הודאה חשובה

Altryne

New member
הודאה חשובה

טוב אז חבר'ה לכל משנמאס לו הקיטורים והתלונות על נטע שהיא לא מתפקדת קודם כל הוא צודק שנית די להיות אדישים כנסו ל: פה ותבחרו את האחראית על הפורומים ותשלחו לה את משאתם חושבים כמובן שיהיה טוב אם תשלחו תמיכה בי ובסייקו שנהיה מנהלים אבל אם לא אז לפחות תרשמו שנטע לא מתפקדת כמנהלת אוהב את כולם חוץ מכמה

Psycho BuZZ

New member
גם אני...

(בקשר לקטע של "אוהב את כולם חוץ מכמה")

Friends G i r l

New member
שלחתי!

והקטע של "אוהב את כולם חוץ מכמה" כזה דפוק ועוד יותר מוכיח שאתם האחרונים שצריכים לנהל את הפרום

Psycho BuZZ

New member
אנחנו לא חייבים...

להעריץ פה כל אחד מהפורום!!! יש כאלה שאנחנו בס22ה איתם ויש כאלה שלא... זה נקרא "יחסים חברתיים"...
ותודה על התמיכה...

Friends G i r l

New member
כלום רק אמרתי ש...

דברים כאלו מוכיחים שבן אדם לא אמור לנהל פורום... אוי ואני מניחה שעכשיו אני באלו שאתם לא איתם בסבבה
תשמעו אתם צריכים קצת להתבגר תעזבו ת'שטויות ותתחילו להתמקד בעיקר לא שאני באה להעביר ביקורת אבל אם אתם רוצים תמיכה של 100% תראו שאתם ראויים לה! just a littel tip take it or live it

Psycho BuZZ

New member
אנחנו לא רוצים תמיכה של 100%

אם מישהו תומך בנו אז זה כבר סבבה!!! זה הכל!!! אנחנו לא רודפים אחרי תמיכה של מישהו...

Altryne

New member
אחותי תודה על הביקורת הבונה אבל

אנחנו באמת לא רוצים תמיכה של 100% כי זה מוגזם אף אחד לא מושלם גם לא אנחנו אבל אנחנו בסבבה טוטאלית איתך אין בעיות...

Big 7

New member
כתבתי להנהלה מכתב

מקווה שאתה וסיכו תנהלו

M ShadY

New member
תבדקו מסרים

העתקתי לכם את מה שכתבתי לאחראית הפורומים...

Altryne

New member
כבוד על תמיכתך

אנשים תמשיכו ככה הנה לכם דוגמא טובה לבן-אדם טוב!

Psycho BuZZ

New member
למי שלא הבין...

השורה "הנה לכם דוגמא טובה לבן-אדם טוב!" היתה בצחוק... שלא תתנפלו אחר כך עם טענות...

Psycho BuZZ

New member
למי שלא הבין...

השורה "הנה לכם דוגמא טובה לבן-אדם טוב!" היתה בצחוק... שלא תתנפלו אחר כך עם טענות...

למעלה