דברים שחשוב לפני סגירה
תראי, את הבית שלי אני העברתי במרביתו בעצמי, יש לנו משאית וגרתי בקומה ראשונה ובבית החדש אני יכול להכנס עם המשאית עד לדלת של הבית כך שאת כל מה שלא כבד\שביר העברנו בעצמנו והבאנו מוביל בשביל להעביר את כל מוצרי החשמל הגדולים והרהיטים הכבדים (מ. כביסה, מקרר, מיטות, מדיח וכו.....) כך שיצא לי מאוד זול. כשמבצעים הובלה באמצעות מוביל לכלל התכולה ובמידה וסוגרים על אספקת חומרי אריזה יש לדרוש כמות בלתי מוגבלת של אריזות קרטון וחומרי אריזה, בעיקר כאלו לאריזת דברים שבירים, בקשו מגוון גדלים של ארגזים והתאימו את התכולה לארגזים כלומר, תכולה רבת נפח וקלה לארגזים גדולים (טקסטיל למשל) ותכולה כבדה ו"דחוסה" לארגזים קטנים (ספרים וכוליי) כי בסופו של דבר כשזה יגיע ליעד, תצטרכו להזיז את הדברים ממקום למקום וברוב המקרים אין לבעלי הבית כוח פיזי כמו המובילים. דרשו לקבל את חומרי האריזה מוקדם ככל האפשר בכדי לאפשר לכם מספיק זמן לארוז, אני מציע לותר על זה, לקחת את האוטו, סכין יפני, לנסוע לסנטר הקרוב, בד"כ ליד אזורי הפריקה יש את הכלובים של הקרטונים למחזור, מידי יום נזרקים שם בלי סוף קרטונים, פשוט להוציא, לפרק ולמלא את הרכב חושב שיהיה ביטוח על התכולה ודרשו להיות ההובלה הראשונה ביום גם אם מדובר ב5 בבוקר, ככה תקבלו סבלים רעננים, תקבלו עמידה בזמנים בהובלה שניה למשל ("אני מגיע ב11:00" אבל בפועל יגיעו ב15:00 כי המעלית בהובלה הקודמת התקלקלה אז היו צריכים להעלות הכל 6 קומות במדרגות) הסבלים יגיעו עייפים, סיכויי שיזרקו ארגזים כמו קניבלים, יזלזלו בעבודה והתכולה תגיע ליעד כשהיא במצב עגום מאוד (חשוב מאוד ביחוד כשמדובר בהובלה של רהיטים) הקפידו לבצע מעקב על כל מה שיוצא מהדלת ומגיע למשאית....דברים עלולים "להיעלם" בדרך רצוי באמצעות מספר בני משפחה\חברים אם למישהו יש מה להוסיף....שחקו אותה.