זו התמודדות כוחות. הוא מנסה להתיש אותך. זו הסיבה שהוא לא בא (אני חושב). בכל מקרה, מכיוון שאלו הם פני הדברים, טוב תעשי אם תעזרי בייעוץ של בעל מקצוע שיציע לך מה לעשות בכל שלב ושלב... באמת כדאי לך להעזר בבעל מקצוע. שלך, האלי.
הגעתי לדיון בשעה שנקבעה ונכנסתי לאחר כ-20 דקות לא הסכימו לדבר איתי בשום פנים ואופן ושנמתין לו עוד כ 10 דקות המתנו לו כחצי שעה הוא לא הגיע אמרו לי שישלחו לי דיון נוסף הרגע התקשר לילדים ושאלתי למה לא הגיע הוא אמר שכן הגיע ואני לא הגעתי התקשרתי איליו שוב ואמרתי לו שיש לי אישור שאתה לא הגעת (אין לי אישור כזה) שאלתי אותו באיזה שעה הגיע נפלט לא הגע....... לא חשוב ביקשתי לדבר הוא לא הסכים להתיש אותי?????????? הוא הצליח כבר מזמן אבל לי יש כוחות יותר גדולים משלו כנראה שהוא גם מותש ולכן לא הגיע זה משחק כוחות בטוח אבל נראה מי ינצח
ולהבטיח לך את האור שבקצה המנהרה. ברגעים שתרגישי שאין לך כוח יותר, תזכרי שזה תהליך שיגיע לסופו. זה לא ימשך לנצח. וכמה שתהיי יותר חזקה זה יגמר יותר טוב עבורך. שלך, האלי.
להוציא אותן על שינאה. תחשבי שפעם עשית עם האיש הזה אהבה. שפעם אהבתם אחד את השני שיש לך שני פרחים משותפים איתו שפעם התלהבתם זה מזו הדדית. ושהחיים שלך נמשכים בלעדיו עם שני הפרחים שלך שהוא נשאר האבא שלהם -תמיד. ותמצאי פעם אחרת איש אחר שתאהבי אותו שתתלהבי ממנו שיהיה הפרח של חייך.