הוא צודקק..

vladik56

New member
כי הוא חכם..

הוא יודע שמצרים וכל המדינות האלה מנצלות את זה לדברים פוליטיים

lithium1914

New member
בואו נחשוב רגע...

בואו נחשוב רגע מה היה קורה, למשל, אם ישראלי או יהודי היו מבקרים את ישראל או את הכיבוש. אם היה כותב ממקום מתורבת כמו איזו בירה אירופית או עיר חוף בארה"ב, היו אומרים שהוא חי בבועה, שיגור כאן ואז ידבר. אם היה כותב מ(")הארץ("), היו אומרים עליו שהוא רואה את הדברים חד-צדדית לכל הפחות, או שהוא אנטישמי וצריך לעוף מכאן במקרה הנפוץ יותר. יופי, אז יש אמריקאי-מצרי אחד (או עשר, זה לא משנה) שלא גדל בעוני מחפיר או תחת משטר דיקטטורי, קיבל השכלה ו"רואה את הדברים נכוחה". כל העולם (פחות או יותר) כבר יודע את הפתרון (פחות או יותר) הבלתי-נמנע לסכסוך, חוץ מכל המעורבים הישירים בו.

vladik56

New member
שוב אתה מעלה את השטות הזאת..

הערבים שם מחנכים אותם לשנאה אפילו משנות החמישים כשלא היה "כיבוש" לשנוא את כל המערב ואת ישראל ולא אמרו למה אפילו ומי שהיה שואל היו אומרים לו שזה רע לשאול ושהוא פותח פה לשטן וככה ימשיכו לגדול הדורות הבאים של הטרוריסטים כי הרשות מסרבת לשנות את תוכנית הלימודים שמעודדת לשנוא את המערב ואת ישראל ככה שזה הכל חינוך והסתה במסגדים

vladik56

New member
תתאמץ...

ותצליח כי באופן מוזר אני ועוד כמה חברים הצלחנו אבל הנה תמצית של זה המצרים כשהם שלטו על עזה בשנות ה-50 חינכו את ערביי עזה לשנוא את היהודים ואת המערב וככה הם היו מגייסים לוחמי פאדיין עתידיים שיסתננו לישראל שיהרגו אזרחים וחיילים. וכמובן שבשנות החמישים זה היה דיי קל עם כל הגבולות האלה. ככה שאם אתה אומר שזה בגלל הכיבוש אז אתה טועה זה היה עוד הרבה לפני!

lithium1914

New member
לא הבנת את מה שהתייחסת אליו.

אני אמרתי שאין חינוך לשנאה בעולם הערבי? תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי. הקשר בין ההודעות שלך לשלי קלוש, וגם ככה לא סתרת אותי.

iRoNBaLLz

New member
לא ראיתי הסתה בחינוך של ישראל.

חוץ מזה שהחינוך לא הפריע לחלק נכבד מהנוער והבוגרים להיות בעלי דעות שמאל. הספרים הפלסתינאים ידועים כספרים שמסיתים בצורה ישירה וברורה נגד ישראל.

vladik56

New member
לא...

לא.לא מחנכים אותנו לשנוא את כל הדתות שאינם היהדות(שלא כמו ערביי עזה)

sharonhaimov

New member
חינוך אצלנו?.... איפה?

בלי קשר למערכת החינוך הגרועה שלנו, לא, אין אצלנו חינוך לשנאה כמו שיש ברשות הפלסטינית. אולי בבתי הספר החרדים... אבל זה החרדים, הם אפילו לא לומדים מתמטיקה ואנגלית כמו שצריך, אז הם לא חשובים.

רוני13

New member
אהה...

אז אתה אומר שכדי לקבל את רוסיה,ספרד ואוסטרליה אנחנו יכולים להיות טרוריסטים וזה ישתלם לנו?

למעלה