הוא צודק

ne ro

New member
הוא צודק

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/863318.html אני מזמן טוען שזה נכון. אני תמיד טענתי שארה"ב מסלימה את החיכוך בין מוסלמים למערב, בעיקר בשל תמיכתה הנפשעת בישראל. צרפת, לעומת זאת, תורמת לשלום ואחווה בין מוסלמים למערב.

sniper 7

New member
כן אה?../images/Emo6.gif

רק מה, מרוב שהם תורמים לשלום בין המערב למוסלמים, המוסלמים אוכלים בה בכל פה: אזורים שלמים בצרפת שייכים למוסלמים והמשטרה אינה מורשה להכנס אליהם, כל זאת לאחר מאבק בין ימים ספורים, במהלכו צרפת כולה הייתה משותקת נוכח הטרור האסלאמי. כמובן שאם בצרפת לא הייתה מורכבת מחבורה של אפסים ליברלים וודסטוקים, היא הייתה מתאחדת כולה אל מול האיום הערבי. אך נראה שצרפת כמו כל אירופה איבדה את שפיותה במהלך מלח"ע. ניחא. כאשר הסרטן המוסלמי הממאיר יכרסם בכל אירופה ואז יעבור לארה"ב, אולי גם אנשים כמוך יפקחו את העיניים ויבינו שאין דבר כזה שלום על מוסלמים, זה אוקסימורון. אולי.

ne ro

New member
../images/Emo13.gif

טרור איסלמי? ככל הידוע לי, דווקא המוסלמים האנגלים הם אלו הקיצונים יותר ופונדמנטליסטים. הצרפתים לא יכולים להתאחד נגד מוסלמים צרפתים כי הם לא יכולים להתאחד נגד *העם* שלהם.

yigal1602

New member
בניגוד לך..

אירופה מתחילה להבין את הסכנות הכרוכות באוכלוסיה האיסלמית הגודלת בקירבה, ולקיצוניות הטבועה בה.. מדינות סקנדינביה החלו בהערמת קשים על קליטת מוסלמים מהגרים בארצם על ידי הצבת רף כלכלי ואחר על מנת לאפשר להם כניסה למדינות אילו. מעבר לזו , ההערה שלך על צרפת מוכיחה בורות על הקורה שם, באופן לא רשמי מדובר על אוכלוסיה של כ 10 מליון מוסלמים אשר חיים בצרפת, רובם בלתי חוקים, הצרפתים לא רואים בהם חלק מהעם, אלא ההפך המוחלט, אז על מה אתה מדבר בכלל ?? מעבר לזו, מפנה את תשומת לבך על הקורה בעולם, היכן שיש חיכוחים על בסיס דת, המוסלמים תמיד מהווים צד בסיכסוך.. מעניין..

ne ro

New member
שלום לכולך.

אנסה לענות לך: 1. מדינות סקאנדינוויות אחדות קיבלו מהגרים (מוסלמים) בתור פליטים. מטעמים הומאניטריים. אף אדם בעולם לא הכריח אותן לקבל אותם. לתשומת ליבך. 2. האם אתה ממוצא צרפתי? זהו, שהשמאל הצרפתי והצרפתים עצמם דווקא כן מכלילים עצמם כחלק מהם אך- לעתים קאובות לא. כך שיוצא שהחברה הצרפתית היא עדיין די גזענית וקסנופובית.

ne ro

New member
אגב- הצרפתים ועוד איך מתייחסים אליהם כאל

צרפתים מלידה- כי הם נולדו בצרפת, מרגישים צרפתים, דוברים צרפתית ובעיקר מחזיקים בדרכון צרפתי. הנסיון הישראלי הפשיסטי והפאתטי לטעון שהם לא צרפתים הוא גזעני וטיפוסי למסורות הפאשיסטיות והגזעניות של הציבור הישראלי.

ne ro

New member
מזה הייתה משותקת?!!

שכחת שהיו סמלים בולטים של השמאל הצרפתי מאז מלחה"ע 2 ולפנייה? או שאתה עושה את עצמך לא מבין, ובאמת לא זוכר את ז'אן ז'ורס ואת לאון בלום?

sniper 7

New member
אסלאם הוא בעיה כלל עולמית.

אחרי שבצרפת ובריטניה יכרתו ידיים לגנבים ויסקלו נשים נואפות, הסרטן האסלאמי יתפשט לארה"ב. אז מה הקשר בין ההודעה שלי לתגובה שלך? כמובן שהשמאל הצרפתי תמיד היה קיים אבל נראה כאילו בכל אירופה לא נותר דבר פרט לאפסים ליברליים. ואין קשר בין העם הצרפתי לעם הערבי, כמו שאין קשר בין ה"""עם""" הפלסטינאי לעם היהודי.

ne ro

New member
אתה עושה את עצמך?

מזה סרטן איסלמי? מזו בכלל הגזענות הזאת? מדברים איתך על מלחה"ע 2. השמאל הצרפתי אמור להיות *פרו* הגירה. בטח יש קשר בין הצרפתים לערבים שחיים בצרפת, כי הם בני אותו עם. לא ברור לך? מזה "אין כל קשר"?

ne ro

New member
אותי מרגיז דווקא הבורות של צעירים צרפתים.

שלא מעוניינים כל כך בהיסטוריה במיוחד תקופת מלחה"ע 2 .. אבל זה כבר נושא אחר.

sniper 7

New member
כמה קל לירות מילים חסרות פשר באוויר...

עושה רושם שאתה ממש טוב בזה... גזענות? איזו גזענות? אנחנו והערבים למעשה שייכים לגזע השמי, כך שאתה כהרגלך זורק מילים באוויר בתקווה לפגוע... זו לא גזענות. קוראים לזה "שנאת האויב שלך", וגם "דאגה לעתיד האנושות". העם הערבי והעם הצרפתי הם בני אותו עם? ממתי? אני באמת חושב שאתה צריך לקרוא שוב את ההגדרה של "עם". מה שבטוח הוא שהערבים רואים עצמם כעם והם שמו להם למטרה לשלוט בעולם. כמה פעמים שתצעק "גזענות" באוויר פשוט לא ישנו את העובדות. עכשיו תנסה להוכיח לי שהעם הצרפתי והעם הערבי הם בני אותו עם, ושאין דבר כזה עם יהודי. אגב, הנפצת לאחרונה תאוריות נוספות שאני צריך לדעת עליהן?

sniper 7

New member
איזה טיעון מוחץ...

אני לא עומד בפני יכולת הרטוריקה שלך, ולכן אני נאלץ לפרוש מן הדיון אבל וחפוי ראש. כל הכבוד...

ne ro

New member
הקפצה.

קישקוש מוחלט

בין המערב לאיסלם יש מלחמת תרבויות, אינו איה קשורה או תלויה במעשה כזה או אחר של ארה,ב, היא החלה הרבה לפני מלחמת עירק ובוש, סרקוזי על כל כוונותיו הטובות לא יכול לעשות דבר. איראן בסך הכל מנסה לקנות זמן ונכון להיום היא מצליחה תודות לטיפשתו של המערב. איראן, כמו הטרור האיסלמי ניזונים מאידיאולגיה סדורה, הם אינם תגובה לשום דבר.

ne ro

New member
תגיד את זה ל"יפי הנפש של אירופה " ../images/Emo6.gif

שיחשבו מה שבא להם, זה בטח לא הופך את זה לנכון

אין צורך שאני אגיד להם כלום, (הרי הם ממטומים מדי בכדי להבין), הם יבינו רק בדם, אחרי שיחטפו עוד כמה מכות מהטרור האיסלמי העולמי, מתישהו האיסימון יפול...

למעלה