הובלת דירה - טיפים?

ExtraSi

New member
הובלת דירה - טיפים?

עשה? אל תעשה? האם כדיא חוזה? מה חשוב שיהיה בחוזה? ביטוח?
מה כדאי לבצע מראש? מה לשים כדאי לעשות ביום המעבר וכו'.

אני קצת חוזר על עצמי אבל

הכי חשוב זה למצוא חברה אמינה ושירותית.
אם אתה יכול לקבל המלצות רציניות מחברים, מצויין.

אם לא, אני ממליץ לך לחפש מוביל באתר מידרג.
הרעיון הוא שהגולשים מדרגים את נותני השירות וגורמים להם לרצות לשמור על מוניטין טוב.

אין לי קשר או אינטרס באתר מלבד הרצון שיותר אנשים יצטרפו ויגרמו לכך שהשירות שאני מקבל ישתפר.
www.midrag.co.il

השירות דורש הרשמה ומתן פרטים על מנת שהאתר יוכל ליצור איתך קשר, לודא שהשתמשת בשירות ולקבל ממך דירוג לנותן השירות.

arye9

New member
טיפ קטן

- כאשר אתה אורז את השמונצס,
- תארוז כל חדר שבדירה החדשה בקרטון אחר,
- על הקרטונים, בטוש שחור וגדול תכתוב את החדר ששם יהיה מקום הקרטון.-

- חלק קטן מכלי המטבח שיהיו מה שיותר קרוב.
- תמצא גיס עם שכל שיביא לך פיתות עם סטייקים וכמה בירות.

- ולסיום, תשבע כמוני שזאת הפעם האחרונה שאתה עובר דירה

וכמובן בהצלחה מכל הלב, אריה

arye9

New member
והטיפ כמובן לאחר

שגיסי בא בערב ומצא אותי יושב כמו זומבי
וחשב שעכשיו נעשה אסדו +

בהצלחה

naps

New member
מוסיף כמה טיפים.

חוץ מלכתוב על הארגז, ממליץ לקנות מדבקות פשוטות בצבעים ולסמן כל חדר גם בצבע ספציפי. נתקלתי במובילים שלא קוראים עברית ואז הצבעים עוזרים למיין את הארגזים.
כדאי לשים על כל ארגז 2-3 מדבקות בפאות שונות ככה שיהיה קל ומהיר לזהות אותן.

כדי שהמובילים יהיו עדינים עם הדברים, כדאי להיות נחמדים אליהם מההתחלה. למשל לדאוג להם לקפה איך שהם מגיעים. כמעט תמיד שחור. כן, גם אם 30 מעלות בחוץ. ובנוסף לתת לפחות מים כשהם מסיימים להעמיס ומיץ ומים כשהם פורקים. גם שקית עוגיות תתקבל בברכה. כדאי למזוג ולהביא להם את השתייה ולהתעקש שיישתו כי הם עובדים קשה (לא יותר מידי), לא לשאול אם הם רוצים. זה מראה שאכפת לך ויש סיכוי שזה יגרור יחס חיובי בחזרה מהם (אגב, זה טיפ טוב לכל נותן שירות שמגיע. אני תמיד מוזג לשתות ולא שואל אם רוצים. מקסימום שותים שלוק אחד בשביל הנימוסים וזהו).

חוץ מזה ממליץ בחום לסכם עם המוביל מראש לא רק על המחיר אלא גם על הטיפ- לשאול עם כמה מובילים הוא מגיע וכמה נהוג לתת לכל אחד. לדאוג מראש למזומן מתאים ולתת לכל אחד בנפרד ביד את הטיפ.

naps

New member
הבהרה

ההערה של "לא יותר מידי" היא לא להתעקש יותר מידי, לא שהם לא עובדים יותר מידי קשה. הם עובדים מאד קשה!

למעלה