הוא עשה את זה, 756#

נחמד ../images/Emo6.gif

יש לכם אוהדים מצחיקים שם בפורום . אהבתי את הכינוי "Jeff Kent's Mustache" .. מקורי .

LADodger

New member
כן חחח הם קורעים

במיוחד שזה קשור לג'ף קנט / חואן פייר / בונדס (המכונה barroids) / גריידי ליטל וכו'.... אבל זה יכול להיות ממש אכזרי, כמו מה שהם עושים לשני אנשים בפורום - אחד הוא כבר אגדה בשם ג'יימס פרז שכבר מפחד להיכנס לפורום (כל מטומטם שם חשוד בהיותו ג'יימס בכינוי אחר
) והשני - אוהד די מבוגר בשם פרד שאהד פעם את הברוקלין דודג'רס אבל עכשיו הוא שרוף של הרד-סוקס וכשהוא רצה להשתתף בפורום (הוא כותב באיזה 5 פורומים של קבוצות שונות) הם התחילו להרוג אותו (מבחינה וירטואלית כמובן)... סיפור ארוך... (הוא מה שנקרא "bandwagon" - הולך עם המנצחים.)

LADodger

New member
עוד משהו על פרד...

הם פשוט נכנסו לו לחיים וגילו שהוא מורה לשעבר בתיכון, גילו מי זה המשפחה שלו והכל, נכנסו לכל הפורומים שהוא כותב וירדו עליו, ערכו בפוטושופ תמונות של הבת שלו באופן, בוא נגיד, לא כל-כך מחמיא...... הקיצר הם נורא נהנים מזה אבל אותי זה לא הצחיק.... אבל נסיים בנימה חיובית: http://www.dodgerblues.com/fanforum/nfphpbb/viewtopic.php?t=10006 "Apparently Takashi Saito is too cool for a middle name. And yes, Juan D'Vaughn Pierre is the best of them all."

למה באמת לא גריפי...

היה לו הכל...הוא היה בקצב לזה, אמריקה אהבה אותו, לא היו סביבו שערוריות (תקנו אותי אם אני טועה...), יש לו סווינג מדהים...אם הוא היה עכשיו שובר את השיא היה יכול להיות הרבה יותר טוב...(שמח)...

כן זה מה שהרס אותו...

הוא ב589 עכשיו והיו לו איזה 6 שנים של חצאי עונות בקריירה בפריים (או קצת אחרי)... אבל מי יודע...הוא רק עכשיו מגיע לגיל שבארי שם 73...
אם הוא יתחיל לקחת קצת...אני בטוח שבארי היה עם פחות בגיל הזה...

LADodger

New member
קצת קשה לי להאמין....

בוא נגיד שהוא יצליח לשחק עוד 5 שנים ובכולן הוא יהיה בריא לגמרי. נגיד שבמקרה הטוב הוא יסיים השנה עם 605 HR (עכשיו אנחנו בדיוק ב-2/3 מהשנה, ויש לו 26 עד עכשיו - קצב של 13 עד סוף השנה, פלוס 3 HR עליי), ושבונדס יסיים עם 760 במקרה הגרוע שלו. זה אומר שהוא צריך ב-5 שנים הנותרות ממוצע של מינימום 30 HR - לי זה נראה קצת לא ריאלי, וכל זה כאמור אם הוא באמת ישחק עוד 5 שנים בריאות. מה שעצוב באמת אצל גריפי זה שהוא שיחק ב-7 האחרונות בסינסינטי. סתם ביזבוז של קבוצה בלי סיכוי ממשי לזכות במשהו.

אמרתי שאם הוא יתחיל לקחת סטארוידים../images/Emo3.gif

בונדס היה בפחות מ590 בערך באותו גיל אם אני לא טועה...וגם הוא לא זכה ולא יזכה בסוף בשום אליפות... בכל מקרה, גריפי יסיים בטח איפשהו באזור ה600-700 ובמקום הרביעי המכובד ברשימה. (עד שאיירוד ואחרים יעקפו אותו
)

למעלה