וואי את לא מבינה מה היה לי עם זה!!...
אין לי רכב, אבל חשבתי אולי לשכור רכב קטן ליום אחד ולהוביל את הקרטונים בעצמי ברכב פרטי. אבל מדובר ב20 קרטונים, קלים ככל שיהיו הם לא ייכנסו כולם ברכב פרטי אחד מבחינת הנפח שלהם, ולכן מדובר בשתיים ואפילו שלוש נגלות. כשמדובר במעבר דירה **מחיפה לתל אביב**, מדובר בהמון זמן(!!) וכאב ראש, ובעיקר - בהמון דלק!! שכבר יעלה לי כמו ההובלה עצמה (כי קיבלתי מחיר זול בקומבינה) והופך את כל העסק ללא-משתלם, וגם אם הייתי "מרוויחה" ככה איזה 100 שקל יוצא שהייתי מבזבזת יום שלם בכאב ראש ובנסיעות ובפקקים, ובלסחוב קרטונים בעצמי (מקומה שלישית ללא מעלית בחיפה, לקומה שלישית ללא מעלית בתל אביב - וזה 20 פעמים בכל אחת מהדירות, עבור כל אחד מהקרטונים), וזה כל כך הרבה יותר הגיוני ומשתלם ונוח ושווה את זה לקחת הובלה ושזה יגיע מעצמו ויורד מעצמו ויעלה מעצמו לדירה החדשה ושלום על ישראל.
אבל לצערי לא חשבתי על זה בזמן, ומה שאת מתארת זה בדיוק מה שאמרתי לעצמי - כולה כמה קרטונים שאני יכולה להרים בעצמי, אני אשכור רכב ברלינגו ליום אחד ואוביל אותם בעצמי ובעזרתו האדיבה של החבר (הברלינגו זה כדי למנוע את השש נסיעות הלוך-חזור-הלוך-חזור ובכך לחסוך קצת דלק). בסוף גם שכרתי רכב ושילמתי עליו הון (הון!!!!! ברלינגו ארור ויקר, תנאי רכישה ארורים שלא מאפשרים לי לבטל), וגם בסוף שילמתי הובלה כי זה לא הסתדר.
בחיים לא עושה את זה יותר. מה, בשביל לחסוך את ה600 שקל?!!?!? (ולהוציא אותו בזמן ובדלק).. כשהמובילים סיימו אמרתי לעצמי שהייתי כל כך מפגרת שבכלל העליתי בדעתי לעשות את זה לבד
זה עבר כל כך נוח, כל כך פשוט, כל כך נעים.. וזה פינה לי את כל היום להתארגן ולהתכונן לקראת הדירה החדשה במקום לבלות שעות בנסיעות ובהובלות עד שאני נופלת מהרגליים. בחיים לא מעלה את זה בדעתי יותר. (בעצם, היום אני כבר לא יכולה גם אם הייתי רוצה, כי יש לי מכונת כביסה, תנור, ומזרן של קינג דיוויד... שאני לא מסוגלת להרים אפילו חצי מהמשקל של הרהיטים הללו
אבל בכל מקרה בחיים לא חוזרת שוב על הרעיון המטופש הזה).
חברים, אגב, לא הייתי מעזה לסנג'ר. זה לא יפה בעיניי ולא מרגיש לי נכון ולא הייתי אפילו מבקשת, בטח לא במבצע אימתני כמו מה שאני רציתי לארגן מחיפה לתל אביב.. יש שמרגישים נוח לבקש מחברים דברים כאלה, אני לא חושבת שזה מתאים ושלזה נועדו חברים. חברים שלי עוברים דירות כל הזמן, אני רק מדמיינת אם הייתי צריכה לבוא לעזור כל פעם. סליחה, יש לי דירה משלי לדאוג לה. וזה הדדי וזה ברור לי וזה תקין. ושוב, אלא סכומים זניחים!! רק על הדלק והסחיבה של 20 קרטונים למעלה-למטה במדרגות 3 קומות בכל דירה.. כל האופרציה לא הייתה שווה את זה.