הוא רצה ללכת בלעדי

הוא רצה ללכת בלעדי

לכאורה לא מסובך, אבל הוא שאל מה דעתי ופה הענין מסתבך, אמרתי לו שהיו ימים שהוא אפילו לא היה חושב ללכת בלעדי, למען האמת בכלל לא הייתי צריכה לענות לו כי אני מהשקופות האלה שכל מה שהן חושבות משתקף במבט.ובכלל אם היה לי האומץ הייתי גם אומרת שהוא לרגע הזכיר לי את האקס שהיה משאיר אותי ערבים שלמים לבד ויוצא ומשם באה לי התגובה. אחר כך כשהבנתי שזה לא נכון להשאיר אותו לצידי רק כי אני יכולה לצאת היום אמרתי לו שילך ניסיתי אפילו לשכנע אותו אבל הוא כבר היה סגור בפני, נאטם. אז נכנסנו למיטה ולא נרדמנו הוא גם לא היה מוכן לדבר ועכשיו הוא קם ואמר שהוא לא נרדם והוא יוצא.אז אני לא יכולה לישון קרועה מבפנים מנסה להבין אם טעיתי שציפיתי שישאר לצידי כשאני חושבת על זה ממש לא משנה אם צדקתי או טעיתי הוא לא פה לצדי עכשיו וזה מרגיש עצוב.אז בכל מקרה הפסדתי

רו נה

New member
בוקר אור לך../images/Emo42.gif

לילה עצוב היה לך והנה הפציע בוקר יפה ושימשי. קודם כל - לא הפסדת, יש לך אהבה, יש איתך בן זוג אוהב, היתה מהמורה בדרך, עליתם עליה, אפשר לשוחח על זה אחרי הלילה הזה. את שבן זוגך לשעבר השאיר אותך ערבים שלמים לבד הגבת מתוך נסיון העבר העגום שלך ואת - רצית שהנוכחי ישאר איתך הלילה, אז מה? והוא - אולי נבהל מהחובה הזו, רצה לצאת, להיות בין אנשים, נאטם, גם הוא פעל מתוך אמוציות, הגיון לא היה שם. דברי איתו, הסבירי לו בשקט מה הרגשת, מהיכן נבעה תחושת הנטישה הזו באמצע הלילה, ללא האשמות, את בטח יודעת איך לפי אופן כתיבתך. ואני - לא רציתי לחדש לך משהו, או להאיר את עיניך השקופות
סתם ככה להגיד לך שיהיה לך בוקר מקסים עם אהבה בלב

s h o o s h a

New member
רגשות מהעבר

את הגבת לדבריו על פי תחושות אשר מוכרות לך מעבר שכבר אינו חלק מחייך אבל עדין, מידי פעם, עולה וצף ומזכיר כאב נשכח. את גם מספיק 'שקופה' לעיניו כדי שיבחין ויבין אולם בהחלט שגם תגובותיו, כמו אלו שלך, מקורן, בעבר שהיה ו'כמעט' נשכח אבל מידי פעם צף ועולה. לא מוצאת כאן מאזני צדק או טעות אלא רגשות שישנם, שברוב הזמן הם רדומים ודברים קטנים מאד מסוגלים להעיר אותם בעוצמות וכאב לא יתואר. אמרה לפני, ומצטרפת בחום אל רו נה, שעליכם לשוחח על הדברים הללו. שתיקה, במקרה זה, אינה סייג לחוכמה. הפסדת? לא לגמרי לא. נהפוך הוא. לדעתי מצאת את ההזדמנות המצוינת להניח דברים על השולחן ולדבר עליהם בפתיחות האפשרית וללבן את המצוקה, היא, למיטב הבנתי, 'שייכת' לשניכם. בוקר חדש מתחיל ועמו יום חדש התחלה חדשה שנסי מתניים, העלי חיוך על פנייך קבלי את השמש את תוך תוכך וקדימה ... אל החג, אל בן זוגך
חג שמח ובהצלחה

הלו חי, שומעת?

מה פה קורה פה איתך ביומיים האחרונים זןרקת מעיפה
נהיית ורדה??? במערכות יחסים ביחוד כמו שלנו בפרק שני יש מקום לחששות לפחדים החוכמה זה לתת להם מקום לדבר עליהם ולרפא ביחד לזרוק ולהרוס הכי קל אבל אנחנו כאן בשביל לבנות לא?

שומעת שומעת מלידה בחיי ../images/Emo8.gif

ממש לא התכוונתי למה שהובן חלילה וחסה אולי הגבתי מהר מידי על נקודות מסויימות אולי לא הבנתי גם קורה חי- בונה בניינים מיום ליום זה נהיה גבוההההההההההה

למעלה