעה בנושא , כי תמיד טוב לשמוע יותר מדיעה אחת בנושא . בהצלחה .

shara11

New member
../images/Emo51.gif

הצילומים שלך מרשימים. קראתי שרכישת ציוד צילום בקטמנדו מומלץ. האמנם?

sailor

New member
מחירי ציוד צילום בארץ

הם בין הנמוכים בעולם, ולא כדאי לותר על אחריות כדי לקנות קצת יותר זול.

ציוד צילום .

אם את מתכננת לקנות מצלמה דיגיטלית , אז לדעתי עדיף מהארץ כי הפרש המחירים ממש לא גדול וקנייה בארץ תבטיח אחריות וזמן תירגול על המצלמה החדשה . במצלמות הסטילס אפשר למצוא עיסקאות טובות .אך גם כאן נושא האחריות עלול להיות בעייתי . צילום מהנה ותודה על הביקורת (-:

למעלה