הוא שוטר, מותר לו...

• פותח הנושא razc
  • פורסם בתאריך

razc

New member
הוא שוטר, מותר לו...

וחוץ מזה, הוא מחרף את נפשו על מזבח אכיפת חציית הכביש של הולכי רגל באור אדום. מעניין אם יהיה מקום לכתוב את כל זה על המצבה שלו אחרי שיידרסו אותו... כל הכבוד, באמת כל הכבוד...

nirbo

New member
ואחרי זה...

כשאני אומר ששוטרי תנועה הם טיפשים מטופשים ומגיע להם כל מה שהם מקבלים בגלל שהם חושבים עם התחת במקום עם הראש - קוראים לי קיצוני.

yoe66

New member
לא הבנת

חשבנו שאתה חתול וקראנו לך: קיצי קיצי קיצי

goodoffer

New member
כמה דברים שלא ידעתם...

ראיתי את השוטר הזה עומד שם אתמול בבוקר 1) הוא לא שוטר תנועה אלא שוטר סיור (וכן זה משנה) 2) אני מאמין וככה זה גם נראה שהוא עומד שם בכדי לתפוס את אלא שמגיעים מכיוון דרום לצפון וממשיכים ישר מהנתיב לפניה שמאלה, זה מקום שמבלבל את כול מי שלא מכיר את הכביש והסימונים שי עליו) 3) שוטרי תנועה (עד כמה שידוע לי וראיתי) בדרך כלל על ניידות\GS1200\F655 ׁGS 4) שוטרי סיור מתמקמים במקומות בעייתים שהם יודעים שהעבירות מתבצעות בלי כוונה, אוליי בכדי להגיע למכסה שוטרי תנועה נותנים דוחות כי זה חלק מהעבודה שלהם, והם לא מתקטננים בד"כ על עבירות שברור שהבעיה היא בסימונים בקיצור - הבעיה היא עם שוטרים מעפנים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם והם שנדבקים לרוכבים. זו לא עובדה או משהו שאני קובע כנכון אלא זו דעתי בלבד

goodoffer

New member
נ.ב

אפשר לדעת מהתמונה שהעלת שהשוטר עובד על עצירה של נהגים בכדי לתת להם דו"ח הוא הרי שם את הכובע (הוא חייב לשים אותו כשהוא עוצר רכב) - חוץ מזה - ברור שהצורה שהוא עומד על הכביש לא בטיחותית וזו גם הפרעה לתנועה - בקיצור שוטר מעפן.

Lone Rider

New member
קשקוש..

השוטרים שעומדים שם כמעט מידי יום בצומת הזה מחפשים אך ורק הולכי רגל שעוברים באדום וזאת תוך התעלמות מוחלטת ממה שקורה שם עם רכבים שעוברים באדום, אם תעמוד בפינה הנגדית (באלכסון) מהפינה בה הוא עומד יש רמזור לפניה ימינה למגיעים על יצחק שדה מכיוון גשר מעריב, אני מבטיח לך שאם תעמוד ותספור שם רכבים תראה שעוברים שם באדום אחת לשעה בערך... וחובת חבישת כובע זה עם שוטרים צבאיים, השוטר הזה לא חייב לך כלום, לא כובע ולא נעליים..

razc

New member
תקשיב עופר הטוב

לא רק שהשוטר הזה עומד שם כל בוקר, הוא גם רשם דו"חות לכמה מחברי הטובים לעבודה על כך שחצו את הכביש באור אדום. לא רחוק היום שגם אני אחטוף ממנו אחד (אני רק לא יודע מה ישאר אחרי זה מהשוטר...) אבל אני אומר, בוא נקווה לטוב. אין שכל אין דאגות

suprman373

New member
מדינה מושחטת מה אתה רוצה אחי?

ככה זה כבר התרגלנו ששוטר ופקח יכולים לעשות מה שבא להם ואנכנו משלמים "עובדי מדינה" או רמאי מדינה

Spondylus

New member
מה אתה רוצה../images/Emo35.gif הוא נח אחרי האספרסו ../images/Emo70.gif

למעלה