הוא עשה את זה, 756#

לא ממש נראה לי (בלשון המעטה)

הוא סוס מת , על כל משחק שהוא יוצא לשדה - הוא נשאר 3 בדאגאאוט . גם חשוב לזכור שהוא השיג את המטרה שלו והוא יכול לפרוש בנחת . לדעתי הוא יסיים את הקריירה על 575 .

7liel7

New member
אני לא קטנוני

סתם רציתי לתקן מישהו היום ולורן חטף את התיקון על חשבונו

כן...הוא בטח יפרוש אחרי השנה, לא?

בסוף הוא יפתיע את כולם יישאר עוד עונה או חס וחלילה 2 כדי להגיע ל800 או משהו. נצטרך לסבול אותו עוד קצת.

Amir BA

New member
כבוד !!!!! והתרגשות

בתור אוהד מושבע של SF ושל בארי באופן אישי חטאתי בלילה ולא יכולתי לראות את המשחק למרות שהיתה לי הרגשה שהוא ישבור את זה. בבוקר הקשcתי לרדיו ושמעתי שמדווחים על זה בגל"צ - אני לא יכול לתאר את ההתרגשות והצמרמורת שעברה לי בגוף ברגע ששמעתי. כל כך מגיע לו הרגע הזה אחרי כל מה שהוא עבר. תמיד יהיו את אלו שיגידו שצריך לשים כוכבית ליד השיא שלו..אני אומר-זדיינו!!!!!!! הבן אדם הוא אחד משלושת השחקנים הטובים ביותר ששיחקו את המשחק. סמים או לא סמים, גם אם הוא לקח הוא לא היחיד והיו כמוהו עוד המון אחרים - זו התקופה ואין מה לעשות אי אפשר למחוק את כל ה10-15 שנים אחרונות בבייסבול. אם רוצים לבוא בטענות למישהו אז זה רק להנהלת הליגה שהעלימה עין במשך שנים ארוכות. שורה תחתונה גם בשנתיים האחרונות אחרי שכל עניין הסמים התפוצץ - שום דבר עדיין לא הוכח לגבי ברי וגם בשנתיים האלו הוא המשיך לתת מספרים שאף אחד לא חלם שהוא ייתן, בגיל שלו. הוא עדיין אימת הפיצ'רים מספר אחד בליגה ומקבל את הכי הרבה כבוד מהיריבה. ראינו היסטוריה חברים...עוד 20-30 שנה נוכל לספר על זה לילדים ונכדים שלנו. (במאמר מוסגר אני אומר שלדעתי עוד 20-30 שנה ברי כבר לא יחזיק את הרקורד אבל זה כבר עניין אחר) GO BARRY !!!! GO GIANTS!!!!

NYMets Man

New member
תמיד אתה יכול להגיד

שהכוכבית היחידה ליד השם שלו מסלמת את העובדה שהוא active player ותו לא

LADodger

New member
הופה אוהד של הג'איינטס

חיכיתי שיהיו פה כאלה......
עכשיו זה 2v2 כאן (למרות שאתם לא כותבים כאן כמעט...)

Amir BA

New member
אין יותר מדי דברים טובים בגיאנטס העונה

אז אני די בפרופיל נמוך חוץ מזה שאני פה בפורום כבר למעלה משנתיים. האמת שאני לא כ"כ יכול לכתוב בפורום בעבודה ואלו השעות העיקריות שלי מול המחשב במשך היום ככה שיוצא שבקושי אני כותב כאן. פעם הייתי יותר פעיל. עם כל השמחה והאהדה שלי לברי, דבר נוסף טוב שיצא מההומר הזה הוא שסוף סוף הוא יוכל לפרוש בשקט בסוף העונה ולפנות את ה-18 מיליון שלו לבנייה מחדש של הקבוצה הזקנה הזאת.... ואז נוכל לחזור להיות פקטור ב-NL ווסט ולתקוע את אוהדי הדודג'רס הבכיינים.

Amir BA

New member
אין לי הסבר למה זה

אתם אוהדי דוג'רס...זה בדם שלכם...:) הדבר היחיד הטוב אצלכם זה בראד פני (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) שיש לו שני פלוסים - גם בא מפלורידה שזו הקבוצה השנייה שלי וגם נמצא אצלי בפנטסי ככה שאני חייב לרצות שאתם תנצחו (מה שעולה לי בבריאות) כשוהוא זורק.

LADodger

New member
טוב, אז אתה בא לעודד אותנו ביום שבת? ../images/Emo6.gif

עזוב, אין לי כוח לויכוחים של הדודג'רס-ג'איינטס, וגם אני לא שונא אתכם יותר ממה שאני אמור בהגדרה של אוהד דודג'רס..... איך אומרים? "צריך לכבד זקנים", או "מפני שיבה תקום". אני לא איזה אוהד מלידה שגר ב-LA....

הבעיה היא שזה לא רק בארי...

דייב רוברטס 3 שנים, ריי דראהם שנתיים, רנדי ווין 3 שנים, ויזקל ופיליז (שFA אחרי העונה אבל בטח יקבלו עוד 3 שנים...), אוריליה שנתיים, מולינה 3 שנים....ההתקפה מורכבת מחבורה של זקנים שלא כולם FA אחרי השנה והיא פשוט נוראית בלי בארי (גם איתו היא לא להיט...) הרוטציה צעירה וטובה אבל יש לה גם את זיטו ל7 שנים. הבולפן...לא יודע מה להגיד עליו. מסכן מאט קיין (מההתקפה והבולפן...). צריך פה עבודת REBUILDING רצינית.

Amir BA

New member
ברור

אבל הכל מתחיל מהצ'ק השמן מאוד שברי לוקח. הכסף שיחסך עליו יוכל ללכת לשחקנים אחרים. את שאר השחקנים הזקנים יותר והזקנים פחות תמיד אפשר לעשות להם טרייד כזה או אחר ולקבל מיינור ליגרס ו/או פרוספקטס. אם המטס לקחו את מויזס אלו בן ה-208 ופיטסבורג לקחו את מאט מוריס בן ה-306 בטוח שאפשר למצוא קבוצות לרוברטס, דורהם, ווין וויזקל (למרות שאני חולה על שניהם) וגם פליז שיכול לשחק בהרבה פוזישנס ויש לו power סביר ביותר. שלא תבין נכון אני יודע ואפילו מעודד כמה שנים של ריבילדינג אין לי ספק שהקבוצה לא תהיה contender בשנה-שנתיים הקרובות, העניין הוא שעד עכשיו הם לא יכלו להתחיל את זה בגלל ברי ועכשיו הם סוף סוף יוכלו.

תעשו פירוק MARLINS STYLE

טוב סגנון מארלינס ייקח גם טריידים לשחקנים כמו לינסקום...תשמרו עליו ומהשאר תפטרו

clevelandrocks

New member
כבוד

חבל שלא עשה את זה מישהו יותר סימפטי (לא יודע מי יותר אנטיפת, בארי או איירוד).

NYMets Man

New member
נאאא

בעשור האחרון רק דמויות לא סימפטיות וכאלה שיוצרות שערוריות זכו בשיאים אינדיבידואלים. אלא אם כן השם של איצ'ירו, אתה צריך להיות שמוק כדי להצליח במשהו בספורט (דוגמא - אלונזו ושומאכר לפניו בפורמולה 1)

למעלה