הובלה והרכבה של מוצר איקאה

הילית111

New member
הובלה והרכבה של מוצר איקאה

שלום לכולם
יש מוצר באיקאה שאני רוצה לרכוש
מדובר על שידה
שמחירה 595 שח באתר נקרא שידת אלכס למי שמכיר
אני צריכה גם הובלה וגם הרכבה של המוצר
מפני שאין לי אפשרות להגיע לשם ולגבי ההרכבה גם -אין לי מי שירכיב וחשוב לי הרכבה מדויקת
בעלי לא בעניני הרכבות ואני בטח שלא
אני ראיתי ברשת שיש כל מיני חברות שמציעות הובלה והרכבה של מוצרי איקאה
אשמח לקבל המלצה על חברה כזו
אני צריכה הובלה והרכבה לפתח תקוה
ביררתי אצל אחד מהם וקיבלתי מחיר מפחיד של 490 שח להובלה והרכבה של שידה ....
אני יודעת שגם לאיקאה יש חברה שמובילה ומרכיבה לא ביררתי שם
הם מומלצים ?
תודה

בוקר טוב

לא יודע מי עושה את ההובלות לאיקאה היום . בעבר זה היה "מובילי דרור " . ההתנהלות והשירות היו זוועה . התחייבות לשבוע הפכה לשבעה ימי עסקים , לעשרה ימי עסקים ובכן הלאה והלאה . בסופו של דבר אחרי כמעט שלושה שבועות הגיעו חצי מהמוצרים בטענה שהחצי השני ( ששילמתי עליו והעברתי אותו אישית לנקודה של חברת ההובלה שם נסרק וקיבלתי אישור כתוב שנמסר ) נאבד ..
כמובן שכל הקנייה בוטלה וקיבלתי את כספי בחזרה .
מבחינתי כלל האצבע לגבי איקאה הוא מה שאני לא יכול לקחת בעצמי - לא קונה אצלהם .

הילית111

New member
תודה

הנקודה היא לא רק הובלה
אני צריכה גם הרכבה
אז זה הופך את העסק כנראה לבכלל לא משתלם

לא משתלם ? גם אם תקני את הרהיט בחנות, תשלמי על ההובלה וההרכבה.
שווה לבדוק ולהשוות.

הילית111

New member
לקנות שידה ב 595

ולשלם עליה כמעט 500 שח הובלה והרכבה לא שווה
אולי כדאי למצוא מקומות שמוכרםי מורכב
ואז יש רק הובלה

urilei

New member
תראי...

ביחס למחיר השידה הטיעון שלך אולי נכון.
אבל נכון יותר לומר שהשידה זולה, לא שהשירות יקר...
הובלה והרכבה בסיסית של ריהוט מתחילה מ-200 ש"ח לרהיטים קטנים (וזה כאשר זה מבוצע מטעם החברה שכבר הרוויחה יפה על המוצר עצמו). לא נראה לי שתמצאי מישהו "עצמאי" שיוביל וירכיב רהיט בשביל 200 שקל או אפילו 300.
ריהוט של איקאה דורש יותר התעסקות בהרכבה בהשוואה למשהו שקונים בחנות רהיטים, אין ספק בזה.
למוביל לא הכי משנה בעולם אם הוא מוביל לך ארון קיר או ארגז שטוח מאיקאה. ההבדל הוא במאמץ במדרגות, אבל ההוצאות והזמן שלו די דומים.

אבל שורה תחתונה: איקאה הוא פתרון יפה ונחמד להרבה אנשים, אבל הוא בהחלט לא מתאים לכולם. הוא פונה בפירוש לאנשים שמעוניינים בריהוט באיכות סבירה (לא סיבית סוג ד' אבל גם לא עבודות של נגר מקצועי), שיש להם רכב, שמסוגלים קצת לסחוב ושיש להם חוש טכני בסיסי להרכבת רהיט שיועד להרכבה עצמית. זה הרבה אנשים - ממש לא כולם.

grishab

New member
אולי עדיף לך לנסות אצל נגר פרטי

צלמי את השידה מאיקאה ונסי לקבל הצעות מחיר אצל מספר נגרים פרטיים.
אני חושב שבמחיר לא רחוק (מהמחיר כולל ההובלה של איקאה) תוכלי לקבל אותה שידה ואולי מחומרים טובים יותר (סנדויץ או אורן) וכולל הובלה והרכבה.

sailor

New member
דוקא כן

בבאר שבע אני יכול לתת שם של מי שיעשה את זה במחיר דומה לאיקיאה או קצת יותר כולל הובלה ואם צריך הרכבה בבית.

מדובר במחסן עץ שגם מיצר לפי הזמנה, יתכן שיש כאלה גם במקומות אחרים.

kowa

New member
גם אני לא ממליץ על ההובלה שלהם

נסיון לא הכי טוב איתם.
קצת הוציאו לנו את המיץ עד שבאו, קרטון העטיפה היה קרוע...
באופן כללי הם לא לוקחים אחריות על מה שקורה וטוענים שזה היה ככה מהחנות.
מציעים שתדברי עם איקאה ותסתדרי איתם.
אני מציע להתאמץ עוד קצת ולהשיג מישהו מהמשפחה שיעזור בהרכבה. גם הובלה אפשר להסתדר (תלוו רכב עם גגון ליום אחד או משהו בסגנון)

grishab

New member
עוד אפשרות-להשאיל מאיקאה גגון לרכב

משאירים פיקדון של 240 ש"ח מקבלים גגון לשבועיים בערך, מעמיסים ונוסעים. להרכבה אפשר לנסות לבקש עזרה מקרוב משפחה או שכן טוב. או אולי אפילו לנסות להזמין בעל מקצוע רק שירכיב. זה בערך שעת עבודה לאדם מקצועי אז יכול להיות משהו בסביבות 200 ש"ח ...

grishab

New member
לא - את הפיקדון את מקבלת חזרה

כשאת מחזירה את הגגון. אז זה יוצא 200+ שקל מעל מחיר השידה (צריך להוסיף גם את הדלק לנסיעה נוספת לאיקאה)

הילית111

New member

תודה לא ידעתי על שרות כזה
נשמע יותר טוב

למעלה