הוא קפץ ופיזז

הוא קפץ ופיזז

כאילו אף אחד לא רואה אותו היתה לו קלילות מדהימה ידיו הדקות והארוכות נשלחו לכל צד ונאספו חזרה בתנועות קצובות ועדינות רגליו מפזזות בקצב פנימי שלו לצדדים ובכריעה ושוב חוזר למצב עמידה הוא שם בעולמו שלו בטבורה של מדרכה צדדית אל מול נוף ההרים היפה והוא כמו לקוח מאגדה מוזרה שייך ואינו שייך לבוש מכנסי חאקי סנדלים תנכיו"ת גופיה לבנה דבוקה אל גופו השחום והוא ממשיך בקצב שלו ואני מסתכלת הוא שקוע ומחוייך כאילו כל העולם שלו הוא, לרקוד בו והתנועות שלו כל כך קצביות ומיוחדות ואני מביטה בו ותוהה: כמה קשים החיים של האיש הזה שגר מעבר לכביש במרכז הקליטה האתיופי וכמה קליל הוא נראה עכשיו כשגופו רינה ועל פניו נהרה מופלאות דרכיו של העולם וכל כך רציתי שתהיה לי מצלמה באותו הרגע

../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif../images/Emo168.gif

מרגישה אותו קופץ, מפזז ומנתר, ושומעת את המוזיקה ןחשה את הלמות הלב ונולד לי חיוך כזה,,,,,, שמתחיל בעיניים, יורד לשפתיים, ופותוח את הלב.
תודה.

שקדי

New member
היה פעם סיפור ..........

שמוסר ההשכל שלו הוא אם אתה נמצא בחרה לפחות אל תשיר........ לא זוכר אותו בדיוק אולי צריך לשאול את הבלונדינית אחול שלוקי........

הבלונדינית אחול שלוקי

דפקא מאד אהבה עושה לי רושם אם עקבתי נכון אחרי כל ההתפתלויות של הדברים והרמזים ולך חונה זה מזכיר לי את מה שכתבתי פעם "אוהב אותך למכביר" חושבת שזה מתאים לפה?

תביאי את ה"למכביר"מהר מהר..

כבר כתבת שהנוסטלגיה מחלמת גם הגות.. נו מה? בפורום שלנו יהיה ה-כ-ל מכל כל... חכי עם למכביר טיפונת, תני לאנשים להנות מפירותייך ליקוק אחר ליקוק.....

מחלמת? = מגלמת...

"מחלמת" ! כם כן מילה! המקלדת שלי ממציאה כאלה שטויות.. לא להאמין!

magy

New member
זה הולך בערך ככה....

גוזל קטן נפל מהקן. בחוץ היה קר ... פתאום ראה רפת. רץ מהר אל הרפת אבל הפרה שהייתה שם, חירבנה עליו. נו טוב, העיקר שהגוזל התחמם קצת ולא מת מהקור המקפיא שהיה בחוץ. מרב שמחה התחיל הגוזל ....לצייץ לו ... עבר שם במקרה זאב, שמע ציוצים של גוזל, התנפל עליו וטרף אותו. מוסר השכל : "אם אתה כבר בחרא, אבל טוב לך וגם חם לך, אל תתחיל לשיר"..... ותחשבו על זה...........

שקדי

New member
צהרים לך חבירה מנהלת....../images/Emo140.gif

כמעט שהוצאתי גם לך קריאה פומבית טופ שבאת.........

למעלה