הוא פשוט גדול

nice89

New member
הוא פשוט גדול

תשמעו הייתי בהופעה של רובי ב- bercy וב- knebworth ועכשיו קניתי כרטיסים לפראג ובודפשט. אני חייבת להגיד לכם שהוא פשוט ענק !! ההופעה ב- bercy הייתה גדולה, הוא פשוט גמר אותנו מצחוקים וזה יותר נוח כשזה באולם סגור ועל knebworth בטח קראתם / שמעתם וראיתם. אם מישהו מכם היה בהופעה (לא משנה איפה) אשמח להחליף איתו חוויות או אם מישהו מתכנן לנסוע אפשר אולי לארגן קבוצה !!! בכל אופן ממליצה בחום, יכולה להגיד לכם שזאת החוויה של החיים !! [email protected]

Drorrrrrr

New member
וואו! בא לך אולי להכין לנו איזהשהוא

מאמר שיסכם לנו הופעות שלו? [כמובן שנעלה אותו למאמרים ותקבלי קרדיט].

escaping

New member
WOW!!!! *התקף קנאה*

איזה מגניב... היית בנבוורת'! באיזה יום? היית במקום טוב? יש לך תמונות? נשמח לראות אותן משתי ההופעות, וכמובן נשמח גם אם תספרי לנו מה הלך שם D: אני רוצה לנסוע להופעה ב-lyon שבאוקטובר 25. אבל לא מרשים לי כי אין לי עם מי, וגם אם יש לי עם מי הם לא מכירים אותו בכלל.. וכל מיני שטויות כאלה...P:

מרילנצח

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםם

יש משו שחשקה בו נפשי (חוץ מרובי כמובן.. ) אני ממש ממש ממש רוצה להשיג את האיחוד המרגש
של מארק ורובי..
כל כך רוצה ולא יכולה!!

escaping

New member
בתור מה?

וידאו, תמונה או שיר? דרך אגב כולם. סליחה שלא כתבתי את זה פה. פשוט לא הספקתי לתרגם.P:

מרילנצח

New member
ענתושששששששש ../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה *חוזרת להתעלף* קמה *מתעלפת עוד פעם* והולכת לחפש את השיר איכשהו..

escaping

New member
את לא צריכה לחפש...:) אני יודעת

איפה להשיג אותו, ורק צריכה לבקש מזאת שיש לה לשלוח לי. ברגע שיהיה לי אני אגיד לך, ועל הקטע של הוידאו אני עובדת עכשיו.

מרילנצח

New member
ענתוש אהבתי אלייך גדלה מרגע לרגע

אין לך מושג עד כמה את עושה לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה